چگونه یه منظره سه بعدی در افتر افکت بسازیم؟

ALI V8

Active Member
چگونه یه منظره سه بعدی در افتر افکت بسازیم؟

دوستان یه خونه سه بعدی ساختم.حالا میخوام اون رو در یه منظره سه بعدی مثلا وسط یک مزرعه بذارم.اون منظره رو به صورت یک مکعب ساختم اما خوب در نمیاد یعنی مثلا خوب نمیتونم زمین رو در بیارم چون همش از یک عکس استفاده کردم.دوستان و اساتید میدونند چطوری باید این منظره سه بعدی رو کار کنم و بعد اون خونه رو وسط مزرعه بذارم تا بتونم با دوربین به سمتش حرکت کنم و به سمت یه پنجره اش بروم.البته این پروژه کلاسیه که من فقط تونستم خونه رو بسازم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من دقیق منظورتون نفهمیدم چیه اگه ممکن یک عکس بذارید ببینم منظورتون چی بعد میخواید بُعد هم داشته باشه با تمام جزئیات چون یکم وقت گیر میشه این مسئله

ولی بازم نمی دونم منظورتون چیه از یک خونه سه بعدی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
- از مدیران عزیز ( آقا ایمان ، آقا رضا ، آقا حسین گل و ... )
درخواست دارم این راهنمائی را به پای تبلیغ نگذارند

( اگر هم مشکلی هست اطلاع دهید تا تصحیح کنم )
یک وب سایت برای آموزش رایگان جلوه های ویژه برای همه هموطن های ایرانی راه اندازی کردم . چند روز پیش یک آموزش از ویدئو کوپایلت به سایت اضافه کردم که نمایش می داد چگونه یک دوربین در منظره یک کوهستان پیش میره در صورتی که این منظره فقط یک عکس 2D بود که به فضای سه بعدی تبدیل شده و دوربین هم در این فضای سه بعدی حرکت می کنه و در نگاه اول واقعی واقعی هست .
من این تکنیک رو پیشنهاد می کنم حتما ببینید .
البته این تکنیک بخشی از یک آموزش دیگر هست
آموزش حرکت دوربین در فضای سه بعدی
.

shirani

دقیقاً منظورم من هم همین این بهش میگند مت پیتینگ ولی خوب نمی دونم منظور ایشون همینه یا نه

shirani

منظورم لینک مستقیم به خود صفحه اموزش بود چون من رفتم لینک دیدم از اونجا باز هم لینک میشد به سایت ویدئو کوپاپیلت

ALI V8

Active Member
من دقیق منظورتون نفهمیدم چیه اگه ممکن یک عکس بذارید ببینم منظورتون چی بعد میخواید بُعد هم داشته باشه با تمام جزئیات چون یکم وقت گیر میشه این مسئله

ولی بازم نمی دونم منظورتون چیه از یک خونه سه بعدی

دوستان ممنون از توجهتون.دوست من این تمرین برای حرکت دوربین که استادمون بهمون به عنوان پروژه کلاسی داده.یه ویدیو بهمون نشون داد که دو تا پروانه به سمت یک پنجره میرند و داخل اتاق میشن و روی میز میشینند.ازمون خواست خونه و منظره سه بعدی رو بسازیم و یاد آوری کرد کل منظره سه بعدی در واقع یک مکعب هست که از یک عکس درست شده یعنی شش طرفه یک مکعب همون عکس دو بعدیه.من تا یه جاهایی پیش رفتم ولی زمین رو نتونستم درست بهش بعد بدم.یعنی شما کف مکعب رو یک زمین میذاری و بالای مکعب یه عکس آسمان و چهار طرف مکعب رو عکس منظره که مچ باشند به یگدیگر یا از یک عکس استفاده میکنی طوریکه گوشه های مکعب زیاد مشهود نباشه که چند عکس رو چسبوندیم به هم این تقریبا فکر کنم راهشه.بعد دوربین رو میذاریم وسط مکعب و به سمت پنجره اون خونه حرکت میکنیم.فقط مشکل من توی در نیومدن این فضای سه بعدی و همینطور مشکل در ساختن زمین که یه بعدی داشته باشه البته هنوز کار با دوربین رو بطور کامل یاد نگرفتم.شاید اشکال از عکسهاییه که استفاده میکنم..

ALI V8

Active Member
دوستان کسبی بلد نیست یه منظره رو چه جوری بسازیم.مثلا آسمان و زمین رو چطوری نسبت به هم تنظیم کنیم که حس یه فضای سه بعدی داشته باشه و بتونیم با حرکت دوربین این فضا رو بهترش کنیم.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
فکر میکنم منظورت رو فهمیدم. شما مثلا اگه میخوای علفزار داشته باشی. یه عکس از یه مشت علف و سبزه پیداکن ، چیزای اضافی رو پاک کن و تصویر Transparent رو وارد افتر کن. ازش چند تا کپی بگیر و تو صحنه بچین. میتونی با تغییر دادن مقدار Position Z حالت دور و نزدیک بودن علف ها رو برسونی. خونه رو هم میتونی از یه عکس استفاده کنی و دوربین افتر رو ببری داخلش. باید ببینی استادت میخواسته همه اینا رو 3بعدی مدل برنی یا تو افتر کار کنی
اگه قرارا به مدل کردن باشه که خیلی وقت میبره و بخش کمی از کار به افتر برمیگرده:wink:
موفق باشید:oops:

ALI V8

Active Member
سلام دوست عزیز:rose:
فکر میکنم منظورت رو فهمیدم. شما مثلا اگه میخوای علفزار داشته باشی. یه عکس از یه مشت علف و سبزه پیداکن ، چیزای اضافی رو پاک کن و تصویر Transparent رو وارد افتر کن. ازش چند تا کپی بگیر و تو صحنه بچین. میتونی با تغییر دادن مقدار Position Z حالت دور و نزدیک بودن علف ها رو برسونی. خونه رو هم میتونی از یه عکس استفاده کنی و دوربین افتر رو ببری داخلش. باید ببینی استادت میخواسته همه اینا رو 3بعدی مدل برنی یا تو افتر کار کنی
اگه قرارا به مدل کردن باشه که خیلی وقت میبره و بخش کمی از کار به افتر برمیگرده:wink:

دوست من ممنون از توجهت.خب تقریبا فهمیدم چیکار کنم.شما هم درست میگی.فقط عکسها خیلی با کیفیت باشه.بعدشم زمین رو که درست کردی باید خونه رو بذاری وسطش.بعد کوه و آسمون رو در سه جهت اگر دوربین بخواد بچرخه پشتش رو ببینه باید در چهار و دقیقا یک مکعب بزرگ درست کنی وبعد دوربین رو داخلش بذاری و حرکت بدی.فقط کار با دوربین افتر واقعا مشکله.مخصوصا پروژه من که باید دو تا پروانه رو دنبال کنه تا داخل یک خانه و نشتن اونها بر روی میز و بعدش هم نورهای صبح تا شب به داخل خونه بتابونم.باز هم ممنونم از همکاریتون.برم که کار مشکله.ممنون.در ضمن یه مشکلی که افتر داره وقتی چند PRE COMP رو در یک کامپ میذاری کامپها به اصطلاح در هم فرو میرن و مشکل رندری بوجود میاد.مثلا من خونه رو که هر دیوارش یک پریکامپ بود برای همین موقع رندر بعضی موقعا دیوار رو نشون میده و داخل خونه معلومه!

13190274231.jpg

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
خواهش میکنم دوست عزیز:rose:
کنار اون PreComp ای که ساختی یه گزینه هست به اسم Collapse Transformations . اینو بزنی احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه:wink:

ALI V8

Active Member
خواهش میکنم دوست عزیز:rose:
کنار اون precomp ای که ساختی یه گزینه هست به اسم collapse transformations . اینو بزنی احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه:wink:

دست شما درد نکنه یعنی collapse transformations رو بلد نیستم دیگه.خیلی بهم برخورد.شوخی کردم.اصلا اون رو نزنی که نمیشه با پری کامپ تو محیط سه بعدی کار کرد.منظور من این بود که وقتی پری کامپهایی که باید به هم تو یه کامپ اصلی متصل بشن موقع رندر یا preview ایجاد تداخل میکنه و اون قسمت نشون داد نمیشه و همینطور موقع خروجی گرفتن.باید مثلا وقتی یه خونه میساختم نباید هر دیوار پری کامپ میکردم باید خونه رو یه تو یه کامپ میساختم.به هر حال این مشکلات رو داره دیگه افتر.راه حلی اگر داره برای پری کامپهای زیاد لطفا راهنمایی کنید.ممنون دوست عزیز.سعی کنیم به همدیگه کمک کنیم تا حرفه ایی تر بشیم و مهارتمون در افتر بیشتر بشه.باز هم ممنونم.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
یعنی تو حالت عادی نشون داده میشه ، RAM Preview میگیری بعضی از دیوارها غیب میشن؟

ALI V8

Active Member
یعنی تو حالت عادی نشون داده میشه ، ram preview میگیری بعضی از دیوارها غیب میشن؟

درست گفتی مو قع رندر یه تیکه های از دیوار میپرن.موقع خورجی گرفتن هم باز هم همون غیب شدن دیوار رو دارم.

سلام و درود به همه.

این چیزی که شما می خواید که یه مکعب باشه و توش بشه بچرخی و زوم کنی و ... باید از تصاویر پانوراما (Panorama) استفاده کنی بعد با نرم افزارهایی که روی تصاویر پانوراما کار می کنند اونو به 6 وجهش دربیاری و بعد توی افتر از اون 6 عکس یه مکعب بسازی و یه دوربین داخلش بعد هر کاری بخوای می تونی داخلش انجام بدی دیگه.
البته پانورامای 360 درجه ای باید داشته باشی که دور تا دور بهت بده.

ALI V8

Active Member
سلام و درود به همه.

این چیزی که شما می خواید که یه مکعب باشه و توش بشه بچرخی و زوم کنی و ... باید از تصاویر پانوراما (panorama) استفاده کنی بعد با نرم افزارهایی که روی تصاویر پانوراما کار می کنند اونو به 6 وجهش دربیاری و بعد توی افتر از اون 6 عکس یه مکعب بسازی و یه دوربین داخلش بعد هر کاری بخوای می تونی داخلش انجام بدی دیگه.
البته پانورامای 360 درجه ای باید داشته باشی که دور تا دور بهت بده.

دوست من یه برنامه پیدا کردم که عکس پاناروما به شش عکس تقسیم میکرد ولی اون برنامه متاسفانه برای کامپیوترهای مک هستش رو روی ویندوز نصب نمیشه.اگر شما برنامه ایی تحت ویندوز مییشناسید معرفی کنید تا دانلودش کنم.ممنون.

دوست من یه برنامه پیدا کردم که عکس پاناروما به شش عکس تقسیم میکرد ولی اون برنامه متاسفانه برای کامپیوترهای مک هستش رو روی ویندوز نصب نمیشه.اگر شما برنامه ایی تحت ویندوز مییشناسید معرفی کنید تا دانلودش کنم.ممنون.

Pano2VR

جدیدترین ارسال ها

بالا