Fa چگونگی ذخیره button با فرمت btw ( کمک لطفا )

سلام
ببخشید میخواستم بدونم با چه نرم افزاری میشه کلید برای ام ام بی ساخت و اون را با فرمت btw ذخیره کرد ؟؟؟؟ اگه کسی میدونه بگه خواهشا

msnv

Well-Known Member
سلام واسه ساختن دکمه هایی از نوع btw برنامه ای نداره (من که تا الان ندیده ام)
اما میتوانید دکمه های تصویری تون رو با فرمت btw ذخیره و در برنامه های بعدی تون دوباره بارگذاریش کنید

ممنون
گه دیده باشین تو این مثالای خود ام ام بی یه چند نمونه button با فرمتهای btw هستش میخواستم ببینم چه جوری میشه از اون نوع دکمه هایی که به شکل مستطیل نیست و فقط به صورت شکل هست بسازم و استفاده کنم ؟

msnv

Well-Known Member
خب اون تصاویری که میگین رو خودتون هم میتونین بسازین (چون mmb خودش یه ابزار داره که میتونین دکمه های سه حالته رو که با سه تصویر ساخته میشن خودتون بسازین، برنامه هایی که از این دست تصاویر واسه دکمه ها داشته باشن هم زیادن نمونش Real-DRAW Pro که یک ابزار گرافیکی بسیار آسان هست (کافیه توو گوگل یه سرچ بزنین))

واسه ساختن این دکمه ها هم یه تصویر آموزشی در زیر گذاشتم امیدوارم مفید باشه

پیوست ها

• hlp.JPG
    hlp.JPG
    142.7 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آقا ممنونم واقعا
میخواستم ببینیم شما میتونین واسم یه دکمه ای که به شکل یه قلب خوشکل باشه و اندازشم متوسط باشه به رنگ قرمز و در کل یه چیز خوشکل واسم درست کنین ؟ آخه من هر کار میکنم نمیتونم اینو یاد بگیرم که دکمه بسازم خودم .اگه لطف کنین ممنون میشم

دوست عزیزم اگه میشه یه جور دیگه آپلودش کنین آخه واسه من کار نمیکنه این دکمه هایی که گذاشتین . شرمنده !

آهان الان باز شد . دوست عزز واقعا ممنون خیلی لطف کردین . من همینو میخواستم . ببخشید شما چه جور ساختین اینو???

آخرین ویرایش:

msnv

Well-Known Member
آهان الان باز شد . دوست عزز واقعا ممنون خیلی لطف کردین . من همینو میخواستم . ببخشید شما چه جور ساختین اینو???

برنامه هایی مثل Real-DRAW Pro، همونطور که قبلا واستون گفتم به آسانی اجازه ایجاد چنین گرافیکهایی رو میدن
البته این تصاویر رو آماده داشتم فقط کمی ویرایششون کردم

حالا من همینو استفاده میکنم ممنونم
با اون برنامه هم راستش بلد نیستم کار کنم . بلد نیستم save کنم با اون فرمت btw

جدیدترین ارسال ها

بالا