چگونگی ایجاد فاصله بین دو کاراکتر

سلام.
کسی میدونه چطور میشه بین مثلا دوتا نقطه که تو کورل تایپ میکنیم میشه یک سانتیمتر فاصله تعریف کرد:-?

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
Video tuts

به وضوح در این ویدئویی که براتون آماده کردم مشخصه که چطور میشه فاصله دقیقی رو بین 2 تا آبجکت ایجاد کرد.

در قسمت آخر که فاصله 1.0 سانتیمتر رو تعین می کنیم با استفاده از Arrow key آبجکت رو کنار می کشیم.

attachment

پیوست ها

• Spacing-for-object.rar
    356 کیلوبایت · بازدیدها: 40
سلام مدیر بزرگوار.
از اینکه زحمت کشیدید ممنون اما من نتونستم اون لینک شما رو باز کنم . هر چی میزنم لینک باز نمیشه و میگه نمیتونی به این صفحه دسترسی داشته باشی. خودم یه کارهایی کردم وقتی با فونت آریال لاتین با سایز 30 می نویسم تقریبا مشکلم حله . اما نتیجه مطلوب نمیده. من میخوام یه ( : ) بزنم و بعد تکرارش کنم فاصله بین : اول ودومو باید بتونم وارد کنم .نمیتونم.

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
یجایی دیگه آپلود کردم براتون ، اگر ویدئو رو ببینید کامل دستتون میاد باید چیکار کنید.
http://www.mediafire.com/?tcqt78q628jkbcm

در قسمت Property bar شما مقدار Nudge distance رو میتونید تغییر بدید. این مقدار فاصله پرش Arrow key هست.

راه دیگه ای هم وجود داره :

به مسیر : Windows > Dockers > Transportation > Position بروید ( ALt+F7 )

جهت برش آبکجت خود رو تعیین کنید و فاصله اون وارد کنید.

:wink:بازم ممنون .این روشها رو بلدم واینها برای مسیر مستقیم کاربرد داره .تازه روش خیییلی راحت تری هم برای این مورد که شما فرستادید هست. اما من میخوام نوشته ای که می نویسم دور یه حرف یا شکل بچرخه اونم از طریق فیت تکست تو پچ و فاصله اون کاراکترها رو وارد کنم.البته یه راهی پیدا کردم .اما دنبال روش ساده تری می گردم.:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا