فقط یه چیزی چرا یه شیت کامل گذاشتی برا پریویو ؟ از هر کدوم یه دونه مزاشتی بس بودا ...
سلام
اولا که خدا خیرت بده، 850 کیلوبایت رو گذاشتی اونجا که ما با دایال آپ جونمون در بیاد تا ببینیمش... بهتر نبود به جای کل شیت، از هر نمونه ژتون یه دونه بزرگترش رو می ذاشتی؟
دوم این که کار خوبی شده ، خسته نباشی.
اما اگه بخوام نظر اصلاحی بدم باید بگم که :
1- نوشته « تجارت الکترونیک در خدمت تحول اقتصادی و زیرش زمان و مکان » وسط چین شده که به نظر من بهتر بود طبق همون نشانه نوشته همایش می چیدیشون.
2- روی اون مکعب به انگلیسی نوشته ای Day و شماره روز که به نظرم چون فارسی اش هست ، اضافیه و چون تنها نوشته انگلیسیته ارزش نداره باشه. بهتره یه چیز دیگه جاش بذاری.
3- در مورد بن هدایا هم به نظر میرسه کلاسش به ژتون های دیگه نمی خوره و گروه سنی اش پایین تره.
موفق باشی.. یاعلی
خیلی خوب شدن مهدی.
راستش طرح ساده و خیلی خوبی شده .
علاوه بر نظرای عبد عباس ، بنظرم طرح بن هدایا رو هم مثل بقیه کار کنی بهتره.
فقط یه چیزی چرا یه شیت کامل گذاشتی برا پریویو ؟ از هر کدوم یه دونه مزاشتی بس بودا ...
![]()
[sobhan];740463 گفت:كاملا تاييد مي شه ...
طرح خوبي شده بود و مثل هميشه هم ديفيس هميشگي رو داشت ...
موفق باشيد
محمد حسين
سلام
اولا که خدا خیرت بده، 850 کیلوبایت رو گذاشتی اونجا که ما با دایال آپ جونمون در بیاد تا ببینیمش... بهتر نبود به جای کل شیت، از هر نمونه ژتون یه دونه بزرگترش رو می ذاشتی؟
دوم این که کار خوبی شده ، خسته نباشی.
اما اگه بخوام نظر اصلاحی بدم باید بگم که :
1- نوشته « تجارت الکترونیک در خدمت تحول اقتصادی و زیرش زمان و مکان » وسط چین شده که به نظر من بهتر بود طبق همون نشانه نوشته همایش می چیدیشون.
2- روی اون مکعب به انگلیسی نوشته ای day و شماره روز که به نظرم چون فارسی اش هست ، اضافیه و چون تنها نوشته انگلیسیته ارزش نداره باشه. بهتره یه چیز دیگه جاش بذاری.
3- در مورد بن هدایا هم به نظر میرسه کلاسش به ژتون های دیگه نمی خوره و گروه سنی اش پایین تره.
موفق باشی.. یاعلی
سلام آقا مهدی گل گلاب! نیستی چند وقتیه؟؟ چه خبرا؟
کار نسبتاً خوبی از آب دراومده. اما در سطح کارای قبلیت نیست. ضمناً تناسب کافی بین آبجکتها و فونت با موضوع کار وجود نداره. در مورد اون Day 1 و Day 2 هم با عبدعباس موافقم.
نمره ی کارت های حضور در همایش:
[ltr]
[/ltr]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نمره ی بن هدایا
[ltr]
[/ltr]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البته من خودم هم بعضی موقع ها که کار فورس ماژور باشه، آب فراوون میریزم تو کارفقط برای اینکه کار راه بیوفته. خداییش خیلی وقتا فرصت و هزینه ی محدود اجازه ی وقت گذاشتن و طرح یه ایده ی مناسب با اجرای قوی رو نمیده.
موفق باشی.