چگونگی ایجاد هدر و فوتر بصورت فول سایز

ACTIVE

Active Member
با سلام

خب من بعضی اصول طراحی صفحه رو بلدم اما به یک مشکل اساسی در ایجاد هدر و فوتر برخوردم.

من با فرض اینکه یک جدول سه ستونه رسم می کنم و ستون وسط رو بصورت اندازه Pixel در نظر می گیرم و کناریهارو Percent اما هر کاری که می کنم نمی تونم مثل سایت www.gamelectronics.com ایجاد کنم چون هدر اصلی من که در وسط جدولم قرار می گیره خودش متشکل از چندین Slice هستش و موجب به هم ریختگی جدولم می شه...

حالا می خواستم راهنمائیم بکنید که بهترین راه حل چیه که بتونم هدر و فوتر فول داشته باشم؟
البته من از فرانت پیج مربوط به Office XP استفاده می کنم.
با سپاس

forgotten

New Member
سلام

شما باید برای فوتر ، بادی، هدر تیبلهایی که در نظر میگیری سایزشون با درصد باشه. عکساتو اسلایس کنی و از background استفاده کنی. مثل این سایت :

ofogh.owje.com

ACTIVE

Active Member
سلام، ممنون از راهنمائیتون ولی همونطور که گفتم تو حالت معمولی جواب میده یعنی اینکه یک یا دوتا تصویر تو هدر داشته باشم ولی هدر من 18 تا تکه هستش و پدرم و درآورده.

ساعت ارسالم رو نگاه کن ساعت 4 صبح تا الان که ظهره بیدار بودم هرچقدر روش کار کردم جواب نداد.

forgotten

New Member
سلام

هدر سایت رو بصورت کامل اینجا آپلود کن، ببینم میتونم کمکت کنم یا نه.

bahy_my

Active Member
ببین
برای حالت فول سایز شما یه قسمت باید داشته باشی که repeat شه.

bahy_my

Active Member
فایل html رو لطفاً بذار تا یه نگاهی کنم ببینم می تونم کمکی کنم یا نه.

ACTIVE

Active Member
سلام
منظور من کناره هایی که ریپیت میشن نبود منظور من سلوله وسطیه که میخاستم هدرم اونجا باشه چون تکه های زیادی داشت مشکل ایجاد میکرد. مجبور شدم ساده تر بکنم در حد سه چهار تکه...

به هرحال ممنون از بابت کمکتون مشکلم فعلا محلول شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا