تغییرات فایل 1 چگونگی ایجاد گرادینت روی فیلم !؟

Fanous

Well-Known Member
سلام
من میخواستم روی یک قسمت از فیلم گرادینت رنگ ایجاد کنم مثل عکس ضمیمه .
چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    94.7 کیلوبایت · بازدیدها: 88

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز برای این کار برو به پالت افکت و color correction اونجا یه سری تنظیمات هست که میتونی اونا رو باهم ترکیب کنی و عکس خودتو به صورت بالا در بیاری و یا اینکه بری تو قسمت region و تو اونجا چند بار رنگها رو باهم فراخونی کنی و ترکیب کنی تا رنگ مورد نظرت درست دربیاد
برای توضیحات بیشتر در مورد رنگها تو ادیوس 6 به اینجا مراجعه کنید :

http://edius.us/News/topic/20/

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
دوست عزیز برای این کار برو به پالت افکت و color correction اونجا یه سری تنظیمات هست که میتونی اونا رو باهم ترکیب کنی و عکس خودتو به صورت بالا در بیاری و یا اینکه بری تو قسمت region و تو اونجا چند بار رنگها رو باهم فراخونی کنی و ترکیب کنی تا رنگ مورد نظرت درست دربیاد
برای توضیحات بیشتر در مورد رنگها تو ادیوس 6 به اینجا مراجعه کنید :

http://edius.us/News/topic/20/

ممنون از راهنماییتون
اما من فکر میکنم راه ساده تری باید وجود داشته باشه ، مثلا پلاگینی که این کار رو انجام بده
توی color correction جایی نداشت که بشه باهاش گرادینت ایجاد کرد
یه چیزی میخوام مثل گرادینت فتوشاپ

آخرین ویرایش:

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز همه چیز هلو برو تو گلو نمیشه که یه ذره از فکر خودت استفاده کن به راحتی میشه این کارو کرد :mad:
با ماسک کردن به راحتی میتونی اون جاهایی رو که دوست داری رنگش رو تغییر بدی با استفاده از گزینه color correction

مانند شکل زیر البته زیاد روش کار نکردم اگه یه کم وقت بذاری بهتر از این هم میتونی در بیاری
azbvbdmquf4cvwba9sc2.jpg

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
دوست عزیز همه چیز هلو برو تو گلو نمیشه که یه ذره از فکر خودت استفاده کن به راحتی میشه این کارو کرد :mad:
با ماسک کردن به راحتی میتونی اون جاهایی رو که دوست داری رنگش رو تغییر بدی با استفاده از گزینه color correction

مانند شکل زیر البته زیاد روش کار نکردم اگه یه کم وقت بذاری بهتر از این هم میتونی در بیاری
azbvbdmquf4cvwba9sc2.jpg

کاری که شما انجام دادین اینه که یه بیضی رو ماسک کردین و لبه اون رو هم soft کردین و برای داخل و خارج اون ماسک از فیلتر color correction استفاده کردین و به هرکدوم رنگ متفاوت دادین .
ولی من میخوام از چند رنگ متفاوت بطور همزمان و با زاویه دلخواه یه گرادینت روی فیلم ایجاد کنم ، شبیه کاری که توی فتوشاپ میشه انجام داد . انتخاب رنگ دلخواه ، مکان دلخواه ، زاویه دلخواه . مثل این پیوست .
دنبال کار هلو هم نبودم ، وقتی قابلیتهای یک نرم افزار رو بلد باشیم ، بهتر ازش میتونیم استفاده کنیم . این انجمن هم واسه همین درست شده که هر کس هر سوالی واسش پیش اومد بیاد و بپرسه .
شما روش خودتون رو ارائه دادین ، ممنون . ولی نباید دیگران رو محکوم به راحت طلبی بکنین .

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    217.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33

mnh40

Well-Known Member
عزیزم چرا ناراحت میشی منظورم از هلو این بود که یه کم با نرم افزار ور برو بعد درستش کن کاری نداره

ببین اینجوری درست شه خوبه اگه نه که بگو تا بالاخره به نتیجه دلخواهت برسونم بعد راهشم بگم:

gnha03xej0oxnm77x28y.jpg

mnh40

Well-Known Member
درضمن با مت کردن هم میتونی این کار رو انجام بدی ولی زیاد خوب در نمیاد

عزیزم من میگم با خود ادیوس انجام بده بعد تو میری سراغ پلاگین ........؟؟؟
بله من خودم boris red رو هم دارم میشه باهاش یه کارایی کرد..... ولی بازم مثل خود ادیوس نمیشه باورنداری برو دانلودش کن اینم آدرس دانلودش همراه با کرک

http://edius.us/News/page/2/

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
درضمن با مت کردن هم میتونی این کار رو انجام بدی ولی زیاد خوب در نمیاد

عزیزم من میگم با خود ادیوس انجام بده بعد تو میری سراغ پلاگین ........؟؟؟
بله من خودم boris red رو هم دارم میشه باهاش یه کارایی کرد..... ولی بازم مثل خود ادیوس نمیشه باورنداری برو دانلودش کن اینم آدرس دانلودش همراه با کرک

http://edius.us/News/page/2/

ممنون دوست من
اگه توی خود ایدوس گرادینت داشت خیلی خوب میشد ولی خب نداره ، چیکار کنم
boris red فکر کنم بیشتر کارای 3d انجام بده ، گرادینت نداره
boris graffiti امکان گرادینت داره
بهرحال ممنون از اینکه پیگیر بودین

saeed50

Member
روش ایجاد گرادیانت

سلام
ابتدا یک color matt با گرادینات دلخواه روی یک لایه بالاتر از لایه موردنظرتان ایجاد می کنید سپس از قسمت keyers/blend/overlay یا addition را انتخاب می کنید و روی لایه گرادیانت می کشید. بعد هم از قسمت mix لایه در صورت نیاز opacity را کم و زیاد می کنید. البته color matt را از خارج ادیوس هم می توانید ایمپورت کنید.

Fanous

Well-Known Member
سلام
ابتدا یک color matt با گرادینات دلخواه روی یک لایه بالاتر از لایه موردنظرتان ایجاد می کنید سپس از قسمت keyers/blend/overlay یا addition را انتخاب می کنید و روی لایه گرادیانت می کشید. بعد هم از قسمت mix لایه در صورت نیاز opacity را کم و زیاد می کنید. البته color matt را از خارج ادیوس هم می توانید ایمپورت کنید.

سلام دوست عزیز
بسیار لطف کردین
دقیقا همون چیزی بود که دنبالش بودم
اما باز هم یه مقدار محدودیت ایجاد میکنه این Color Matte
چون فقط میشه 4 رنگ برای گرادینت انتخاب کرد ، همچنین نمیشه فاصله بین رنگهارو تنظیم کرد ، خودش به مقدار مساوی بین رنگها فاصله میذاره

mnh40

Well-Known Member
گفتم که با مت کردن هم میتونی انجامش بدی ولی زیاد خوب در نمیاد تنها کاری که میتونی تو ادیوس انجام بدی و به نتیجه دلخواهت برسی همین ماسک کردن هست یعنی اینکه رو فیلم یا عکس مورد نظرت چند بار ماسک انجام بده تا به نتیجه دلخواه برسی تنها راهت همینه البته میتونی برای مت کردن از فتوشاپ هم کمک بگیری یعنی رنگهای دلخواه خودت رو انتخاب کن جهت یا روشنی و تاریکی یا هرچیز دیگه روش انجام بده بعد بیار تو ادیوس و تو قسمت effect+keyrs+trak matte گزینه مت رو انتخاب کن یعنی فیلم مورد نظرت رو پایین قرار بده بعد مت خودت رو بالاش بعد گزینه مت رو بنداز تو مت خودت ببین نتیجه میده فکر کنم به نتیجه دلخواهت برسی ...:sad:

saeed50

Member
سلام دوست عزیز
بسیار لطف کردین
دقیقا همون چیزی بود که دنبالش بودم
اما باز هم یه مقدار محدودیت ایجاد میکنه این Color Matte
چون فقط میشه 4 رنگ برای گرادینت انتخاب کرد ، همچنین نمیشه فاصله بین رنگهارو تنظیم کرد ، خودش به مقدار مساوی بین رنگها فاصله میذاره

سلام
برای رنگهای بیشتر از 4 تا همونطور که دوستمون گفتن باید از جای دیگه فایل ایمپورت کنید. ولی اگه با همین color matt ادیوس کنار میایید میتونید از 4 تا 3 تاش رو از یک طیف و یکیش رو از رنگ دیگر که نسبتش 75 به 25 میشه یا دوتای وسط رو یه رنگ انتخاب کنید و چپ و راست رو رنگ دیگه ای تا 50 به دو تا 25 بشه.

Fanous

Well-Known Member
سلام
برای رنگهای بیشتر از 4 تا همونطور که دوستمون گفتن باید از جای دیگه فایل ایمپورت کنید. ولی اگه با همین color matt ادیوس کنار میایید میتونید از 4 تا 3 تاش رو از یک طیف و یکیش رو از رنگ دیگر که نسبتش 75 به 25 میشه یا دوتای وسط رو یه رنگ انتخاب کنید و چپ و راست رو رنگ دیگه ای تا 50 به دو تا 25 بشه.

ممنون
فعلا که کارم راه افتاد
این روشی که دوستمون گفتن رو نتونستم انجام بدم
فایلی که ایدوس میتونه ایمپورت کنه پسوندش tdp هست درصورتیکه پسوند فایلهای گرادینت فتوشاپ gra هست
اگر زحمتی نیست میتونید این روش رو بصورت عکس نشون بدین

enigma7

New Member
to new blue ha age begardid daghighan be esme gredient dare ...alan namidonam daghighan to kodom serish vali hast hatman .alan un systemama dar dastras nist va ella migoftam daghigh jasho ...ye kambegard hast ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا