سلام
آیا راهی هست که وقتی یه swf اکشن 2 رو تو اکشن 3 لود کردیم،بتونیم یه مقداری رو که تو _root اون هست رو تغییر بدیم؟یعنی بدون نیاز به باز کردن فایل اکشن 2 و البته به صورت هوایی (و مفتی) ؟
با نت کانکشن به چه صورتی؟ببین باید لود شه و بعد یه مقدار متغیر رو که تو _root اکشن 2 هست رو تغییر بدم تا ران شه.همش هم کارای شرکت برای محافظت از محتواهاش بوده که الان خودشون تو آمار بالا باید اونا رو غیر فعال کنند و الان به مشکل خوردند.
ببین اگه لودش کنی اون فایل as2 رو یه avim movie میشناسه و هیچ کاری بجز نمایشش نمیتونی بکنی
با نت کانکشن یعنی یکی میشه کلایت یکی میشه سرور و با پارامتر با هم ارتباط برقرار میکنن
مشکل من اینه که نباید تو 10000 swf عمدتا اکشن 1 و 2 کد جدیدی رو بنویسم.من می خوام با نوشتن یه سری کد تو یه فایل as3 و البته حالتی که همه اونای دیگه رو به روش bytearray ی خونه،تو _root همشون یه متغیر رو با یه مقدار set کنم تا باز شن.ولی localConnection و swf bridge و ..... نیازمند نوشتن یه سری کد تو 10000 swf هستند.
فکر نکنم راهی باشه
مگر اینکه بیاین بایت swf های لود شونده رو دستکاری کنین تا فلش پلیر نفهمتش بعد با یه لودر که بایت هارو ترمیم میکنه نشونش بدین
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه!