بی بی کد کابینت

سلام این کارو تقریبا یکی دوماه پیش زده بودم و به محمد(max vray) نشون داده بودم
رندرو هم توسط مکسول گرفتم
متاسفانه قبلا که خودم هم کار می گرفتم کارارو همرو می ذاشتم تو سایت که بچه ها نقد کنن
ولی الان اکثرا همکارا طرحاشون میدن و دوست ندارن طرحاشون لو بره :green:
این صرفا همین جوری گذاشتم طراحیش چون خونه بازسازی بود و پیرمردی بود یک طرح ساده معمولی زدم که قبلا تو کارام پسند کرده بودن
متاسفانه هرکارکردم آپ نشد مجبور شدم حجمشو کن کنم sorry :rose:و sorry اگه در شان سایت نیست :sad:

آخرین ویرایش:
خیلی قشنگ شده سعید جان
فقط کاش رندر سایز بزرگتره رو هم سعی کنی بزاری
mdf ها highglass و آبنوس هستند؟

سلام سعید جان منت گذاشتی ممنون که نظر دادی مرسی
تا چند ساعت دیگه یک رندر بهتر از این میزارم این خوب نیست
بله سعید جان خدمت گل شما عرض کنم mdf آبانوز معمولی و highglass کرم هست

men

Well-Known Member
سلام.خسته نباشی.به منظر منم عالی شده.فقظ رزولوشنش پایینه نمیشه خوب ذوم کرد.خیلی طبیعی شده.معرکست

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده.اما اصلا قابل تشخیص نیست.بابا جون ما پیر شدیم چشم نداریم!
صبر کن ذره بینمو بیارم!....
ولی گذشته از شوخی قانون کپی رایت تو ایران کشکه.کی میاد حالا مجیدآنلاین ببینه چه خبره! اصلا نمی دونن چی هست !
بزرگ تر بزار از دیدن رندر بی عیب و نقص لذت ببریم.

hossein j j

Active Member
سلام استاد ، بابا منت سر ما گذاشتین و با کارهای فوق العاده ای منور کردین سایت رو ...
حرفایی میزنی ها ، اگه چنین کارهایی در شان سایت نیست ، پس ما آماتورها باید بزنیم جاده خاکی ...
سعید جان شما بودنت توی سایت برا ما نعمت ، شما فقط ماها رو ترک نکن کار هم نذاشتی مهم نیست ، چه برسه به این کارهای دوست داشتنی ...
باور کن امروز رو با این کارت ، برا من یه روز خوب رقم زدی ... :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــه ولی چون کوچیکه قابل تشخیص نیست. تو این عکس کوچیک همه چیز رئال میزنه غیر از میوه سبز ها. یک عکس بزرگ بزار می خوایم ایراد بگیریم نترس :)

سلام.خسته نباشی.به منظر منم عالی شده.فقظ رزولوشنش پایینه نمیشه خوب ذوم کرد.خیلی طبیعی شده.معرکست

سلام استاد
قبلا هم گفتم سعید جان عالیه.
یک سوال ازش انیمیشن ساختی یا نه؟
تونستی یک اموزش کوچولو از کارت بزار:rose:
سلام محمد جان احوالت مرسی انیمیشن که نساختم هنوز به کارم نمیاد اگه وقت شد حتما آموزش می سازم
سلام.کار خوبی شده.اما اصلا قابل تشخیص نیست.بابا جون ما پیر شدیم چشم نداریم!
صبر کن ذره بینمو بیارم!....
ولی گذشته از شوخی قانون کپی رایت تو ایران کشکه.کی میاد حالا مجیدآنلاین ببینه چه خبره! اصلا نمی دونن چی هست !
بزرگ تر بزار از دیدن رندر بی عیب و نقص لذت ببریم.
مرسی عارف جان این کارو دوسش ندارم حالا اگه شد کارای بهتر می زارم الان دوتا گذاشتم زیاد بزارم ناظم دعوام میکنه
سلام استاد ، بابا منت سر ما گذاشتین و با کارهای فوق العاده ای منور کردین سایت رو ...
حرفایی میزنی ها ، اگه چنین کارهایی در شان سایت نیست ، پس ما آماتورها باید بزنیم جاده خاکی ...
سعید جان شما بودنت توی سایت برا ما نعمت ، شما فقط ماها رو ترک نکن کار هم نذاشتی مهم نیست ، چه برسه به این کارهای دوست داشتنی ...
باور کن امروز رو با این کارت ، برا من یه روز خوب رقم زدی ... :rose:
حسین جان مرسی منم خیلی بهت ارادت دارم ومرسی از اینکه این همه به من لطف داری من خودم چهار دستو پا راه می رم
سلام خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــه ولی چون کوچیکه قابل تشخیص نیست. تو این عکس کوچیک همه چیز رئال میزنه غیر از میوه سبز ها. یک عکس بزرگ بزار می خوایم ایراد بگیریم نترس :)
مرسی حالا کارای جدید می زارم ایراد بگیر

asa.graphic

Well-Known Member
سلام استاد سعید

واقعــا کــارات حرفــه ایه .... آدم خوشش میاد هی نگاه کنه .... :)

موفق باشی
...

*farshid*

کاربر VIP
یکم تاریکه ولی خوشم اومد ...
فک کنم اگه 2 تا نور صفحه ای میذاشتی سمت راست و پشت دوربین نتیجه بهتری میگرفتی

جدیدترین ارسال ها

بالا