چگونگی تغییر مقادیر روت در اکشن 2 به وسیله اکشن 3 بدون نیاز به باز شدن سورس اکشن 2 ؟

++Hadi++

Active Member
سلام
آیا راهی هست که وقتی یه swf اکشن 2 رو تو اکشن 3 لود کردیم،بتونیم یه مقداری رو که تو _root اون هست رو تغییر بدیم؟یعنی بدون نیاز به باز کردن فایل اکشن 2 و البته به صورت هوایی (و مفتی) ؟

akherat

مدیر انجمن
نه لود نه هااا
اگه لودش کنی هیچ کاری نمیتونی بکنی
فقط در کنارش باز باشه

++Hadi++

Active Member
با نت کانکشن به چه صورتی؟ببین باید لود شه و بعد یه مقدار متغیر رو که تو _root اکشن 2 هست رو تغییر بدم تا ران شه.همش هم کارای شرکت برای محافظت از محتواهاش بوده که الان خودشون تو آمار بالا باید اونا رو غیر فعال کنند و الان به مشکل خوردند.

akherat

مدیر انجمن
ببین اگه لودش کنی اون فایل as2 رو یه avim movie میشناسه و هیچ کاری بجز نمایشش نمیتونی بکنی
با نت کانکشن یعنی یکی میشه کلایت یکی میشه سرور و با پارامتر با هم ارتباط برقرار میکنن

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
من همینکارو کردم دقیقا .با lc اما یادم نیست که هردو یکی بودن یا نه(as2 و as3)
با swfbridge تست کردین ؟

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
با netconnection مگه ویدئو رو لود نمی کنند؟؟؟چجوری swf رو لود کنم؟

++Hadi++

Active Member
سلام
من همینکارو کردم دقیقا .با lc اما یادم نیست که هردو یکی بودن یا نه(as2 و as3)
با swfbridge تست کردین ؟

مشکل من اینه که نباید تو 10000 swf عمدتا اکشن 1 و 2 کد جدیدی رو بنویسم.من می خوام با نوشتن یه سری کد تو یه فایل as3 و البته حالتی که همه اونای دیگه رو به روش bytearray ی خونه،تو _root همشون یه متغیر رو با یه مقدار set کنم تا باز شن.ولی localConnection و swf bridge و ..... نیازمند نوشتن یه سری کد تو 10000 swf هستند.

JavidFlasher

کاربر فعال
فکر نکنم راهی باشه
مگر اینکه بیاین بایت swf های لود شونده رو دستکاری کنین تا فلش پلیر نفهمتش بعد با یه لودر که بایت هارو ترمیم میکنه نشونش بدین
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه!

++Hadi++

Active Member
بیرون کشیدن متادیتاهای swf و حذف یه مووی کلیپ از بیخ اونم اکشن 2 فک نکنم کار راحتی باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا