چگونگی نصب Ipanel

esteki

New Member
با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من هر چی گشتم در انجمن های شما جایی برای ارائه این مطلب پیدا نکردم که مربوط به اینگونه درخواستها باشد .

من یک رسیلر از یک شرکت خریداری کردم و می خواهم با آن به کاربرانم فضای هاستینگ ارائه بدهم بدین منظور می خواهم از اسکریپت ipanel استفاده کنم ولی در هنگام نصب برنامه با اررور زیر مواجه می شوم لطفاً من را راهنمایی کنید . باتشکر .

Site error: the file /home/......../public_html/host/install/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.

webmaster

Member
با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من هر چی گشتم در انجمن های شما جایی برای ارائه این مطلب پیدا نکردم که مربوط به اینگونه درخواستها باشد .

من یک رسیلر از یک شرکت خریداری کردم و می خواهم با آن به کاربرانم فضای هاستینگ ارائه بدهم بدین منظور می خواهم از اسکریپت ipanel استفاده کنم ولی در هنگام نصب برنامه با اررور زیر مواجه می شوم لطفاً من را راهنمایی کنید . باتشکر .

Site error: the file /home/......../public_html/host/install/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
همانطور كه در پيغام خطا مي بينيد بايد ماژول ionCube روي سرور نصب باشه.
نصب اين ماژول را مدير سرور بايد انجام بده.

ehsanch

Active Member
احتمالا بتونین نسخه ای از این نرم افزار که با zend کد شده را بگیرین.. معمولا zend optimizer بیشتر کاربرد داره و بیشتر نصبه

esteki

New Member
با سلام
چطوری میشه این نسخه zend را بدست آورد. اگر لینک دانلود داره بزارید.
با تشکر

میلاد

Member
سلام
فکر نمیکنم نسخه زند داشته باشه. اما اگه داشته باشه از همون سایتش میتونید تهیه کنید با پشتیبانیش تماس بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا