چگونه يك فونت بسازيم؟

Amir531

Member
با برنامه Font Creator مي‌خواهم فونت بسازم اما نمي‌دانم چطور يك كاراكتر را با صفحه كليد هماهنگ كنم.
اصلاً آيا برنامه‌اي بهتر از Font Creator براي اين كار وجود دارد؟ لطفاً در صورت پاسخ مثبت لينك دانلود بدهيد.

Saeid Taheri

Active Member
با سلام

من نرم افزار Macromedia Fontograph رو براي اين كار

پيشنهاد ميكنم ...

در كل من منظورتون رو از سوالتون متوجه نشدم ميشه

بيشتر توضيخ بديد ؟!

با تشكر .

fooladi

Member
منظورشون شايد اينه چطور قواعد نگارش رو داخل فونت اجرا كنند ؟ مثلا ل + ا بشه لا نه ل‌ا

البته فكر كنم اين به فايلهايي مثل kbdfa.dll كه مربوط به كيبورد فارسي ويندوز هست ٬ ارتباط داره.

فكر كنم هر حرف جاي خاصي رو تو جدول فونت اشغال مي كنه كه اختصاصي هستش.
حدس مي زنم اگه هر چيزي سر جاي خودش باشه مشكلي پيش نياد.

اگه كسي از شما فونت فارسي طراحي كرده يه راهنمايي بكنه ما رو و بگه از چه برنامه اي استفاده كرده
thanks.gif

Amir531

Member
.

بله منظورم همينه و البته اين كه چطور يك كاراكتر را تنظيم كنم كه با يك كليد خاص تايپ شود
به هر حال از پاسخ‌ها ممنونم

Saeid Taheri

Active Member
Re: .

Amir531 گفت:
بله منظورم همينه و البته اين كه چطور يك كاراكتر را تنظيم كنم كه با يك كليد خاص تايپ شود
به هر حال از پاسخ‌ها ممنونم

براي اين كاري كه گفتين يادمه از يكي از دوستان كه ميپرسيدم ميگفتين كه از برنامه Keyboard

Layout Manegr بايد استفاده كرد ...

كلا شما براي امتحان كردن من پيشنهاد ميكنم يك فونت رو اديت كنيد سپس روي همون فونت

رو سيو كنيد و امتحان كنيد ببينيد درسته يا نه !

البته اينم متذكر بشم كه از فونت مورد نظرتون يك بك آپ بگيريد .

موفق باشيد .

fooladi

Member
البته فكر كنم Keyboard Layout Manager كاري به فونت نداره بلكه مياد فايلاي مربوط به كيبورد مثل kbdfa.dll رو ويرايش مي كنه.

بنابراين فونت بايد درست طراحي بشه و از يه الگوي استاندارد پيروي كنه.

منم نظر شما در مورد اديت فونت رو قبول دارم

mehdi_123456

New Member
با سلام ميخوام فونتي طراحي كنم كه با خط خودم بنويسه يعني نمونه خطم بهش بدم مثل همون تايپ كنه آيا كسي هست اطلاعاتي در اين مورد داشته باشه ؟ متشكرم [email protected]

خوب براي طراحي فونت در ويندوز Xp بدون نرم افزار ابتدا روي منوي Start كليك كنيد و از اين منو گزينه ي Run رو انتخاب كنيد تا يا پنجره باز بشه . در كادر درون پنجره ي Run تايپ كنيد EudCedit و اينتر بزنيد . با اين كار برنامه ي مورد نظر كه برنامه ي طراحي فونت هست باز ميشه .

يه توضيح مختصر هم در مورد برنامه بدم :

برنامه رو كه به اين شيوه باز كرديد يه پنجره در ابتداي برنامه مياد كه بايد حرفي رو كه مي خوايد طراحي كنيد انتخاب كنيد . روي يكي از خونه ها كه كليك كنيد مي تونيد حرف مربوط به اون خونه رو طراحي كنيد .

- براي اينكه بدونيد كدوم خونه مربوط به كدوم حرف هست كه طراحي كنيد از منوي Window گزينه ي Reference رو انتخاب كنيد تا خونه ي هر حرف رو تشخيص بديد .

- از منوي Tools و گزينه ي Item در اين منو مي تونيد نوع كاربرد موس ( مداد ، پاك كن و ... ) رو انتخاب كنيد .

- براي طراحي حرف بعدي مي تونيد از منوي Edit روي گزينه ي Select Code كليك كنيد .

- از منوي Edit و گزينه ي Copy Character مي تونيد حرفي رو از فونتي ديگه كپي كنيد .

- براي ذخيره ي حرفي كه طراحي كرديد از منوي Edit گزينه Save Character رو انتخاب كنيد .

با اين كار شما مي تونيد فونتتون رو طراحي كنيد .

براي استفاده از فونتتون با استفاده از آدرس زير ، گزينه ي Character Map رو انتخاب كنيد :

Start > All Programs > Accessories > System Tools > Character Map

از ليست فونت ها گزينه ي ( All Fonts ( Private Character رو انتخاب كنيد تا حروفي رو كه طراحي كرديد ببينيد . وقتي حروفي رو كه طراحي كرديد ديديد ، با دوبار كليك رو هر حرف ، اون رو در كادر پايين مي بينيد . متن يا كلمه ي مورد نظرتون رو به اين شيوه با فونت خودتون بنويسيد و در انتها دكمه ي Copy رو بزنيد و بعد تو هر برنامه اي كه خواستيد بريد و كلمه اي رو كه با فونت خودتون نوشتيد Paste كنيد .

آخرین ویرایش:

hiwapeleng

New Member
دوستان درود بر شما
مطالبی که شما نوشتین فونت سازی نیست بلكه تغییر گرافیكی فونت هستش با كد قبلی
در واقع فونت سازی رسم گرافیكی یك فونت جدید با كد جدید و اختصاص كلیدی از كیبورد به ان كد هستش
كه در واقع ما در قسمت اخر مشكل داریم اگر كسی در این رابطه اشنای داره بقیه رو هم راهنمای كنه
با تشكر از شما دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا