چگونگی باز کردن حساب پی پال

از کدام سیستم های بانکی آنلاین استفاده می نمایید؟

• مجموع رای دهندگان
    1
  • نظرسنجی بسته .

Vahab.In.Forum

New Member
با سلام
من می خواهم حساب پی پال باز کنم اما از آنجایی که شما هم می دانید پی پال به ایرانی ها اجازه ی باز کردن حساب را نمی دهد.
از دوستان خواهشمند است هر کسی که در این سایت حسابی را باز کرده در این حا توضیح دهد البته به طور کامل از اول.
می دانم که این سوال خیلی از کاربران ایرانی است.
در ضمن نحوه ی وریفای کردن را هم توضیح دهید.
من به آی پی اختصاصی و وی پی ان نیز دسترسی دارم.
در ضمن می دانم که نباید آمریکا را انتخاب کرد چون نیازمند حساب بانکی می باشد، بهترین کشورها: هند، مالزی، ... .
در این کشورها برای وریفای باید چه کار کرد.

با تشکر از همه ی آنهایی که این پست کمک می کنند.

در ضمن فقط در این پست در این مورد پست نمایید و اسپم گذاری نفرمایید.

سلام دوست عزیز
نمی دونم تا حالا کار کردی با paypal یا نه ولی داشتن وی پی ان و آی پی اختصاصی درسته لازمه ولی کافی نیست
این دوتا در صورتی مفیدن که مال کشوری باشن که انتخاب میکنی
بعدشم درسته، اکانت هند و مالزی و ... خیلی خوبه ولی آیا شخص حقیقی داری اونجا که ساپورتت کنه چون برای خود من پیش اومده که حسابم رو بستن و مثلا قبض آب و برق یا یه چیزی از این جور چیزا خواستن
فوق العاده رو عوض شدن آی پی حساسه
خوبی کشور آسیایی اینه که چون نمایندگی ندارن توش برای خرید هات باهات تماس نمی گیرن . البته اون جوری اولش هی تماس میگیرن و تو میل میزنی حل میشه ولی خوب
خلاصه بهتر اینه که شخصیت واقعی باشه که یه وقت خدایی نکرده پولت دود نشه
برای وریفای کردن یه کردیت کرت می خواد که یه چند سنتی آزمایشی بریزه به حسابتون و ....
اما حتما لازم نیست کردیت کارتتون واقعی باشه
میتونه مجازی باشه(من خودم میفروشم) شما با این کردیت کارت مجازی که 7000 تومن(8 دلار ایگلد یا مانی بوکرز) هم بیشتر نیس حساب خودت رو وریفای میکنی . بعدشم مهم نیس کردیت کارتت ماله کدوم کشوره
ماله ما ماله سنگاپوره
دیگه نگرانی از دست دادن پول کردیت کارت رو ندارین. ( اگه حساب هک بشه ) و ضمنا 1.95 دلار هم به حسابتون توسط پیپال واریز میشه.
فکر کنم همش رو گفتم ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا