چگونگي پخش آهنگ در افتر

سلام
اقا من يه كليپي رو ميذارم تو افتر صداي اون كليپ اصلا پخش نميشه انگاري صداش قطعه
:shock:
همه چي رو بررسي كردم ديدم هيچ مشكلي وجود نداره ولي صداش پخش نميشه :sad:
همون كليپ رو تو برنامه هاي ديگه مثله اديوس ميذارم صداش قشنگ مياد :)
نميدونم ايراد كار از كجاس ممنون ميشم خيلي سريع جواب بدين چون بايد زود خروجي بگيرم :neutral:
آهان اينم من بگم كه يادم نره ، من وقتي ميخام خروجي بگيرم با mov ارور ميده ، رفتم فرمت هاي ديگه رو بررسي كردم ، ديدم نه كلا اصلا با تمام فرمت ها ارور ميده ، تنها فرمتي كه ارور نميده avi هست ، اگه ميشه جواب اين سوالم رو هم بدين.
تشكر قدرداني از زحمات تك تك شما عزيزان
:rose::oops:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
تو افترافکت بر خلاف پریمیر و ادیوس نمی تونی قبل از گرفتن پریویو صدای کلیپ رو بشنوی. مطمئنی این مورد رو هم چک کردی؟

در مورد خروجی منظور از ارور چیه؟ ارور missmatch? یا ارور دیگه. عکسی از ارورت بزاری بد نیست.

تو افترافکت بر خلاف پریمیر و ادیوس نمی تونی قبل از گرفتن پریویو صدای کلیپ رو بشنوی. مطمئنی این مورد رو هم چک کردی؟

دوسته عزيزمون (hooseindesign) بابت صدا مشكلم حل شد دسته گلت درد نكنه .

در مورد خروجی منظور از ارور چیه؟ ارور missmatch? یا ارور دیگه. عکسی از ارورت بزاری بد نیست.

حقيقتش بيشتر فرمت هاي كاربردي اين ارور زير رو ميده
براي فرمت H.264 و MOV و Flv و f4v وغيره ... ارور (The directory originally specified in the selected output module no longer exists) رو ميده
خواهشا كمكم كنين.

نگاه کن نرم افزار Apple Quick Time روی کامپیوتر نصبه چون برای خروجی و ورود mov باید این نرم افزار نصب باشه

اره داداش نصبه توي فرمت هاي همين Quick Time نوشته شده داداش ، كه من وقتي ميزنم و ميخام خروجي بگيرم ارور (The directory originally specified in the selected output module no longer exists) اينو ميده
كلا ارور تو ارور شده نميدونم چيكار كنم
تمامي فرمت ها به غير از avi اين ارور رو ميده (The directory originally specified in the selected output module no longer exists)
از همين avi رو هم استفاده ميكنم ،اخرش كه داره خروجي گرفتن رو تموم ميكنه ، تقريبا يه دوثانيه مونده تا تموم بشه اين خروجي ، اين ارور رو ميده (After Effects error: an error occurred while writing. T (-2147205010)
( 53 :: 25 )

كمممممم...
:sad:مممممممم:sad:مممممممممممممك

این ارور داره میگه The directory originally specified in the selected output module no longer exists

میگه که یه پروژه دیگه داره خروجی میگیره
شما مشخصات سیستم را بنویسید شاید به خاطر سیستم باشه نمیکشونه پروژتونو از چه فایلهایی استفاده میکنی؟

مشخصات سیستم من ُ رم : دوگیگ -گرافیک یه گیگ جیفورس ۹۵۰۰ش جی تی - سی پی یو دوهسته ای ۷۴۰۰

جدیدترین ارسال ها

بالا