چگونگی ساخت زمینه در Photoshop ؟

123456

Member
می می خواهم در Photoshop یک طرح زمینه درست کنم به این شکل که می خواهم حروف و اعداد خاصی را به صورت نوشته در زمینه بگذارم و روی آن طرح بدهم.

البته این کار را می توانم به صورت دستی انجام بدهم , اما همچین صاف و تمیز در نمی آید.

mouse2_pic.gif

html_pic.gif

mouse_pic.gif

babak_dj

Member
اگه درست منظورتو فهمیده باشم.
دوست عزیز شما باید از LAYER ها استفاده کنی تو LAYER اول نوشته ها رو بنویس و در LAYER دوم هم عکس مورده نظرتو!

123456

Member
اره اما

اره این را می دانم اما چیزی که هست می خواهم بدان راهی وجود دارد که بشود نوشته ها را به طور منظم و مرتب در تمام صفحه نوشت؟
من الان یک نمونه نوشته که در خطوط افقی فاصله های خیلی منظم است اما در خطوط عمودی نمی دانم باید چیکار کنم که فاصله خطوط به ترتیب و منظم د بیاد.
ایا راهی ندارد؟

123456

Member
نیاز به یک آموزش

دستت درد نکند اما راستش من هر کاری کردم نتوانستم با اینی که شما گفتی کار کنم و اگر بشود که شما یا یکی از دوستان یک آموزش در ان مورد بگذارد خیلی عالی می شود.

Gate Keeper

Well-Known Member
دوست عزيز شما بايد از PATTERN استفاذه كني
او نوشته اي رو كه ميخواهي اون شكلي كني
در ابعاد كوچيك مثلا 100x40 پيكسل بنويس بعد برو به
edit>define pattern
بعد يه 800x600 باز كن برو به edit>fill و pattern ي رو كه ساختي امتحان كن بيبن اون جور كه مي خواهي هست يا نه. اگه نه كه ابعاد pattern رو عوض كن

babak_dj

Member
اقا درسته شما میتونید از PATTERN هم استفاده کنید
که در این حالت همه جایه صفحه یه جور میشه یعنی اینکه فقط اون نوشته ای رو که PATTERN کردین رو هی تکرار میکنه!
اقا بابك اين عكس امضاتو چه جوري ساختي؟
دوسته عزیز من امضا مو با PHOTOSHOP 7.0 درست کردم :wink:

آقا بابك امضات خيلي باحاله ولي گوشه بالا سمت چپ يك كمي سوتي داره.

و اين كه اون چهار تا مربعي كه روي اون چهار تا دايره گذاشتي يك كمي مشكل داره يعني انگار از طرح جداست.

ضمنا اگه نمي‌خواي آموزش بدي بگو نمي‌خوام!!

babak_dj

Member
Mammad PhOtOshOp گفت:
آقا بابك امضات خيلي باحاله ولي گوشه بالا سمت چپ يك كمي سوتي داره.

و اين كه اون چهار تا مربعي كه روي اون چهار تا دايره گذاشتي يك كمي مشكل داره يعني انگار از طرح جداست.

ضمنا اگه نمي‌خواي آموزش بدي بگو نمي‌خوام!!
نمی خوام.. :twisted:
اقا ممنون از راهنمایت .
حتما سعی میکنم آموزشش رو هم بزارم .
ولی بخدا الان تو امتحاناتمم ايشالا تا 20 روز دیگه :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا