چگونگی لود سایتی که با فلش طراحی کردیم

farshid zahedi

New Member
سلام/یه سایت طراحی کردم برای هییئتمون/داره کمکم تموم میشه/
سوالم ایکه که حالا چطور اونو لود کنم؟؟؟

bestdata

Active Member
کافیه که تو روت سایت یه فایل index.htm ( یا index.php یا index.html ) بذاری و درون این فایل کد صدا زدن فایل فلش رو قرار بدید کدش رو اگه بلد نیستید بگید تا بهتون بگم

(البته ناگفته نماند سایت براساس فلش یعنی سایت نابود شده چون مطالبش توی موتور جستجو ثبت نمیشه و فقط اولین صفحش تو لیست جستجو پیدا میشه)

Security9776

Active Member
(البته ناگفته نماند سایت براساس فلش یعنی سایت نابود شده چون مطالبش توی موتور جستجو ثبت نمیشه و فقط اولین صفحش تو لیست جستجو پیدا میشه)

با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز، جهت قراردادن همون جور که دوستمون گفتند می تونید از طریق کدهای embed فایل فلش یا خود برنامه های ویرایشگر مثل dreamviewer و frontpage یا از طریق خود فلش و پابلیش فایل html بدست بیارید.
اما در مورد موتور جستجوگر که دوستمون گفتند سایت نابود شده ! نه این طور نیست، شما می تونید فایل فلشتون رو برای موتور جستجوگر هم بهینه سازی کنید. البته خود گوگل داره با استفاده از متدهای جدید، به متون تکستش جهت ایندکس دسترسی پیدا میکنه، اما در مورد زبان فارسی، مخصوصا تو نسخه های as2 که مجبورید از برنامه هایی مثل شتاب جهت فارسی نوشتن بهره ببرید ( به زبان ساده، یک کلمه از کارکترهایی متفاوت از حروف فارسی تبدیل می شوند ) گوگل خوب ایندکس نمی کند.
بهتره دنبال روش های جدید باشید تا تسلیم شدن.

موفق باشید و سربلند

farshid zahedi

New Member
سلام خیلی ممنونم دوست عزیزم
خب فرض بفرمایید که بنده پابلیش html رو با فلش گرفتم
خدمت گلت عرض کنم من یه دامین .orq دارم و یک هاست که واسه پرشین گیگه
حالا بگو اگه بخوام روی این هاست و دامین سایتم رو لود کنم باید چه کنم
لطفا یه کم سادهتر توضیح بده
راستی یه چیزایی از dreamviewer بلدم اما از فلش بیشتر سر در میارم
مرسی

bestdata

Active Member
من توی http://www.webhostingtalk.ir/f59/16312/ خوندم
1. ابتدا وارد اکانت پرشین گیگ خود شوید .
2. از منو بالا روی گزینه دامنه کلیک کنید .
3. در قسمت بالای صفحه ( یعنی گام 1 ) عبارت " اتصال دامنه ثبت شده به پرشين گيگ " را تیک بزنید .
4. حال نام دامنه خود را وارد نموده ، همچنین ایمیل خود را وارد نموده و روی دکمه " تایید " کلیک کنید .

پس از گذشت مدتی دامنه به اکانت شما متصل می شود .
اما من خودم پرشین گیگ دارم رفتم پیداش نکردم (فک کنم پارک دامنه رو برداشته) بهت پیشنهاد میدم از آدرس http://persiangig.com/contact/ از خود پرشین گیگ بخواهی که نحوه پارک دامنه رو بهتون بگه (امیدوارم مشکلتون حل بشه)

جدیدترین ارسال ها

بالا