چی جوری فقط سایه رو رندر بگیریم ؟

hollow

Member
سلام
من یه باکس رو می ذارم رو یه پلین و نور پردازی می کنم .... بعد می خوام موقع رندر پلین رندر نشه ولی سایه ای که رو پلین افتاده رندر شه ...
یعنی در واقع یه عکس ترنسپرنت می خوام که فقط باکسم +سایش توش باشه ...

چی کار کنم ؟
ممنون :rose:

hollow

Member
من به مشکل بر خوردم ....
وقتی از matte shadow استفاده می کنم کل سایه رو رندر نمی گیره .... فقط اونجاهایی رو رندر می گیره که سیاهه سیاهه ... یعنی اوپسیتیش 100 هست .... یعنی فقط تارزیک ترین جای سایه منو رندر می گیره ... چی کار کنم ؟

با وی ری رندر می گیرم و از یه اسپات لایت و یه وی ری لایت استفاده کردم .... نوع سایه هم روی ری ترس هست ....
به اضافه اینکه بعضی وقتا خود پلین رو هم رندر می گیره !!!!!
ممنون

آخرین ویرایش:

hollow

Member
فکر کنم مشکل از وی ری هست ... چون من با اسکن لاین که رندر می گیرم مشکلی نداره .... خوبه .... ممنون :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
نوع سایه رو بزار رو v-ray shadow منابع نور یکیش سایه تولید کنه .متریال matte shadow با مقادیر و تنظیمات پیش فرض جواب میده.رنگ environment رو هم عوض کن.

hollow

Member
برای یه صحنه دیگه مجبورم با وی ری رندر بگیرم ... وگرنه تمام متریالارو باید عوض کنم ...

نوع سایه رو بزار رو v-ray shadow منابع نور یکیش سایه تولید کنه .متریال matte shadow با مقادیر و تنظیمات پیش فرض جواب میده.رنگ environment رو هم عوض کن.
از دو تا ور ری لایت استفاده کردم که یکیشون سایه داره ... نوع سایشو نمی دونم کجا باید عوض کنم ... یه دونه cast shadow داره فقط ...

ممنون می شم راهنمایی کنید ...

برای یه صحنه دیگه مجبورم با وی ری رندر بگیرم ... وگرنه تمام متریالارو باید عوض کنم ...

از دو تا ور ری لایت استفاده کردم که یکیشون سایه داره ... نوع سایشو نمی دونم کجا باید عوض کنم ... یه دونه cast shadow داره فقط ...

ممنون می شم راهنمایی کنید ...
عكس آخرين مرحله رندر را بذار..و دقيق تر توضيح بده كه چي ميخواي

hollow

Member
آخرین مرحله رندر یعنی چی ؟! لطفا دقیق تر توضیح بدید :green:
فکر می کنم توضیحاتم دقیق بود ... الانم فقط می تونم تکرار کنم ! :
من می خوام جسم و سایه اونو روی زمین بدون اینکه زمین رندر بشه رندر بگیرم .. همون اتفاقی که وقتی متریال یه پلین رو بذاریم shadow matte و روش یه باکس بذاریم و نور پردازی و بعدش با اسکن لاین رندر می گیریم می یوفته ...
با اسکن لاین بدون هیچ مشکلی می شه ... ولی با وی ری نمی شه !
من تو صحنم دوتا وی ری لایت دارم که فقط یکیشون تیک cast shadow اش خورده شده ...

ممنون:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
دوستان فکر می کنم مشکل اینه که matte shadow فقط سایه های مستقیم رو نشون میده ، نه سایه های حاصل از Indirect lighting یا همون سایه های حاصل از FG-GI

hollow

Member
دوستان فکر می کنم مشکل اینه که matte shadow فقط سایه های مستقیم رو نشون میده ، نه سایه های حاصل از Indirect lighting یا همون سایه های حاصل از FG-GI
استاد آواتار رو عوض کردید نشناختم ... :green: آواتار جدید مبارک باشه :rose:
منظورتون اینه که راهی وجود نداره ..؟ همون صحنه رو من با اسکن لاین می گیرم همه چیز اوکیه ... منتها مشکل اینجاست که اکثر متریالا برای وی ری هست و نمی تونم با اسکن لاین بگیرم ...

حقیقتش من یه صحنه سنگین دارم که توش یه کاراکترم انیمیت دارم ... اگه بخوام کامل همه رو رندر بگیرم زمانش فضایی می شه ....از طرفی دوربینمم ثابته .... به خاطر همین می خوام کاراکتر رو جدا رندر بگیرم پشتشو که یه صحنه سنگینه فقط یه بار رندر بگیرم ...

حالا شما راه دیگه ای می تونید به من پیشنهاد بکنید ؟

ممنون:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
ممنون من شاگردم-
راستش اسکن لاین چون نورپردازی غیرمستقیم و در نتیجه سایه های غیر مستقیم نداره خوب خیلی راحته، من تجربه ی ویری رو ندارم اما با منتال ری خودم همیشه بشدت سر جدا رندر گرفتن Back و Character مشکل دارم. خیلی وقتا بخاطر دردسرش همه ی پلانو رندر گرفتم. من نمی دونم نمای شما به چه صورته و کاراکتر چقدر از کادرو گرفته اما شاید بتونید region رندر بگیرید و بعد با Back تلفیق کنید. بازهم میگم بسته به صحنه و کادر ممکنه تکنیکای دیگه هم بشه
ما خودمون همیشه بنا به پلان تصمیم می گیریم که چکار کنیم، و عموما به این نتیجه می رسیم که کلشو رندر بگیریم!

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
در کل برای رندر انیمیشن ، پروژه باید سَبُک و اوپتیمایز پیش بره تا به این مشکلات نخوره، با سیستم های 4 هسته ای و 6 هسته ای جدید زمان رندر میانگین برای هر فریم نباید بیشتر از 6-10 دقیقه باشه. سعی کنید صحنه تونو سبک کنید چون اگر کارِتون پلانای زیادی داشته باشه خیلی به مشکل خواهید خورد

Render element

سلام
اگه برای تک فریم میخوای میتونی از رندر المنت فقط کانال مربوط به سایه (vray raw shadow) را رندر بگیری که فقط سایه های داخلی رو بهت میده بعد میتونی این فایل رو تو فتوشاپ کامپوزیت کنی

vpic

Well-Known Member
دقیقا درسته رو المنت ها هر لایه ای رو که میخوای(رفلکت-رفرکشن-سایه و ...)رو اد کن بعد تو فتوشاپ multiply بزن.و ادیتشون کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا