چگونگی تعیین اندازه صفحه وب

restles20

Active Member
سلام بر همگی دوستان
برای تعیین اندازه صفحه وب چه فاکتورهایی رو باید مد نظر قرار داد ؟؟؟

restles20

Active Member
منظورم چگونگی تعیین Screen Resolutions برای طراحی صفحات وب هستش
شما می خواین یه صفحه وب طراحی کنید Screen Resolutions صفحه تون رو بر چه اساسی تعیین می کنید ؟؟؟

آخرین ویرایش:

dexted

Active Member
سلام دوست من :)

رزولوشن استانداردی که در حال حاضر تقریبا همه از اون استفاده می کنن رزولوشن 1024*768 هست . البته این مقدار در گذشته 800*600 بوده که با پیشرفت و بزرگ شدن مانیتور ها در حال حاضر این اندازه هست.

البته نکته قابل توجه اینه که در صورتی که شما بخواهید طراحیتون آپدیت باشه و از طراحی Responsive استفاده کنید میشه گفت طراحیتون برای هر صفحه ی نمایشی باید مناسب باشه چه مانیتور های واید با پهنای زیاد چه یک موبایل با صفحه نمایش خیلی کوچک.

امیدوارم کمکی کرده باشه :rose:

restles20

Active Member
همون طور که میدونید استانداردهای زیادی وجود دارن که طبق آمار سایت w3schools پر طرفدارترین رزولیشن 768*1366 هستش
حالا به نظر شما برای اینکه صفحه من هم در مانیتورهای مختلف و هم در موبایل ها و هم در تبلت ها به درستی قابل نمایش باشه از چه رزولیشینی استفاده کنم بهتره ؟؟؟
آیا برای مانیتورها باید از یه رزولیشن خاص و برای موبایل و تبلت از یه رزولیشن خاص دیگه استفاده کنم یا نیازی به این کار نیست ؟؟؟

dexted

Active Member
دوست من همون طور که در همین سایت هم میبینید به نوعی میشه گفت رزولوشن 1024*768 رو به عنوان یک رزولوشن پایه در نظر گرفته و بقیه رو با اون مقایسه کرده هر چند ممکنه در حال حاضر به دلیل بالا رفتن تکنولوژی در ساخت مانیتور ها استفاده از این رزولوشن کم شده باشه اما هنوز به نظرم به عنوان استاندارد پایه مد نظر قرار می گیره.(بر طبق طراحی هایی که دیدم)
حداقل توی ایران مطمئنا اینجوری هست هنوز

در مورد تبلت و ... و مانیتورهای بزرگ خدمتتون گفتم که اگر واقعا می خواهید سایتتون همه جا خیلی خوب و فیت نشون داده بشه باید از طراحی Responsive استفاده کنید.به عبارت دیگه ، بله ، باید بر طبق دیوایسی که کاربر در اختیار داره سایت شما بر طبق همون رزولوشن تنظیم بشه. یعنی چی؟

یعنی:
1- طراحی گرافیکی شما باید به گونه ای باشه که این موارد توش قابل اجرا باشه
2-اصول طراحی Responsive در HTML و CSS رعایت بشه.

حالا این طراحی Responsive چی هست اصلا؟

در کل میشه گفت طراحی Responsive یعنی خداحافظ اسکرول افقی. یعنی اینکه شما بیای ببینی که رزولوشن صفحه نمایش کاربر چقدر هست و با توجه به اون بیای عناصر سایت رو کنار هم بگونه ای بچینی که هیچ وقت کاربر مجبور نشه اسکرول افقی ببینه :)

نکته اینه که تا اونجا که من دیدم و راجع بهش گشتم، معمولا رزولوشن اولیه را 1024*768 در نظر میگیرن. اگر رزولوشن صفحه نمایش بیشتر بود مشکلی پیش نمیاد(در اکثر سایتها) و اگر کمتر بود بعد از اصول Responsive استفاده میشه.

خوب حالا یه مثال خیلی عالی :)
http://webdesignerwall.com/demo/adaptive-design/final.html
این سایت رو به صورت فول اسکرین باز کنید.
به سایت و چیدمانش توجه کنید . حالا اندازه صفحه رو از عرض کوچک و بزرگ کنید تا حد صفحه یک موبایل دوباره به چیدمان نگاه کنید.
جذاب نیست؟؟؟!!!:cool:

حالا اینو از کجا میشه یاد گرفت؟؟؟؟
یه سرچ کوچیک تو گوگل 100ها مقاله ترو تازه رو به شما نشون میده از این آموزش ها :)

سوالی بود در خدمتم
:rose:

restles20

Active Member
فوق العاده بود دوست من ممنون
یه سوال دیگه هم دارم ... به نظرت برای ایجاد سایت های سه ستونه رزولوشن 768*1024 کم نیست ؟؟؟

dexted

Active Member
خواهش میکنم عزیز وظیفه است :)

این بستگی به این داره که چه چیزهایی قراره توی این ستون ها قرار بگیره.
ولی درحال حاضر تا اونجایی که من دیدم اکثر سایت های سه ستونه بدون مشکل از این رزولوشن به عنوان رزولوشن پیش فرض استفاده میکنن.
اکثر قالبهای سه ستونه هم با همین رزولوشن ساخته میشن(برای وبلاگها ، وردپرس و سایتها)

به هر حال بستگی به کاربرد داره دیگه اگر قراره همون چیزهایی که توی سایتهای دیگه هست توی ستونهای جانبی قرار بگیره این رزولوشن مناسب هست .

موفق باشید
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا