چگونگی نحوه ارتباط بین متغییر در دو فایل swf که یکی محتوی as3 و یکی محتوی as2

me_gorji

New Member
سلام خسته نباشید، وقت همگی بخیر :rose:
من با یه مشکل بر خوردم:cry:، من دو تا مووی(فایل SWF) رو با هم لود می کنم که یکی از اونها محتوی کد های اصلی برنامه است که چون من با AS2 آشنایی بیشتری دارم همه رو با اون نوشتم، اما در مووی دوم چون به کنترل فریم ریت نیاز داشتم مجبور شدم کداشو با AS3 بنویسم، حالا مساله اینجاست که تو مووی دوم چجوری به variable های مووی اول دسترسی پیدا کنم؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه!:rose:
ضمنا این رو هم باید اضافه کنم که ابن دو تا مووی خودشون child یه مووی دیگه هستن!!!!!!!!:shock:

++Hadi++

Active Member
با استفاده از کلاس SwfBridge می تونید بین اونا به شرط لود شن اکشن 2 تو 3 دست پیدا کنید.آموزشاش با سرچ تو گوگل بدست می یاد.

aliamel

کاربر فعال
علاوه بر روشی که هادی خان گفتن میشه مساله رو به روش دیگری هم حل کرد و اونم استفاده از یک فایل واسط هست. بدین صورت که مقادیر مورد نظر از swf اول رو در فایل ذخیره می کنید تا در صورتی که swf دوم به اون مقادیر نیاز داشت اونا رو از فایل بخونه (یک ارتباط غیر مستقیم بین دو یا چند swf)
این فایل واسط می تونه متنی باشه و یا xml و...

me_gorji

New Member
علی آقا ممنون از دقت نظرتون، فرمایش شما کاملا درسته. اما تو این پروژه چون من به این احتیاج دارم که دائم دو تا فایل به هم کانکشن بزنن استفاده از swfbridge بهتر به نظر میرسه.:rose:

aliamel

کاربر فعال
در این مورد شما درست می فرمائید ولی مشکل احتمالا زمانی بیشتر خودشو نشون میده که نیاز باشه چندین swf با هم محاوره داشته باشند.در هرصورت هر روش معایب و مزایای خاص خودشو داره که بسته به نظر شما قابل کاربرد خواهد بود.
در همین خصوص سوالات و بحث های دیگه ای هم مطرح میشه که نتیجه اش این خواهد بود که هیچ یک از دو روش فوق بهینگی لازم رو ندارند.

me_gorji

New Member
با تشکر از نکته سنجی به جای شما علی جان
امیدوارم بالاخر یکی از این دو تا روش کار منو را بندازه.
حتما پس از تست نتیجشو تو همین تاپیک میزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا