چگونگي كنترل انجمن ها با استفاده از نوك

بچه ها كي مي دونه كه چطور ميشه از phpbb در نوك استفاده كرد و چطور ميشه كه تالارهاي ايجاد شده در phpbb رو در نوك مشاهده كرد؟؟

از آقايون حضرات نهايت تشكر را دارم كه به سوال اين حقير جواب دادن و پست من بي پاسخ نماند. :evil:

paramond گفت:
من نميدونم وگرنه حتمأ رهنمائيت ميکردم

بازم به غيرت شما بقيه حضرات كه قربونشون برم اصلا اطلاعات رو نمي كنن كه
آدم يه چيزي ياد بگيره اينجوري مي خوره توذوق بچه اونوقت صدا و سيما ميره برنامه ميسازه و كنگره بر پا مي كنه كه چرا جونها مي رن معتاد مي شن سيگاري ميشن و ... نمي گن كه بابا ميان اينجا كسي به سوال هاشون جواب نمي ده نا اميد مي شن از اين كار ها مي كنن :lol:

sarallah

Member
آخه سوالت يكم نامفهوم هستش
اگه منظورت قسمت مديريت انجمنها در نوك هستش كه از همون قسمت مديريت نوك ميتوني واردش بشي
اگر نه يكم واضحتر سوال كن

sarallah گفت:
آخه سوالت يكم نامفهوم هستش
اگه منظورت قسمت مديريت انجمنها در نوك هستش كه از همون قسمت مديريت نوك ميتوني واردش بشي
اگر نه يكم واضحتر سوال كن

ايول بابا خودشه درست گفتي سار الله جان اما نمي دونم از كجاي نوك مي شه رفت اين كار رو كرد وا لا يه جا من به چشمم فروم خورد اما وقتي روش كليك ميكنم ارور مي گيره.

sarallah

Member
درسته توي قسمت مديريت يه جا نوشته forums همون جا بايد بري
حالا اگه خطا ميده چه خطايي ميده

سار الله عزيز خطايي كه ميده اين جوريه

Notice: Undefined variable: HTTP_USER_AGENT in d:\program files\easyphp1-7\www\farsinuke7.3patched\html\mainfile.php on line 33

Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\program files\easyphp1-7\www\farsinuke7.3patched\html\mainfile.php on line 56

مي شه بگي مشكل از كجاست؟

sarallah

Member
فكر كنم از پيكر بندي php باشه
شما نوكي ديگه اي رو هم امتحان كرديد ؟

راستشو بخواهي اينكه من تا حالا سه شايدم چاهرتا نوك مختلف رو تست كردم تو همشون اين مشكل رو دارم و يه مشكل اساسي تري كه دارم اينكه هنوز نمي تونم خود php رو خوب پيكربندي كنم چون كه بعد از نصب نوك يه جورايي صفحاتش ديده ميشن اينجا رو نگاه كن:

http://gorgan.jeeran.com/PHP-Nuke Powered Site.htm

راستي اين هم بگم كه من از easyphp استفاده ميكنم .اما در phpbb از اين مشكلات ندارم و خيلي توپ برام كار ميكنه

Raul

Member
ايول بابا بچه گرگانى؟
اگه هستي قرار بگذار حضوري بهت ميگم چي كار كني.
بهت ميگم.
ولي اين جوري كه من ديدم بهتره از اول بريزي.

Raul گفت:
ايول بابا بچه گرگانى؟
اگه هستي قرار بگذار حضوري بهت ميگم چي كار كني.
بهت ميگم.
ولي اين جوري كه من ديدم بهتره از اول بريزي.

من بهت pm ميدم و يه قرار باهات ميزارم منتظرم باش

جدیدترین ارسال ها

بالا