ژتون

mehdinasiri

پارس لند گروپ
یه سری ژتون در ابعاد کارت ویزیت :paint:

ebe8h1.jpg

پست رو اصلاح کردم نمونه 90 کیلوبایتی رو قرار دادم با عرض پوزش از دوستان
تصویر زیر هم 800 کیلوبایت هست برای دوستانی که ADSL دارند

آخرین ویرایش:

abde abbas

Banned
سلام

اولا که خدا خیرت بده، 850 کیلوبایت رو گذاشتی اونجا که ما با دایال آپ جونمون در بیاد تا ببینیمش... بهتر نبود به جای کل شیت، از هر نمونه ژتون یه دونه بزرگترش رو می ذاشتی؟

دوم این که کار خوبی شده ، خسته نباشی.

اما اگه بخوام نظر اصلاحی بدم باید بگم که :

1- نوشته « تجارت الکترونیک در خدمت تحول اقتصادی و زیرش زمان و مکان » وسط چین شده که به نظر من بهتر بود طبق همون نشانه نوشته همایش می چیدیشون.

2- روی اون مکعب به انگلیسی نوشته ای Day و شماره روز که به نظرم چون فارسی اش هست ، اضافیه و چون تنها نوشته انگلیسیته ارزش نداره باشه. بهتره یه چیز دیگه جاش بذاری.

3- در مورد بن هدایا هم به نظر میرسه کلاسش به ژتون های دیگه نمی خوره و گروه سنی اش پایین تره.

موفق باشی.. یاعلی

MEGA WAVE

Active Member
خیلی خوب شدن مهدی.

راستش طرح ساده و خیلی خوبی شده .

علاوه بر نظرای عبد عباس ، بنظرم طرح بن هدایا رو هم مثل بقیه کار کنی بهتره.

فقط یه چیزی چرا یه شیت کامل گذاشتی برا پریویو ؟ از هر کدوم یه دونه مزاشتی بس بودا ...

jfduuc.jpg

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام

اولا که خدا خیرت بده، 850 کیلوبایت رو گذاشتی اونجا که ما با دایال آپ جونمون در بیاد تا ببینیمش... بهتر نبود به جای کل شیت، از هر نمونه ژتون یه دونه بزرگترش رو می ذاشتی؟

1- نوشته « تجارت الکترونیک در خدمت تحول اقتصادی و زیرش زمان و مکان » وسط چین شده که به نظر من بهتر بود طبق همون نشانه نوشته همایش می چیدیشون.

2- روی اون مکعب به انگلیسی نوشته ای Day و شماره روز که به نظرم چون فارسی اش هست ، اضافیه و چون تنها نوشته انگلیسیته ارزش نداره باشه. بهتره یه چیز دیگه جاش بذاری.

3- در مورد بن هدایا هم به نظر میرسه کلاسش به ژتون های دیگه نمی خوره و گروه سنی اش پایین تره.

موفق باشی.. یاعلی

شرمنده طرح رو اصلاح کردم یه فایل 90 کیلوبایتی قرار دادم
در مورد انتقاد هات اولا مرسی که وقت صرف کردی و کار رو برسی کردی
1- چیدمان وسط در وسط رو برای تمام این پک استفاده کرده بودم که دیگه نمی شد آوردش کنار یا بصورت دیفیس استفاده کرد. زیبا هم نمی شد اصلا
2- یه جورایی حق با شماس اما خوب یه تراوش ذهنی بود اون لحظه احساس کردم بزارم باشه!!!
3- این هم حق با شماس اما عجیب خوشم اومده از آبجکتش!!! :oops:
بازم مرسی دوستم

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خیلی خوب شدن مهدی.

راستش طرح ساده و خیلی خوبی شده .

علاوه بر نظرای عبد عباس ، بنظرم طرح بن هدایا رو هم مثل بقیه کار کنی بهتره.

فقط یه چیزی چرا یه شیت کامل گذاشتی برا پریویو ؟ از هر کدوم یه دونه مزاشتی بس بودا ...

jfduuc.jpg

دوست عزیز خودم مثل همیشه به من لطف داری طرح رو اصلاح کردم و مرسی از نمره :rose:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[sobhan];740463 گفت:
كاملا تاييد مي شه ...

طرح خوبي شده بود و مثل هميشه هم ديفيس هميشگي رو داشت ...

موفق باشيد
محمد حسين

استاد بنده نوازی فرمودید. سپاس من رو پذیرا باشید

Narcisus

Member
سلام

2- روی اون مکعب به انگلیسی نوشته ای day و شماره روز که به نظرم چون فارسی اش هست ، اضافیه و چون تنها نوشته انگلیسیته ارزش نداره باشه. بهتره یه چیز دیگه جاش بذاری.

موفق باشی.. یاعلی

با شما موافقم
حرفاتون متین

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام آقا مهدی گل گلاب! نیستی چند وقتیه؟؟ چه خبرا؟

کار نسبتاً خوبی از آب دراومده. اما در سطح کارای قبلیت نیست. ضمناً تناسب کافی بین آبجکتها و فونت با موضوع کار وجود نداره. در مورد اون Day 1 و Day 2 هم با عبدعباس موافقم.

نمره ی کارت های حضور در همایش:
[LTR]

Top.gif

Left.gif
06.gif
1.gif
2.gif
1.gif
1.gif
1.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/LTR]

نمره ی بن هدایا
[LTR]

Top.gif

Left.gif
03.gif
1.gif
1.gif
1.gif
0.gif
0.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/LTR]

البته من خودم هم بعضی موقع ها که کار فورس ماژور باشه، آب فراوون میریزم تو کار:) فقط برای اینکه کار راه بیوفته. خداییش خیلی وقتا فرصت و هزینه ی محدود اجازه ی وقت گذاشتن و طرح یه ایده ی مناسب با اجرای قوی رو نمیده.
موفق باشی.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام آقا مهدی گل گلاب! نیستی چند وقتیه؟؟ چه خبرا؟

کار نسبتاً خوبی از آب دراومده. اما در سطح کارای قبلیت نیست. ضمناً تناسب کافی بین آبجکتها و فونت با موضوع کار وجود نداره. در مورد اون Day 1 و Day 2 هم با عبدعباس موافقم.

نمره ی کارت های حضور در همایش:
[ltr]

Top.gif

Left.gif
06.gif
1.gif
2.gif
1.gif
1.gif
1.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/ltr]

نمره ی بن هدایا
[ltr]

Top.gif

Left.gif
03.gif
1.gif
1.gif
1.gif
0.gif
0.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/ltr]

البته من خودم هم بعضی موقع ها که کار فورس ماژور باشه، آب فراوون میریزم تو کار:) فقط برای اینکه کار راه بیوفته. خداییش خیلی وقتا فرصت و هزینه ی محدود اجازه ی وقت گذاشتن و طرح یه ایده ی مناسب با اجرای قوی رو نمیده.
موفق باشی.

سلام مهدی جون چطوری خوبی. مرسی از بررسیت. انشاا... نظراتت رو لحاظ می کنم.:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا