چگونگی ساخت براش های حرفه ای

p1uiq3

New Member
سلام

یک سوال داشتم که توی اینترنت خیلی گشتم نبود! چطور میشه براش های حرفه ای ساخت ؟ ممنون میشم رهنماییم کنید.

majid_a95

Active Member
سلام دوست عزیز
اگه منظورت مراحل ساخته مثل براش های معمولی :-?Edit >define brush ........
ولی احتمال دوم که قویتره نحوه ساخت براش حرفه ایه . که اونم با خلاقیت :-? میتونی توی نرم افزار وکتور یا خود فتوشاپ طرحتو پیاده کنی و تبدیل کنی به براش/ چیز خاصی نمیشه گفت. بستگی به قدرت طراحی کاربر داره ...
----------------------------------------------------------------------
اگه سردرگم تر شدین شرمنده .ایشاله دوستان و اساتید میان بیشتر کمک میکنن :wink:
موفق باشی:rose:
یاعلی

خب باید براش رو خودت طراحی کنی که بستگی به قدرت طراحیت داره ( اگه بتونی خوب با ابزار pen کار کنی راحت میتونی یه براش زیبا بسازی ) بعد از اینکه براش رو طراحی کردی از این ادرس Edit >define brush preset سیوش کن

آخرین ویرایش:

p1uiq3

New Member
درود

تشکر از تمامی دوستان عزیز و ببخشید که سوال اینجا مطرح شده ... دوستان من منظورم این بود که مثلا دیدید که براش مثلا ستاره از یه سایت دی ال میکنیم بعد وقتی میکشیم رو طرح یه ستاره تو پوره یه ستاره تو خالی و اینکه منظم هم نیستند یعنی ممکنه یه بار بکشی 4 تا ستاره بیاذ یه بار دیگه بکشی 4 تا ستاره ی کاملا متفاوت با قبل بیاد ... خوب این به چی بستکی دازه ؟

با تشکر از همه فدای همتون بشم

moslancer2

Member
درود

تشکر از تمامی دوستان عزیز و ببخشید که سوال اینجا مطرح شده ... دوستان من منظورم این بود که مثلا دیدید که براش مثلا ستاره از یه سایت دی ال میکنیم بعد وقتی میکشیم رو طرح یه ستاره تو پوره یه ستاره تو خالی و اینکه منظم هم نیستند یعنی ممکنه یه بار بکشی 4 تا ستاره بیاذ یه بار دیگه بکشی 4 تا ستاره ی کاملا متفاوت با قبل بیاد ... خوب این به چی بستکی دازه ؟

با تشکر از همه فدای همتون بشم

دوست عزیز... شما موقعی که براش خودت رو ساختی و یا حتی براش های معمولی فوتوشاپ... می تونید از قسمت تنظیم های براش تغییرات داخواه رو به براشتون اعمال کنید و برای این کار از منوی window گزینه brush رو انتخاب کنید (به این دلیل این مسیر رو گفتم چون نسخه فتوشاپ شما رو نمی دونم این یک مسیر عمومی بود) در هر حال با گزینه های موجود در این بخش کار کنید میتونید به افکت های دلخواه برای براش برسید....

جدیدترین ارسال ها

بالا