چگونگي طراحي نقاشي كودكانه

a Truth Seeking

Active Member
[align=center:438c2fd891]
Click.jpg
[/align:438c2fd891]
تصویر : صفحه شماره یک ضمیمه کلیک روزنامه جام جم این هفته شماره16.
سوالی که در حال حاضر از حضور دوستان گرامی دارم در مورد سبک و روش طراحی نقاشی گونه کوه ها و درخت که در تصویر دیده می شه هست البته در نگاه اول ممکنه کار خیلی ساده ای به نظر بیاد.قبلا اینجا در مورد طراحی نقاشی کودکانه بحث شده بود که اون کار بیشتر با استفاده از Brush صورت می گرفت و خوب طراحی اون ها تا حدود زیادی به مهارت و خلاقیت طراح هم بستگی داشت اما به نظر من این دو سبک از طراحی با هم از نظر مواردی چون حفظ تناسب در رنگ ها و خط ها با هم فرق دارن چون در اونجا بیشتر این کار بوسیله کشیدن خطهای ناصاف و نامتقارن و بوسیله رنگ آمیزی دلخواهی و خارج از قانون بوجود می اومد در حالی که اینجا این کار با حفظ تناسب ها نوعی نقاشی کودکانه رو به تصویر می کشه.من زیاد با این سبک از طراحی کودکانه آشنایی ندارم و اگر یکی از دوستان زحمت این کار رو بکشه که در مورد این سبک بیشتر توضیح بده و اگر این کار با آموزش و یا معرفی منبعی برای آموزش و یا منبعی برای آشنایی بیشتر با این مدل ها و نمونه کارهایی از این دست صورت بگیره خیلی خیلی عالی می شه.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
فقط من يه چيزيميدونم كه همش يا برنامه هاي برداري هست
مثل ايلستريتور

a Truth Seeking

Active Member
iman-prs جان عكس كه براي من خيلي خوب مي ياد زياد هم وقت نمي بره.
آرتاجان آموزشي براي اين سبك سراغ داري؟

Mandana

Active Member
من خودمو كشتم فعلا تونستم كوه هاشو درست كنم.البته بقيه اش ديگه كاري نداره.هر قسمت رو ميخواي بگو تا آموزششو برات بذارم.ببخشيد يكم شلوغ شده ها :wink:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
افرين خسروي جون گل كاشتي
با فتوشاپ هم ميشه اين كار هارو كرد ولي با برداري يه چيز ديگه است

درضمن ميبينم كه زدي تو كاره تحريري !

Mandana

Active Member
بله دوست عزيز.اينو با همون چليپايي نوشتم كه شما لينك دادي داداش من.در ضمن من نمي دونم جالب شده يا نه ولي نهايت سعيمو كردم.اگه كمكي بتونم انجام بدم بازم در خدمتم.والا من براي اين با فتوشاپ كار ميكنم كه ايلستريتور ندارم و تا حالا هم باهاش كار نكردم :roll: .نمي دونم چجورياس.در ضمن مگه تو خواب نداري؟:lol:

a Truth Seeking

Active Member
آبتين جان دستت درد نكنه خسته نباشي واقعا متشكرم.اگر روش ساخت درخت رو هم ياد بدي ديگه واقعا متشكرم مي شم.

Mandana

Active Member
چشم truth جان.ولي به نظر منكه درختهاشو با ابزار كشيدن دايره هم ميتوني بكشي.ولي بهر حال بچشم.من امروز صبح موفق شدم عكسي مثل عكس بالا رو طراحي كنم و امشب آموزش كاملشو ميذارم
موفق باشيد

Mandana

Active Member
بابا شما قبلا با اون طرحهاي اسليمي و انيميشنها شرمنده مون كردي.داريم دينمونو پس ميديم.اين آموزش درخت.بازم چيزيش مونده؟ :wink:

Mandana

Active Member
خوب اميد جان براي اينه كه ما هر چي بلديم از شما داريم.شما استادا مسلما اين چيزا واسه تون آب خوردنه.
خواهش مي كنم truth جان بازم كاري ازم بر ميومد در خدمتم

Mandana

Active Member
اينم عكس كاملش كه كشيدم.مشكلي اگه داره بگين برطرف كنم اگر هم جاييش گنگه بگيد توضيح بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا