چیدمان محتوای زیاد در اپلیکیشن با as3

brain

New Member
سلام

اگه براتون زحمتی نیست یه نگاه به این فایل بندازید :
http://s5.picofile.com/file/8129549968/test2.fla.html
http://s5.picofile.com/file/8129550400/test2.swf.html

یه سوالی راجع بهش دارم ، الان اینی که دیدید رو من به صورت دستی چیدم و چون تعدادش کم بود ( 6-7 تا) تو چیدنش اذیت نشدم. ولی اگه تعداد آیتمهای منو بره بالای 100 تا میخواستم بدونم چه راه حلی داره ، من چون تخصصم برنامه نویسی نیست ، روش سنتی میاد به ذهنم که بشینم دونه دونه اینارو بچینم که خیلی سخت و طاغت فرساس. فقط میخوام بدونم یه همچین چیزی روشی داره یا اینکه بقیه هم دونه دونه شروع میکنن به چیدن ؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

flash.developer

Active Member
روشهای مختلفی وجود داره مثلا یک مووی کلیپ دارید که داخلش یک فیلد داینامیک هست بعد به وسیله‌ی یک حلقه‌ اون رو تکثیر کنید و فیلد رو مقدار دهی کنید هر بار هم می‌تونید پوزیشن رو بر اساس مووی قبلی مقدار دهی کنید.
به همین سادگی

brain

New Member
آره خیلی سادس :green: فقط باید یه چند ساعتی صرف کنم تا چیزی که گفتید رو درک و پیاده سازی کنم ، ولی ممنون که گفتید یه راهی هست:oops: برم تو کارش اگه نشد که باید صبرو حوصله بخرج بدم و دونه دونه بچینم ، بیچارم :sad:

flash.developer

Active Member
ساده بود که
یک مووی کلیپ بسازید واز قست action script linkge نام mrb رو درون فیلد کلاس قرا بدید همچنین درون مووی‌کلیپ یک تکست باکس به نام txt ایجاد کنید

PHP:
var p_x:uint=50
var p_y:uint=0
var myArray:Array=new Array()

for (var i:uint=1;i<10;i++)
{
 var myRectangle:mrb=new mrb()

myRectangle.x=p_x
myRectangle.y=p_y+35
p_y=myRectangle.y    
myArray.push(myRectangle)
myRectangle.txt.text=i.toString()
addChild(myRectangle)
}

brain

New Member
اووفووووف !!! اینو الان دیدم ، آره چه راحت اینکارو کردید ، خب اینکاره اید دیگه :oops:

من کلا سعیم اینه اینو به یه سمتی ببرم ، که آخرش بشه از xml اسم عنوان هارو بیاره ، بعد سرچ هم بتونم بهش اضافه کنم . در تلاشم ..... ولی ممنون بازم خیلی کمک کردید !!

flash.developer

Active Member
اینکه عنوان‌ها رو از اکس‌ام‌ال لود کنه موردی نداره
اما برای سرچ کردن شیوه پیاده سازی مهمه

جدیدترین ارسال ها

بالا