Fa چگونگی ایجاد اپدیت برای نرم افزار

onlymmb

Member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل

من می خواستم قابلیت اپدیت برای نرم افزارم ایجاد کنم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم.

من یکسری فایل عکس دارم که می خوام وقتی کابر کلید اپدیت رو میزنه فایلهایی که دانلود میشن به پوشه مورد نظر رفته و جایگذاری بشه همین...

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام دوست عزیز من یه نمونه براتون درست کردم فقط بهتره از عکس هایی با حجم کم استفاده کنید تا در هنگام بروزرسانی برنامتون با مشکل فریز روبرو نشه

پیوست ها

• wstajaqrqq87t4yzc7ix.zip
    155 کیلوبایت · بازدیدها: 121

onlymmb

Member
ممنون دوست من بله حجم عکس ها خیلی کم هست اما تعداد بالا! فقط چون هنوز به مرحله تست نرسیدم و نرم افزارم ابتدای راه هست مجبورم این سوال رو ازتون بپرسم

اول اینکه فایل در اینجا update.dll جایگزین Dest$ = 'C:\Update.dll' خواهد شد ایا این کار باعث نمایش پیغام از طرف ویندوز خواهد شد یا نه

یک سوال دیگر که داشتم این بود حالا نمیدونم یک پست دیگه بزنم یا نه! اینکه اگر عکس هام رو توی فایل dll بذارم چطوری میتونم اون رو از mmb اجرا کنم (عکس مشخص در جای مشخص شده)

MahmoodM30

ممنون دوست من بله حجم عکس ها خیلی کم هست اما تعداد بالا! فقط چون هنوز به مرحله تست نرسیدم و نرم افزارم ابتدای راه هست مجبورم این سوال رو ازتون بپرسم

اول اینکه فایل در اینجا update.dll جایگزین Dest$ = 'C:\Update.dll' خواهد شد ایا این کار باعث نمایش پیغام از طرف ویندوز خواهد شد یا نه

فایل Update.dll جایگزین هیچ فایل نمیشه Dest$ = 'C:\Update.dll' فقط برا تعیین مسیر هست که برای این کار باید نام اون فایل که قرار هست دانلود بشه رو بنویسید که در اینجا نام فایل دانلودی Update.dll هست تا بعد از دانلود در اون مسیر قرار بگیریه همین

توی این نمونه ای که قرار دادم کد زیر فایل رو براتون دانلود میکنه که به جای Update.dll شما باید نام فایل تصویرتون رو قرار بدید مانند image.jpg‌

PHP:
URL$ = 'http://yourAcount.persiangig.com/Update.dll'
PluginSet("MiscPlugIn","URL$")
PluginRun("MiscPlugIn","URL")
و کد زیر برای مشخص کردن مسیر فایل دانلود شده هست

PHP:
Dest$ = 'C:\Update.dll'
PluginSet("MiscPlugIn","Dest$")
PluginRun("MiscPlugIn","Download")
و کد زیر پیغامی رو مبنی بر اینکه فایل دانلود شد میده

PHP:
PluginRun("MiscPlugIn","Result")
PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
Message("Download result: ","Result$")
یک سوال دیگر که داشتم این بود حالا نمیدونم یک پست دیگه بزنم یا نه! اینکه اگر عکس هام رو توی فایل dll بذارم چطوری میتونم اون رو از mmb اجرا کنم (عکس مشخص در جای مشخص شده)

فکر نکنم نیازی باشه تصاویرتون رو به mmb بیارید و یه خروجی dll بگیرید همون تصویر باشه بهتره

ولی اگه به فایل dll‌تبدیل کنید باید یه برنامه دیگه بسازید و کد زیر رو بهش بدید تا براتون اون فایل dll‌رو اجرا کنه

PHP:
RunMBD("<SrcDir>\File Name.dll","NEW_WINDOW")

آخرین ویرایش:

onlymmb

Member
فکر کنم کامل توضیح ندادم.... منظورم چیز دیگری بود

توضیح کامل

من در برنامم از یکسری فایل های عکس استفاده می کنم که تعداد انها حدود 300 عدد در حجم 2 کیلوبایت هستش که این عکس ها در کنار برنامم قرار خواهد گرفت . حالا این عکس ها در جای مشخص قرار گرفته اند . الان این عکس ها چون یکسری از قیمت ها رو مشخص میکنه باید به روز رسانی بشه برای همین می خواهم قابلیت اپدیت رو به اون اضافه کنم که وقتی طرف اپدیت را کلیلک میکنه عکس های جدیدتر را جایگزین عکس های فعلی بکنه..

با این مثال شما, یک فایل در جای مشخص میره....

اما من تعداد 300 عکس دارم مشکل اینجاست که یا باید در یک فایل زیپ باشه یا اینکه در فایل dll باشه راه دوم اینطور که شما فرمودید به درد کار من نمی خوره چون این امکان وجود نداره

یا باید فایل دانلود زیپ باشه که وقتی دانلود میشه اون ها رو از حالت فشرده خارج کنه و در اون مسیز قرار بده
یا در یک فایل dll جمع اوری بشه و بعد از فایل های درون ان استفاده کرد..

مثلا image1.gif از فایل dll در خوده همون برنامه به نمایش در بیاد

امیدوارم که متوجه شده باشید و اسباب زحمت براتون نشده باشم:rose:

اگر پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

اما من تعداد 300 عکس دارم مشکل اینجاست که یا باید در یک فایل زیپ باشه یا اینکه در فایل dll باشه راه دوم اینطور که شما فرمودید به درد کار من نمی خوره چون این امکان وجود نداره

یا باید فایل دانلود زیپ باشه که وقتی دانلود میشه اون ها رو از حالت فشرده خارج کنه و در اون مسیز قرار بده
یا در یک فایل dll جمع اوری بشه و بعد از فایل های درون ان استفاده کرد..

مثلا image1.gif از فایل dll در خوده همون برنامه به نمایش در بیاد

امیدوارم که متوجه شده باشید و اسباب زحمت براتون نشده باشم:rose:

اگر پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم

خوب چون شما تعداد عکس هاتون زیاده بهتره به فایل zip‌ تبدیل کنید و سپس دانلود و با پلاگین plugy که نمونش توی انجمن هست فایل zip شدتون رو Extract کنید و بعد عکس هاتون رو با برنامه اصلیتون فراخوانی و مورد استفاده قرار بدید این راحترین کار هست.

onlymmb

Member
میشه خواهش کنم یک مثال برام بذارید

به این صورت که با مثالی که اول زدید فایل زیپ دانلود بشه سپس به صورت اتوماتیک فایل زیپ شده با کمک پلاگینی که معرفی کردید محتویات استخراج شده سپس به مسیر مشخص شده بره و جایگزین عکس ها بشه...

اگه بذارید لطف بزرگی میکنید:rose:

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

میشه خواهش کنم یک مثال برام بذارید

به این صورت که با مثالی که اول زدید فایل زیپ دانلود بشه سپس به صورت اتوماتیک فایل زیپ شده با کمک پلاگینی که معرفی کردید محتویات استخراج شده سپس به مسیر مشخص شده بره و جایگزین عکس ها بشه...

اگه بذارید لطف بزرگی میکنید:rose:
من الان وقت ندارم نمونه براتون درست کنم ولی نمونه ای پلاگینی رو براتون پیوست کردم که برای کار با فایل های zip‌هست و کارای Extract ... با هاش انجام بدید

البته نمونه ها و پلاگین های دیگه ای هم توی انجمن هست اگه جستوجو کنید این پلاگین دمه دستم بود براتون گذاشتم

بدین شکل که شما ابتدا فایل image.zip‌ رو دانلود میکنید و به مسیری که میخوایین هدایت میکنید و بعد از اینکه کار دانلود تمام شد و پیغامی

مبنی بر اینکه نرم افزار بروز شد نشون داده شد شما باید بعد از نشون داده شدن پیغام اسکریپتی رو که فایل image.zip‌ رو قراره Extract کنه

رو اجرا کنید و عملیات Extract اجرا بشه فایل دانلود شدتون جایگزین فایل قبلیتون بشه به همین سادگی

پیوست ها

• neuan45bn545kmmi38zf.zip
    163.2 کیلوبایت · بازدیدها: 81

onlymmb

Member
من الان وقت ندارم نمونه براتون درست کنم ولی نمونه ای پلاگینی رو براتون پیوست کردم که برای کار با فایل های zip‌هست و کارای Extract ... با هاش انجام بدید

البته نمونه ها و پلاگین های دیگه ای هم توی انجمن هست اگه جستوجو کنید این پلاگین دمه دستم بود براتون گذاشتم

بدین شکل که شما ابتدا فایل image.zip‌ رو دانلود میکنید و به مسیری که میخوایین هدایت میکنید و بعد از اینکه کار دانلود تمام شد و پیغامی

مبنی بر اینکه نرم افزار بروز شد نشون داده شد شما باید بعد از نشون داده شدن پیغام اسکریپتی رو که فایل image.zip‌ رو قراره Extract کنه

رو اجرا کنید و عملیات Extract اجرا بشه فایل دانلود شدتون جایگزین فایل قبلیتون بشه به همین سادگی

بابت پلاگین ممنون
بنده مشکلم همینه که توانایی انجام این کار رو ندارم هر موقع که فرصت کردین لطفا مثالشو برام درست کنید (شاید به درده اشخاص دیگر بخوره) ممنونتون میشم:rose:

MahmoodM30

بابت پلاگین ممنون
بنده مشکلم همینه که توانایی انجام این کار رو ندارم هر موقع که فرصت کردین لطفا مثالشو برام درست کنید (شاید به درده اشخاص دیگر بخوره) ممنونتون میشم:rose:
دوست عزیز نمونه رو براتون درست کردم فقط مشکل آپلود دارم به خاطر سرعت کم اصلا هیچ فایلی رو نمیتونم اپلود کنم عصر براتون میزارم

MahmoodM30

بابت پلاگین ممنون
من يه نمونه درست کردم ميتونيد دانلود کنيد اميدوارم مشکلتون حل بشه من خودم تست کردم وکاملا درست کار ميکنه اصلا مشکلي نداره فقط خواهش ميکنم يکمي هم به کد ها دقت کنيد و ببيثنيد چطور و کجا ازشون استفاده کردم اينجوري ديگه مشکل خواصي براتون پيش نمياد.

سوالي بود در خدمتم

پیوست ها

• tzt4zq7r0ryprnqius3y.zip
    958.4 کیلوبایت · بازدیدها: 87

m javad

کاربر متخصص
میتونید فایلهاتون (عکسهاتون) رو به جای فرمت عکس به فرمت آیکن تبدیل بکنید و همه رو توی یه فایل dll بریزید و مستقیم از توی اون درون برنامتون بخونید
اینطوری دیگه نیاز به فایل زیپ و اکسترکت کردن اون هم ندارید
موفق باشد.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونید فایلهاتون (عکسهاتون) رو به جای فرمت عکس به فرمت آیکن تبدیل بکنید و همه رو توی یه فایل dll بریزید و مستقیم از توی اون درون برنامتون بخونید
موفق باشد.

درسته منم این راه رو ترجیح میدم درضمن دسترسی به فایل ها هم محدود تر میشه البته یک مقدار کد نویسی بیشتر میشه اما مشکلاتی که بعضن برای فایل های زیپ پیش میاد دیگه برایاین فایل پیش نمیاد یا حداقل کمتر پیش میاد

onlymmb

Member
MahmoodM30 بابت زحماتتون ممنون:rose:

موفق باشد.

درسته منم این راه رو ترجیح میدم درضمن دسترسی به فایل ها هم محدود تر میشه البته یک مقدار کد نویسی بیشتر میشه اما مشکلاتی که بعضن برای فایل های زیپ پیش میاد دیگه برایاین فایل پیش نمیاد یا حداقل کمتر پیش میاد

ممنون از پیشنهادتون منم اول چنین موردی در ذهن داشتم...

اگر امکانش هست دستور اجرا از فایل dll رو برام بذارید...

یک سوال دیگه ای هم که داشتم این هست که ایا به غیر فایل ico میشه فایل های دیگه هم قرار داد مثلا فلاش؟

m javad

کاربر متخصص
اگر امکانش هست دستور اجرا از فایل dll رو برام بذارید...
یه نگاهی به پلاگین IconOps بندازید
یک سوال دیگه ای هم که داشتم این هست که ایا به غیر فایل ico میشه فایل های دیگه هم قرار داد مثلا فلاش؟
بستگی داره که فرمت فایلتون واقعا dll باشه یا تنها پسوندش رو dll کردید!
اگر فرمتتون dll هست ، هر فایلی رو به راحتی نمیشه داخلش برد و بدون نیاز به بیرون آوردن و ذخیره کردن در آدرسی مستقیما از فایل شروع به خواندن کرد
ولی اگر پسوندش تنها به dll تبدیل شده که چرا با روشهای زیادی میشه هر فایلی رو به هر تعدادی داخلش نوشت و بعد هم باید هر کدوم رو که میخواهید یه جایی روی هارد ذخیره کنید و مورد استفاده قرار بدید

onlymmb

Member
بستگی داره که فرمت فایلتون واقعا dll باشه یا تنها پسوندش رو dll کردید!

الان با این پلاگین , فرمت واقعا DLL باشه یا اسمی؟

یه نگاهی به پلاگین IconOps بندازید
من چندان زیاد اشنایی با MMB ندارم اگر امکانش هست یک مثال برنید که بنده چطور میونم مثلا IMAGE.ico را از فایل dll در برنامه فراخوان کنم..

ببخشید اگه به زحمت انداختمتون:rose:

MahmoodM30

من چندان زیاد اشنایی با MMB ندارم اگر امکانش هست یک مثال برنید که بنده چطور میونم مثلا IMAGE.ico را از فایل dll در برنامه فراخوان کنم..

ببخشید اگه به زحمت انداختمتون:rose:
چون زیاد آشنایی و توانایی اینکار رو ندارید پس بهتره از همون نمونه ای که من براتون درست کردم استفاده کنید هم راحته و فکرم نکنم مشکل خاصی توی اجرا و Extract فایل زیپ پیش بیاد

onlymmb

Member
چون زیاد آشنایی و توانایی اینکار رو ندارید پس بهتره از همون نمونه ای که من براتون درست کردم استفاده کنید هم راحته و فکرم نکنم مشکل خاصی توی اجرا و Extract فایل زیپ پیش بیاد

من از مثال شما در برنامم استفاده کردم و خیلی خوب بود..... ممنون
اما اینکه پرسیدم جهت یادگیری بود چون به نظرم جالب میاد:wink:

m javad

کاربر متخصص
باید فرمت dll باشه
تو خود نمونه پلاگین IconOps این کار رو کرده
ابتدا با دکمه Source که تو دمو گذاشته آدرس فایل dll رو وارد میکنه
و بعد با دکمه Indexed Icon to BMP و قرار دادن شماره آیکون مورد نظر آیکون رو به عکس توی temp تبدیل میکنه و تو برنامه نشون میده

جدیدترین ارسال ها

بالا