چگونگی ایجاد سطح دسترسی در پرتال

masima

Member
سلام
یک فنی در مورد مجوز دسترسی در پورتال دارم:

یک پورتال گسترده مثل پورتال خبری که شامل بخش های مجزای سیاسی، ورزشی، اجتماعی و ... را در نظر بگیرید که هر کدام از این بخش ها شامل بخش گزارش، اخبار، تصاویر و ... هست. و باید مدیر هر بخش جدا باشد.

چه سیستم مجوزی را پیشنهاد می نمایید ؟
1) در ابتدا مجوز دسترسی به پورتال مورد نظر بررسی شود و در صورت تایید، صفحه لوگین به بخش نمایش و مجوز ورود بررسی شود؟

2) اصلا نیازی به بررسی مجوز پورتال نیست و به طور مستقیم فقط مجوز دسترسی بخش بررسی شود (منظور تنها یکبار لوگین و یک مجوز عمومی است)

اگه پیشنهاد بهتری دارید، بفرمایید. لطفا کسانی که تجربه عملی کار در یک شرکت معتبر دارند، پاسخ دهند
اصلا تو همین فروم مجید آنلاین چطوریه؟

با سپاس فراوان

Masoud1365

مدیر انجمن
لطفا در انتخاب نام تاپیک دقت کنید ( ویرایش کردم ) :wink:
چه سیستم مجوزی را پیشنهاد می نمایید ؟
بستگی به نوع کد نویسیتون داره !
ولی چیزی که مشخص هست برای هر صفحه نباید کوئری به دیتابیس بفرستد برای این که تعداد یوزرتون که بره بالا به سرورتون فشار میارید !
مجوزها رو باید یه جایی ذخیره کنید و در هنگام ورود یک بار بخونیدشون و به کاربر اجازه دسترسی بدید !
موفق :rose:

masima

Member
من جوابمو نگرفتم. متوجه نمیشم، سوالم در مورد مجوز دسترسی برای مدیر(کسی که مطلب در سایت میگذارد نه بازدید کننده عادی که اصلا در پورتال خبری لاگین نیاز نداره چون عضویت ندارد) هر بخش مثل مدیر بخش گزارش در پورتال ورزشی.
آیا باید برای ورود به پورتال ورزشی لاگین کنه بعد برای بخش گزارش لاگین کنه؟ یا فقط یکبار لاگین کنه؟

شما که توی مجید آنلاین راهبر هستید چطور لاگین میکنید؟

Masoud1365

مدیر انجمن
اعمال سطوح دسترسی در سایت بر میگرده به نوع کدنویسی آدرس دهی و بسیاری از پارامترهای دیگه !
اما زمانی که شما میخوایی ایجاد دسترسی به صورت داینامیک باشه تمامی کاربران شما از یک صفحه لاگین میکنن یعنی فرقی نداره که مثلا مدیر بخش ورزش باشه یا مثلا یه بخش دیگه !
فقط شما میایی چک میکنی که مثلا این کاربر که در گروه ورزشی هست اجازه دسترسی به این آدرس رو داره یا نه !

masima

Member
متوجه شدم. از شما سپاسگزارم.
من این کار رو میکنم:
دو تا جدول تعریف میکنم که توی اولی پوتال هامو میگذارم مثل سیاسی، ورزشی، اجتماعی و ...
و در جدول دیگه موضوعات مثل گزارش، مقاله، آرشیو و ...

حالا برای هر کاربر ممکنه گزینه های مختلفی تیک خورده باشه و اجازه دسترسی داشته باشه. که در ابتدای لوگین جدول اول رو چک میکنه بعد در صورت تایید جدول دوم را بررسی میکند و کاربر را راهنمایی میکنه و مجوز دسترسی به بخش مربوطه را میده !!!

کاش میشد از خودم تشکر کنم! :rose::green:
Have a nice Day ! :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا