Fa چگونگي فروش پرو‍ژه!

justali

New Member
سلام بازم ببخشيد كه مزاحمتون شدم. البته سوالم زياد مربوط به اين جا نيست ولي .... سوالم: دوستان ميگم من الآن پروژه اي در باره برنامه نهج البلاغه ساختم .خب جطوري ميتونم اون رو تو بازار بفروشم آيا بايد از جايي يا اداره اي بايد من مجوزي يا بخش نامه اي يا .... اينطور چيزي بگيرم؟؟ بازم متشكر ازدوستانم.منتظر جوابم.

sajadms

Member
پروژه اي در باره برنامه نهج البلاغه ساختم .خب جطوري ميتونم اون رو تو بازار بفروشم آيا بايد از جايي يا اداره اي بايد من مجوزي يا بخش نامه اي يا .... اينطور چيزي بگيرم
دوست عزیز د رمجموع روش های زیادی واسه فروش یه پروژه وجود داره ولی اینجا میشه به چن تاش اشاره کرد
شما می تونین از ارشاد واسه محصولتون مجوز بگیرین که قانونی بشه
شما می تونین با مراجعه و یا تماس با یکی از این شرکت های فروش نرم افزار که این روزا هم تعدادشون تو ایران زیاد هست در صورت تمایل اون شرکت واسه فروش محصولتون به تفاهم برسین
راه دیگه هم که تو دنیا واسه فروش محصولات نرم افزار ی استفاده می شه فروش اینترنتی هست که شمام می تونین تو سایتا واسه فروش نرم افزارتون اقدام کنین

فارق از تموم اینا و سایر روش های موجود واسه فروش یه نرم افزار با توجه به اینکه تو ایران هیگونه تعریف و کاربردی واسه قانون کپی رایت وجود نداره و به اصطلاح معلوم نیست کاربردش واسه چی هستش تمام روش های فوق می تونه بی خودی باشه و اصلا نتیجه خوبی در بر نداشته باشه

ولی با توجه به کاربرد نرم افزار شما و اینکه در حیطه مذهبی هستش بهترین پیشنهاد میتونه این باشه که با یکی از این ادارت و ارگان های اداری- مذهبی واسه ارائه محصولتون به توافق برسی که هم از همراهی و پشتوانه یه ارگان مذهبی برخوردار می شید و هم اینکه این جور جاها بعضی وقتا حاضرن با ارائه نرم افزار بصورت مشترک هزینه های خوبی رو پرداخت کنن

آخرین و شاید هم عملی ترین روش با توجه به نوع نرم افزار شما و کاربرای مورد استفاده (مذهبی ) استفاده از لفظ ((هرگونه استفاده غیر مجاز و کپی برداری از این نرم افزار شرعا حرام می باشد)) است.

justali

New Member
ممنون كه همراهيم كرديد.

راستي ((ادارت و ارگان های اداری- مذهبی....))چيه و كجاست؟؟

sajadms

Member
ارگان ها و ادارت مذهبی که تا دلتون بخاد تو ایران زیاده چند نمونش هم واسه مثال
سازمان تبلیقات اسلامی با غ
کانون فرهنگی مساجد که می تونین واسه اینجور کارا اگه مسئولش آدم خوبی باشه واقعا روش حساب کنید چون تو هر روستا و شهر حداقل یه کانون دارن
حج و اوقاف ، یه سری حیئت های مذهبی (که تو بعضی شهر ها که به اندازه یه اداره تشکیلات و بودجه دارن ماشالا )، ارشاد اسلامی (ترجیحا واحد های مراکز استانیشون) ، سازمان بسج و اینجور جاها و یا با یه خورده دستکاری نرم افزارتون شاید هم سازمان حفظ ارزشهای دفاع مقدس
البته همه چیز بستگی به نرم افزار و چگونگی راه اومدن شما داره و صد البته حوصله و خوب یا بد بودن حال شخصی که بهش مراجعه می کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا