دوست من همون طور که در همین سایت هم میبینید به نوعی میشه گفت رزولوشن 1024*768 رو به عنوان یک رزولوشن پایه در نظر گرفته و بقیه رو با اون مقایسه کرده هر چند ممکنه در حال حاضر به دلیل بالا رفتن تکنولوژی در ساخت مانیتور ها استفاده از این رزولوشن کم شده باشه اما هنوز به نظرم به عنوان استاندارد پایه مد نظر قرار می گیره.(بر طبق طراحی هایی که دیدم)
حداقل توی ایران مطمئنا اینجوری هست هنوز
در مورد تبلت و ... و مانیتورهای بزرگ خدمتتون گفتم که اگر واقعا می خواهید سایتتون همه جا خیلی خوب و فیت نشون داده بشه باید از طراحی Responsive استفاده کنید.به عبارت دیگه ، بله ، باید بر طبق دیوایسی که کاربر در اختیار داره سایت شما بر طبق همون رزولوشن تنظیم بشه. یعنی چی؟
یعنی:
1- طراحی گرافیکی شما باید به گونه ای باشه که این موارد توش قابل اجرا باشه
2-اصول طراحی Responsive در HTML و CSS رعایت بشه.
حالا این طراحی Responsive چی هست اصلا؟
در کل میشه گفت طراحی Responsive یعنی خداحافظ اسکرول افقی. یعنی اینکه شما بیای ببینی که رزولوشن صفحه نمایش کاربر چقدر هست و با توجه به اون بیای عناصر سایت رو کنار هم بگونه ای بچینی که هیچ وقت کاربر مجبور نشه اسکرول افقی ببینه
نکته اینه که تا اونجا که من دیدم و راجع بهش گشتم، معمولا رزولوشن اولیه را 1024*768 در نظر میگیرن. اگر رزولوشن صفحه نمایش بیشتر بود مشکلی پیش نمیاد(در اکثر سایتها) و اگر کمتر بود بعد از اصول Responsive استفاده میشه.
خوب حالا یه مثال خیلی عالی
http://webdesignerwall.com/demo/adaptive-design/final.html
این سایت رو به صورت فول اسکرین باز کنید.
به سایت و چیدمانش توجه کنید . حالا اندازه صفحه رو از عرض کوچک و بزرگ کنید تا حد صفحه یک موبایل دوباره به چیدمان نگاه کنید.
جذاب نیست؟؟؟!!!
حالا اینو از کجا میشه یاد گرفت؟؟؟؟
یه سرچ کوچیک تو گوگل 100ها مقاله ترو تازه رو به شما نشون میده از این آموزش ها
سوالی بود در خدمتم