ممنون دوست من بله حجم عکس ها خیلی کم هست اما تعداد بالا! فقط چون هنوز به مرحله تست نرسیدم و نرم افزارم ابتدای راه هست مجبورم این سوال رو ازتون بپرسم
اول اینکه فایل در اینجا update.dll جایگزین Dest$ = 'C:\Update.dll' خواهد شد ایا این کار باعث نمایش پیغام از طرف ویندوز خواهد شد یا نه
URL$ = 'http://yourAcount.persiangig.com/Update.dll'
PluginSet("MiscPlugIn","URL$")
PluginRun("MiscPlugIn","URL")
Dest$ = 'C:\Update.dll'
PluginSet("MiscPlugIn","Dest$")
PluginRun("MiscPlugIn","Download")
PluginRun("MiscPlugIn","Result")
PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
Message("Download result: ","Result$")
یک سوال دیگر که داشتم این بود حالا نمیدونم یک پست دیگه بزنم یا نه! اینکه اگر عکس هام رو توی فایل dll بذارم چطوری میتونم اون رو از mmb اجرا کنم (عکس مشخص در جای مشخص شده)
RunMBD("<SrcDir>\File Name.dll","NEW_WINDOW")

اما من تعداد 300 عکس دارم مشکل اینجاست که یا باید در یک فایل زیپ باشه یا اینکه در فایل dll باشه راه دوم اینطور که شما فرمودید به درد کار من نمی خوره چون این امکان وجود نداره
یا باید فایل دانلود زیپ باشه که وقتی دانلود میشه اون ها رو از حالت فشرده خارج کنه و در اون مسیز قرار بده
یا در یک فایل dll جمع اوری بشه و بعد از فایل های درون ان استفاده کرد..
مثلا image1.gif از فایل dll در خوده همون برنامه به نمایش در بیاد
امیدوارم که متوجه شده باشید و اسباب زحمت براتون نشده باشم
اگر پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم
من الان وقت ندارم نمونه براتون درست کنم ولی نمونه ای پلاگینی رو براتون پیوست کردم که برای کار با فایل های zipهست و کارای Extract ... با هاش انجام بدیدمیشه خواهش کنم یک مثال برام بذارید
به این صورت که با مثالی که اول زدید فایل زیپ دانلود بشه سپس به صورت اتوماتیک فایل زیپ شده با کمک پلاگینی که معرفی کردید محتویات استخراج شده سپس به مسیر مشخص شده بره و جایگزین عکس ها بشه...
اگه بذارید لطف بزرگی میکنید![]()
من الان وقت ندارم نمونه براتون درست کنم ولی نمونه ای پلاگینی رو براتون پیوست کردم که برای کار با فایل های zipهست و کارای Extract ... با هاش انجام بدید
البته نمونه ها و پلاگین های دیگه ای هم توی انجمن هست اگه جستوجو کنید این پلاگین دمه دستم بود براتون گذاشتم
بدین شکل که شما ابتدا فایل image.zip رو دانلود میکنید و به مسیری که میخوایین هدایت میکنید و بعد از اینکه کار دانلود تمام شد و پیغامی
مبنی بر اینکه نرم افزار بروز شد نشون داده شد شما باید بعد از نشون داده شدن پیغام اسکریپتی رو که فایل image.zip رو قراره Extract کنه
رو اجرا کنید و عملیات Extract اجرا بشه فایل دانلود شدتون جایگزین فایل قبلیتون بشه به همین سادگی

دوست عزیز نمونه رو براتون درست کردم فقط مشکل آپلود دارم به خاطر سرعت کم اصلا هیچ فایلی رو نمیتونم اپلود کنم عصر براتون میزارمبابت پلاگین ممنون
بنده مشکلم همینه که توانایی انجام این کار رو ندارم هر موقع که فرصت کردین لطفا مثالشو برام درست کنید (شاید به درده اشخاص دیگر بخوره) ممنونتون میشم![]()
من يه نمونه درست کردم ميتونيد دانلود کنيد اميدوارم مشکلتون حل بشه من خودم تست کردم وکاملا درست کار ميکنه اصلا مشکلي نداره فقط خواهش ميکنم يکمي هم به کد ها دقت کنيد و ببيثنيد چطور و کجا ازشون استفاده کردم اينجوري ديگه مشکل خواصي براتون پيش نمياد.بابت پلاگین ممنون
بنده مشکلم همینه که توانایی انجام این کار رو ندارم هر موقع که فرصت کردین لطفا مثالشو برام درست کنید (شاید به درده اشخاص دیگر بخوره) ممنونتون میشم![]()
میتونید فایلهاتون (عکسهاتون) رو به جای فرمت عکس به فرمت آیکن تبدیل بکنید و همه رو توی یه فایل dll بریزید و مستقیم از توی اون درون برنامتون بخونید
اینطوری دیگه نیاز به فایل زیپ و اکسترکت کردن اون هم ندارید
موفق باشد.

میتونید فایلهاتون (عکسهاتون) رو به جای فرمت عکس به فرمت آیکن تبدیل بکنید و همه رو توی یه فایل dll بریزید و مستقیم از توی اون درون برنامتون بخونید
اینطوری دیگه نیاز به فایل زیپ و اکسترکت کردن اون هم ندارید
موفق باشد.
درسته منم این راه رو ترجیح میدم درضمن دسترسی به فایل ها هم محدود تر میشه البته یک مقدار کد نویسی بیشتر میشه اما مشکلاتی که بعضن برای فایل های زیپ پیش میاد دیگه برایاین فایل پیش نمیاد یا حداقل کمتر پیش میاد
یه نگاهی به پلاگین IconOps بندازیداگر امکانش هست دستور اجرا از فایل dll رو برام بذارید...
بستگی داره که فرمت فایلتون واقعا dll باشه یا تنها پسوندش رو dll کردید!یک سوال دیگه ای هم که داشتم این هست که ایا به غیر فایل ico میشه فایل های دیگه هم قرار داد مثلا فلاش؟
بستگی داره که فرمت فایلتون واقعا dll باشه یا تنها پسوندش رو dll کردید!
من چندان زیاد اشنایی با MMB ندارم اگر امکانش هست یک مثال برنید که بنده چطور میونم مثلا IMAGE.ico را از فایل dll در برنامه فراخوان کنم..یه نگاهی به پلاگین IconOps بندازید

چون زیاد آشنایی و توانایی اینکار رو ندارید پس بهتره از همون نمونه ای که من براتون درست کردم استفاده کنید هم راحته و فکرم نکنم مشکل خاصی توی اجرا و Extract فایل زیپ پیش بیادالان با این پلاگین , فرمت واقعا DLL باشه یا اسمی؟
من چندان زیاد اشنایی با MMB ندارم اگر امکانش هست یک مثال برنید که بنده چطور میونم مثلا IMAGE.ico را از فایل dll در برنامه فراخوان کنم..
ببخشید اگه به زحمت انداختمتون![]()
چون زیاد آشنایی و توانایی اینکار رو ندارید پس بهتره از همون نمونه ای که من براتون درست کردم استفاده کنید هم راحته و فکرم نکنم مشکل خاصی توی اجرا و Extract فایل زیپ پیش بیاد

باید فرمت dll باشهالان با این پلاگین , فرمت واقعا DLL باشه یا اسمی؟
تو خود نمونه پلاگین IconOps این کار رو کردهمن چندان زیاد اشنایی با MMB ندارم اگر امکانش هست یک مثال برنید که بنده چطور میونم مثلا IMAGE.ico را از فایل dll در برنامه فراخوان کنم..