کاراکتر مرد

3DTotal

Well-Known Member
سلام

این چهره کاراکتر جدیدی هست که امروز شروع به کار کردم .
از Reference ایی همه که در ضمیمه گذاشتم دارم استفاده می کنم . فقط همین که قالب صورت در بیاید زدم .هنوز خیلی کار داره ولی حتما سعی ام را می کنم شبیه Reference در بیارم .
بیسش در مکس زده شده و Sculpt اش هم در ZBrush .زمان اش هم حدود 3 ساعتی شده البته فقط Sculpt اش بیسش را از قبل آماده کرده بودم .

از نقدهای شما هم خوشحال می شم تا مشکلاتش را برطرف کنم .

پیوست ها

• Reference.jpg
    Reference.jpg
    76.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 1.jpg
    1.jpg
    118.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 2.jpg
    2.jpg
    122.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    92.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من
کارت خوب شده ، احساس میکنم فک مدل اصلی کمی بزرگتر هست و مدل شما کوچک

مشخصاً چهره ای امریکایی با فکی بزرگ داره ولی مدل شما هم جوان هست و هم فک معمولی داره . گوشه چشم ها هم باید کمی پایین بیاد که نماد بالا رفتن سن هست .
بینی مدل پهن تر هست

در ضمن سعی کنید سایز فایل های متصل شده رو کم کنید تا همه بتونن ببینن و نظر بدن . نیازی به این سایزهای زاید نیست .کیفیت فایل های JPG رو هم روی 70% بذارید کافیه سایز تصویر هم زیر 1000 پیکسل .

موفق باشی :rose:

3DTotal

Well-Known Member
سلام دوست من
کارت خوب شده ، احساس میکنم فک مدل اصلی کمی بزرگتر هست و مدل شما کوچک

مشخصاً چهره ای امریکایی با فکی بزرگ داره ولی مدل شما هم جوان هست و هم فک معمولی داره . گوشه چشم ها هم باید کمی پایین بیاد که نماد بالا رفتن سن هست .
بینی مدل پهن تر هست
موفق باشی :rose:

سلام

نقد شما کاملا درسته . من هم فعلا فقط در حدی کار را زدم که قالب صورت در بیاید .ولی تغیراتی را هم که گفتید درش انجام دادم و از نو آپ کردم .
در ضمن سعی کنید سایز فایل های متصل شده رو کم کنید تا همه بتونن ببینن و نظر بدن . نیازی به این سایزهای زاید نیست .کیفیت فایل های jpg رو هم روی 70% بذارید کافیه سایز تصویر هم زیر 1000 پیکسل .
چشم عکس ها را هم به سایز کوچک می زنم و از نوع آپ می کنم .

ممنون از نظر تون .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا