چگونگی بررسی سابمیت شدن فرم

mohan21

Member
با سلام

من از فرم html برای ارسال اطلاعات استفاده می کنم، حال نیاز به این هست که چطور باید بررسی کنم که فرم سابمیت شده یا نه ....

با سلام

من از فرم html برای ارسال اطلاعات استفاده می کنم، حال نیاز به این هست که چطور باید بررسی کنم که فرم سابمیت شده یا نه ....
شما می توانید با جاوا فرم خودتون رو چک کنید که ببینید فیلد های داخلش پر هست یا نه !!!
اگه فرم را بخواید ثبت کنید مقدار های ورودی رو باید با براش برنامه بنویسید و ووو اینا :cool:

mohan21

Member
شما می توانید با جاوا فرم خودتون رو چک کنید که ببینید فیلد های داخلش پر هست یا نه !!!
اگه فرم را بخواید ثبت کنید مقدار های ورودی رو باید با براش برنامه بنویسید و ووو اینا

دوست گرام اینکار رو خودم بلد هستم، اصلا من کاری به پر یا خالی بودن فیلدها ندارم ...

اگر با aspx آشنا باشید متوجه منظورم خواهید شد ....

mohan21

Member
یک فرم دارم با متد "پست" اطلاعات رو ارسال میکنه ....

چطور چک کنم که کاربر روی این دکمه(تکمه) کلیک کرده ...

HTML:
<input type="submit" name="FrmOpinionSubmit" value="ثبت اطلاعات" />

با تشکر

sepidweb

Member
1. یک راه این هست که یک hidden value هم قرار بدید در فرم و در page_load چک کنید که آیا اون مقدار وجود داره یا نه. اگر وجود داشته باشه کاربر روی اون دکمه (تکمه) کلیک کرده، در غیر اینصورت به طور مستقیم آدرس صفحه رو وارد کرده. (شاید نیاز نباشه و چک کردن FrmOpinionSubmit کفایت کنه.
2. یک راه دیگه هم اینه که action را برای فرم یک صفحه دیگر تعیین کنید که فقط وقتی به صفحه دوم وارد می شود که از صفحه قبل رو اون دکمه (تکمه) کلیک کرده باشد.
3. از کنترل server-side استفاده کنید و ببینید آیا post-back هست یا نه!

MDP

Well-Known Member
دسوت من شما کمی با ASP.NET آشنا باشید متوجه میشید که سوال شما کلا اشتباه هست.
ASP.Net به رویداد ها پاسخ میده.یعنی تا وقتی که کدی برای Event کلیدتون ننویسید چیزی هم نمی فهمید.

Btn1 وقتی کلیک میشه فقط خودش اجرا میشه همین.

ولی یه راه دیگر هم هست.توی Page_Load چک کنید که PostBack شده یا نه.اگر شده با استفاده از Request.Form میتونید آیتم های پاس داده شده رو بگیرید.دلی این لازمه اینه که اسم تمام کلید ها رو بدونید.

موفق باشید.

mohan21

Member
با تشکر از شما دوستان

تازه asp رو شروع کردم ....

در php با این شرط::

کد:
if (isset($_Post['FrmOpinionSubmit']))
    کدهای مورد نظر

میشه بررسی رو انجام داد ...

در asp قسمت page load این رو نوشتم::
کد:
if (request.form["FrmOpinionSubmit"] != "")
    کدهای مورد نظر
اما خطا میده ...

خوب آیا در asp مثل php کدی برای بررسی کردن این مقدار نیست؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا