کاتالوگ و بروشور

michealwiper

Active Member
سلام دوستان:rose:

من تو انجمن گشتم ولی اون چیزی رو ک میخاستم پیدا نکردم.

ازطرفی توسایتهای مختلف هم زیاد گشتم ومطالبی رو یافتم ولی...

حالا سوالم اینه که تفاوت کاتالوگ و بروشور درچیه؟ ببینید اینکه برای معرفی جزئی و کلیه رو میدونم

ولی یه تفاوت و عمده داره دیگه.:shock:

میخام یجوری بگید که راحت بشه فهمید و درکش کرد بصورت عمقی منظورمه ها

وبی زحمت هم استاندارد های اونو بگید در مورد جفتشون.

من میخام برای نرم افزار حسابداری کسی یه بروشور بزنم که شامل عکس و قابلیتهای نرم افزاره

خب حالا باید چیکار کنم.ممنون:-?

ArTaBaZ

Well-Known Member
ویکی پدیای عزیز ایجور فرمودند :
کاتالوگ کتابچه و یا راهنمای معرفی کلیات کالا، خدمات، امکانات و... می‌باشد که از طرف تولید کننده و یا ارائه دهنده به مصرف کننده و یا مشتری برای معرفی کلی کالا یا خدمات ارائه می‌شود.
در این راهنما بیشتر به جنبه تجاری، بازاریابی و جذب مخاطب توجه می‌شود (بر عکس بروشور که بیشتر به جزئیات و اطلاعات فنی و نحوه استفاده می‌پردازد)

بروشور
بروشور کتابچه و یا راهنمای معرفی جزئیات کالا، خدمات، امکانات و... می‌باشد که از طرف تولید کننده و یا ارائه دهنده به مصرف کننده و یا مشتری برای معرفی دقیق و راهنمایی در استفاده ارائه می‌گردد.
به طور مثال: یک کارخانه دارو سازی برای معرفی محصولات خود کاتالوگ محصولات را (معمولا با برجسته نمایی در تاثیر گذاری) برای پزشک‌ها و داروخانه‌ها ارسال می‌نماید. و همین تولید کننده بروشور هر محصول را برای معرفی نحوه استفاده، معرفی ممنوعیت‌های استفاده در موارد خاص و همین طور عوارض جانبی، راه‌های درمان در صورت استفاده نادرست و... در بسته بندی هر محصول قرار می‌دهد.
در کاتالوگ‌ها عموما از تصاویر و طراحی‌های جذاب جهت معرفی بهتر استفاده می‌شود.
در بروشور‌ها معمولا علاوه بر تصاویر از نقشه شماتتیک کالا هم استفاده می‌شود.
در ایران معمولا به اشتباه تمامی راهنما‌هایی را که به صورت کتابچه و یا با کیفیت کاغذ و چاپ مناسب تهیه شده باشند را کاتالوگ می‌نامند و تمامی راهنماهایی را که به صورت یک برگی و یا چند لتی، که با استفاده از کاغذ‌های نازک تر تهیه شده باشند را بدون توجه به محتوای آن بروشور می‌نامند.

نمونه بروشور خارجی
نمونه کاتالوگ خارجی

این نمونه فارسی بروشور

attachment.php

پیوست ها

• Brochure_MajidOnline_A2_by_Erfanix.jpg
    Brochure_MajidOnline_A2_by_Erfanix.jpg
    536.1 کیلوبایت · بازدیدها: 70

michealwiper

Active Member
این نمونه ای که گزاشتی رو میشه مشخصات کاملشو بدی که مسلن چند لته یا سایزش چقده یا چه فونتایی رو توش

استفاده کردی واصن چه سایزی باید باشه همه چیش مسلن عکساش یا فونتاش یا تیتراش

..... ؟ ؟ ؟!

این نمونه ای که گزاشتی رو میشه مشخصات کاملشو بدی که مسلن چند لته یا سایزش چقده یا چه فونتایی رو توش

..... ؟ ؟ ؟!

این سوالات رو میتونید از خود طراح این بروشور بپرسید :

مدیر انجمن 2بعدی
Erfan

Erfan

Active Member

..... ؟ ؟ ؟!

دوست من
به هر صفحه میگن لت، حالا این بروشور سه لت بود که اسکرین شات به صورت 5 لت هست
سایز کار a4 بود
تعیین نوع فونت و سایز اونها برمیگرده به تجربه چاپی شما که انتخاب کنید.
الان دقیق خاطرم نیست سایز فونت ها چند بود، دسترسی به آرشیو هم ندارم متاسفانه.

بایستی توجه کنید هر چقدر تعداد لت ها زیاد باشه دیتاها و سایز فونت ها کوچیکتر میشه و برای خواننده خوندشون دشوار هست.

:rose:

michealwiper

Active Member
مرسی بخاطر کمکتون یه چیزایی دستم اومد بازم ممنون از کمکتون

مفید بود.فقط اینکه چرا اینجا 5 لت دیده میشه.همین؟

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
حقیقتش من کار رو چاپ کردم به صورت 3 لت ولی اسکرین شاتی که قبلاً به صورت تست درست کرده بودم 5 لت بود
نمونه چاپ شده هم ضمیمه پست هست

:rose:

پیوست ها

• brochure_majidonline_by_erfanix_01.jpg
    brochure_majidonline_by_erfanix_01.jpg
    367.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Brochure_majidonline_by_erfanix_02.jpg
    Brochure_majidonline_by_erfanix_02.jpg
    321.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14

michealwiper

Active Member
دستت درد نکنه ارفان جون خیلی باحال بود مخصوصن که چنتا زدی ازشون و خب منکه بعنوان تازه کار میخاستم

اولین بروشورم رو بزنم برام خیلی مهم بود که چجوری باید این لتاش رو سر هم کنم و در واقع چجوری درستشون کنم

بهرحال کمک خوبی بودن جفتشون.

فقط ببخشید نگفتی که اینا فونتاشون چی هستن؟ینی اصن لازمه که من خیلی فونت مسلن رسمی استفاده کنم یا نه

الان من هرچی دقت کردم نتونستم راحت تشخیص بدم که چه فونتایی رو استفاده کردی.:-?ولی اگه تونستی تو این زمینه یه کمی چیزی برسون که بتونم کارمو اصلاح کنم

با تشکر

آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
یعد یه سوال داشتم درمورد انتخاب رنگ فونتای اینجور کار اونم اینکه اگه من مطابق این شکل که گزاشتم رنگ و نرمال انتخاب کنم

آیا ب مشکلی برمیخورم یا نه باید برم اونو مالتی پلی انتخابش کنم و اونارو مسه شکل دو عوض کنم مقداراشو

attachment.php

اینم شکل دوم که اگه دقت کنین میبینین که من مقدارای cmy رو صفر کردم چون قبلن شنیده بودم که برای چاپ باید اینارو عوض کرد و

صفر کردشون البته برای رنگ مشکی که من حالا اینجا مشکی گزاشتم و خب بکگراندم هم رنگی هستش که خب من شنیده بودم تو بک

سفید باید اینکارو کرد آیا این حقیقت داره یا نه.؟ چون اگه دقت کرده باشین بضی روزنامه ها یا تبلیغات رو که میبینید مسلن دو رنگی یا سه

رنگی دارند تو چاپ بضی نوشته هاشون.حالا نمیدونم سیستم روزنامه ینی کاغذ چاپشو میگم و نوع چاپش فرق داره با اینا یا نه کلیه..؟

یا اصن این موضوع درست نیست.درمورد اینم یه توضیح اگه دارین بدین

اینم عکس دوم :

attachment.php

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    47.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 2.JPG
    2.JPG
    48.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا