چیدن پشت سر هم کی فریمها در مایا

GoOoli

New Member
سلام
آیا می شه کلی کی فریم که همه در یک تایم کی خوردند را به صورت پله ای با یک فاصله معین مثلا هر 5 فریم پشت سر هم چید؟ (بدون اینکه بخواهیم بصورت دستی این کار را بکنیم)
ممنون می شم اگه کسی راهی بلد باشه.

amirghibi

Member
ذستی یکی یکی بگیر 5 تا 5تا از هم فاصله بدشون البته قبلش باید فریم کلیت رو بزرگ کنی

Hamed_8

Member
از کلید های یک آبجکت میخواین کپی بگیرین ؟
یا کلی آبجت دارین و میخواین کلید فلان آبجکت مثلاً توی فریم 30 باشه ؟

GoOoli

New Member
هیچ کدام حدود 1000 تا پایه های یک پل را می خوام انیمیت کنم که به ترتیب با مثلا فاصله هر 5 فریم باید move بشن من همیشه اول همه رو تو یک فریم کی می زنم بعد میرم تو dope sheet فاصله هاشون رو 5 تا 5 تا می کنم که به تریتیب یکی بعد از دیگری بالا بیان اما این سبک انیمیت تو کاری که دارم انجام می دم زیاده می خواستم ببینم راهی هست که بشه با یه دستوری دکمه ای چیزی این کار رو انجام داد که وقت کمتری بگیره یعنی از اول همه رو تو یک فریم کی بزنم بعد بدون اینکه دستی اونها رو از هم فاصله بدم با یه روشی کی فریمهام پله ای بشن.
ممنون

از Scale Key توی منوی Edit استفاده کردی؟ دقیقا متوجه سوالت نشدم ولی کار این دستور اینه که مثلا تو کلیدهات از فریم 100-0 هست (هر چند تا کلید)، حالا میخوای بجای اینکه این کلیدها از 100-0 باشن از 35-5 باشن یا از 150-0 باشن. هم میتونی فاصله کلیدها را کم هم میتونی فاصله کلید ها رو زیاد کنی.

GoOoli

New Member
از Scale Key توی منوی Edit استفاده کردی؟ دقیقا متوجه سوالت نشدم ولی کار این دستور اینه که مثلا تو کلیدهات از فریم 100-0 هست (هر چند تا کلید)، حالا میخوای بجای اینکه این کلیدها از 100-0 باشن از 35-5 باشن یا از 150-0 باشن. هم میتونی فاصله کلیدها را کم هم میتونی فاصله کلید ها رو زیاد کنی.

ممنون از راهنمایی و توجه تون بله با Scale key کار کردم اما اون رو کل کی فریمها تاثیر میذاره اما منظورم این نبود همونطور که آقای Hamed_8 گفتن فکر کنم تنها راه حلم نوشتن Mel باشه

Hamed_8

Member
ممنون از راهنمایی و توجه تون بله با Scale key کار کردم اما اون رو کل کی فریمها تاثیر میذاره اما منظورم این نبود همونطور که آقای Hamed_8 گفتن فکر کنم تنها راه حلم نوشتن Mel باشه

من یه اسکریپت نوشتم که از فریم یک کپی میگیره و هر 5 فریم اون رو پیست میکنه ، اگه خواستی بگو اونو بدم بهت
ولی اینی که میخوای خیلی دردسره ، به درد وقتی میخوره که بالای 40 50 بار بخوای این کار تکرار بشه ، کمتر از اون نمی ارزه بسازیش

GoOoli

New Member
ممنون
من خودم رشتم برنامه نویسی بوده اما متاسفانه هیچ وقت فرصت نکردم بشینم مل رو یاد بگیرم شاید الان فرصت مناسبی باشه که خودمو محک بزنم ببینم میتونم مل بنویسم یا نه

جدیدترین ارسال ها

بالا