اين روشي كه من گفتم براي نوشته شدن متن هست براي حركت قلم همزمان با نوشته شدن متن بايد از پنل motion در قسمت assign controller براي پوزيشن قلم يك كنترلر path constraint اعمال كني و تنظيمات بعديش رو انجام بدي.mamali132002 گفت:فکر نکنم این کار جواب بده ... با سوال ايشون اين كار جور در نمياد حالا خودتون تست كنيد.
براي نوشته شدن حرف اگه مسيرتون اشكالي نداشته باشه مي شهmamali132002 گفت:والا من نتونستم ...
اگه مي شه دقيقا بگو مشكلت در كدوم قسمت كار هست تا توضيح بدم.mamali132002 گفت:البته منظورم در نوشته شدن متن هستش ... اگر کامل تر و واضح تر بگین ممنون میشم چون من تازه کارم.
مسير بايد پيوسته باشه و براي بهتر در اومدن كار هر چي smooth تر باشه بهتره.mamali132002 گفت:cylinder رو بهش PathDeform و به متن هم نستبش ميدم اما اصلا با منظوري كه تو سوال بود ربطي نداشت !
من يك نمونه گذاشتم در بالا اگه منظورت با پسوند max هست من با 3ds max 7 كار مي كنم و اين فايل رو برات مي ذارم اميدوارم بدردت بخوره.mamali132002 گفت:اگر یک Sample بزاری ممنون میشم ...
parinazz گفت:مرسي از راهنمايي ها.
/\/\ /\ |-| |) | اين روشي كه شما گفتين فكر نمي كنم براي نوشته باشه چون من هم اين مثال رو كه با
pathDeform هست رو ديدم . فكر مي كنم اين روش براي مسير هاي پيوسته باشه نه نوشته. البته هنوز مثالي كه شما گذاشتين رو دانلود نكردم . چون وقتي به قلم هم بخواهيم pathe motion نسبت بدهيم مسير حتما بايد پيوسته باشه كه با نوشته جور در نمياد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ