چگونگی میشه برای سریال vb مطمئن شد !!

Mecho

Member
سلام ..

یکی از دوستان من بهم لایسنس داده برای VB ver3.5.4 . منتهی من هنوز هاست و سایت ردیف نکردم که بتونم اونرو نصب کنم و مطمئن بشم که 100% درسته .

2 تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمائیم کنید .

1 اینکه چطور میتونم بدون اینستال اون مطمئن بشم که این لایسنس اصل هست ؟؟

2 اینکه با یک لایسنس فقط 1 نفر میتونه این پک رو اینستال کنه و استفاده کنه ؟ و اگه نه میشه share هم کرد چطور میشه فهمید که با یک لایسنس کیا الان دارن کار میکنند ؟

ممنون

Parham

Well-Known Member
باید مشخصات لایسنس را بگیرید و در بخش members.vbulletin.com لاگین شوید تا ببینید که لایسنس به نام کدام سایت هستش
اینکه با یک لایسنس فقط 1 نفر میتونه این پک رو اینستال کنه و استفاده کنه ؟ و اگه نه میشه share هم کرد چطور میشه فهمید که با یک لایسنس کیا الان دارن کار میکنند ؟
یک نفر نگیم بهتره ! یک سایت و یک آدرس فقط، یعنی‌ حتی‌ شما نمیتونی‌ روی دو آدرس www.mydomain.com/forum1 و www.mydomain.com/forum2 از یک لایسنس استفاده کنی‌ و فقط در یک آدرس و دامین مشخص باید استفاده بشه

Mecho

Member
مرسی از جوابتون ...
اینجوری که من تو خود سایت vb دیدم باید فقط ازش یوزر و پسورد رو بگیرم تا ببینم به نام چه سایتی ثبت شده ؛ درسته ؟؟

بعد اینکه با این توضیحی که شما دادی یعنی نمیشه من از این لایسنس استفاده کنم چون قبلا به نام یک سایت دیگه ثبت شده ؟؟؟؟
من متاسفانه تازه دارم وارد این داستان میشم و خوب علمش رو اصلا ندارم . ممنون میشم یه مقدار در حد وقتی که دارین برام توضیح بدین که اصلا اصل این داستان من چه جوری میتونه پیش بره .

مرسی از وقتی که میذارین .

mnz2002

Member
Mecho گفت:
مرسی از جوابتون ...
اینجوری که من تو خود سایت vb دیدم باید فقط ازش یوزر و پسورد رو بگیرم تا ببینم به نام چه سایتی ثبت شده ؛ درسته ؟؟

بعد اینکه با این توضیحی که شما دادی یعنی نمیشه من از این لایسنس استفاده کنم چون قبلا به نام یک سایت دیگه ثبت شده ؟؟؟؟
من متاسفانه تازه دارم وارد این داستان میشم و خوب علمش رو اصلا ندارم . ممنون میشم یه مقدار در حد وقتی که دارین برام توضیح بدین که اصلا اصل این داستان من چه جوری میتونه پیش بره .

مرسی از وقتی که میذارین .

اگه شما اون شماره داشته باشی میتونی اسم سایت قبلی رو هم از همون قسمت اعضا تغییر بدی
شما که قراره پول بدی کی بگیر مطمئن
چون طرف قبلی ممکنه بازم به حساب شما دسترسی داشته باشه
من تو قسمت اعضا جایی برای تغییر پسوورد ندیدم
طرفت خیلی نامردی کنه هم با ایمیل و مشخصات خریدش هم میگه اینو ازم دزدیدند و ...

Parham

Well-Known Member
مرسی از جوابتون ...
بله !

من جایی‌ از صحبت هام فکر نمیکنم گفتم که نمی‌شه سایت دیگه استفاده کرد گفتم شما میتونی‌ دامین را از طریق بخش کاربران در سایت vBulletin تغییر بدید و به یک دامین دیگر عوض کنید اما دو نسخه از یک لایسنس روی یک سایت حتی‌ نمی‌شه نصب کرد و فقط باید یک نسخه روی یک دامین مشخص باشه

Parham

Well-Known Member
من تو قسمت اعضا جایی برای تغییر پسوورد ندیدم
طرفت خیلی نامردی کنه هم با ایمیل و مشخصات خریدش هم میگه اینو ازم دزدیدند و ...
تعداد تشكرها (از كاربران ديگر)
شما با تماس با بخش پشتیبانی‌ میتونی‌ مشخصات را درخواست کنی‌ که عوض کنند که برای اینکار به شما لایسنس، 4 حرف اول پسورد ، پاسخ به سوال امنیتی‌ که در اول تنظیم شده این تغییرات قابل اجرا هستش !

جدیدترین ارسال ها

بالا