Fa چگونگی نشان دادن اطلاعات دیتابیس با UO (ListView)

LMohsen

New Member
سلام دوستان میخواستم اگه میشه یکی در مورد کار با UO (ListView) یه راهنمایی کنید من 3 تا فیلد دارم فیلد شماره و نام و نام خانوادگی توی جدول M حالا میخوام با Uo اطلاعات داخل دیتابیس رو نشون بدم ولی نتونستم
حالا میخوام از راست به چپ هم نشون داده بشن و یه دکمه باشه که Show و Hide هم کنه ممنون میشم یه نمونه مثال یا کدش رو برام بگین درضمن من با آخرین ورژن پلاگین میخوام باشه باز ممنون

LMohsen

New Member
سلام کسی از مدیران یا دوستان نیست که مشکل من رو حل کنه خواهش میکنم نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی و کمکم کنید من هرچی کردم نتونستم

m javad

کاربر متخصص
سلام کسی از مدیران یا دوستان نیست که مشکل من رو حل کنه خواهش میکنم نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی و کمکم کنید من هرچی کردم نتونستم
سلام
شما نمونه خود پلاگین رو دیدید؟
تا اونجایی که من میدونم توی اون نمونه جواب سوالاتون به طور واضح وجود داره

LMohsen

New Member
بله من دیدم ولی کجا توضیح که نداده فقط یه دمو آماده خودش داره و برای نشون دادن اطلاعات دیتابیس چیزی نگفته

LMohsen

New Member
سلام دوست عزیز من یه نمونه خودم اماده کردم ولی هرچی کردم نشون نداد و از راست به چپ هم نشون نمیده نمیدونم چرا ممنون میشم راهنمایی کنید

پیوست ها

• UO.zip
    384.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای اضافه کردن آیتم ها به ListView، از یک Seperator استفاده میشه، مثلاً "کاما"
فرض کنید شما 4 ستون به ListView استفاده کردید، پس باید داده هاتون برای این چهار ستون (برای هر رکورد) رو با Seperator از هم جدا کنید و بدید به پلاگین برای اضافه کردن.

این مبحث رو هم ببینید شاید بتونه کمکتون کنه: فرمان SelectEvent در پلاگین UO

جدیدترین ارسال ها

بالا