چگونه نویز های آزار دهنده را از بین ببرم؟

royal999

Member
سلام دوستان
من آموزش از بین بردن بردن فقط نویز را نمیخوام، بلکه موضوع چیز دیگری است.
اگر شما با نرم افزار NeatImage کار کرده باشید میدانید که این نرم افزار بهترین نرم افزار برای از بین بردن نویزهای تصویر هست ولی متاسفانه به فضایی حداقل 64*64 نیاز دارد که یکدست نویز خالی باشد و نه اطلاعات مهم تصویر و من هم تصاویری که دارم کمتر شامل این ویژگی است؛ البته می توان از پروفایل عکس های دیگر استفاده کرد ولی متاسفانه اصلا نویز های عکس هایی که دارم اصلا به هم شبیه نیستند. حالا شما میگید از چه نرم افزاری استفاده کنم که در عکس های بدون پروفایل نویز ها را به بهترین حالت از بین ببرد؟

Mandana

Active Member
خوب بهر حال برنامه ای که کامل بتونه نویزها رو از بین ببره ساخته نشده.چون برای اینکار خیلی از پیکسل ها باید شبیه سازی بشن که از عهده ی پی سی من بیچاره که خارجه :دی
اما دلیل نمیشه سعی نکنیم کمترین نویز رو توی کارامون داشته باشیم
خوب راحت ترین و در دسترس ترین راه مسیر زیر ه:
filter>noise>reduse noise اسم دقیقشو یادم نیست و چون الان فتوشاپم نصب نیست نمی تونم مطمئن بشم.اما بهر حال گمونم اسمش همچین چیزی بود
اما راه دیگه استفاده از برنامه های مختلفه که چند تاشو معرفی می کنم:

NoisewarePro:
http://www.imagenomic.com/download.aspx

image tricks:
http://www.belightsoft.com/products/imagetricks/overview.php

که اولی رو شدیدا پیشنهاد می کنم
happy.gif

موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته شما بهتر بود یه نمونه میذاشتی که بهتر بشه کمک کرد. ببین بین عکاسها و کسایی که با دوربین دیجیتال کار میکنن یه سری نرم افزار وجود داره که فقط برای یه منظور خاص بکار میره. مثلا یه نرم افزار به اسم Noise Ninja وجود داره که میتونه نویزها رو به بهترین شکل ویرایش کنه. چند تا نرم افزار دیگه هم وجود داره که برای اینکار استفاده میشه ولی اینی که گفتم رتبه اول رو بین تمام نرم افزارای از بین برنده نویز داره. البته اگر مارک و مدل دوربینت رو هم میگفتی بهتر میشد کمکت کرد.

در هر حال این نرم افزار رو سرچ کن تو نت میتونی پیدا کنی.

royal999

Member
خوب این هم یک نمونه خوب از یکی از عکس هایم (در پیوست است)

در ضمن NeatImage دقیق ترین برنامه برای از بردن عکس ها می باشد.
اگر کسی فقط میدونه کدام برنامه میتونه به بهترین حالت نویز ها رو توی عکس های بدون قابلیت پروفایل گیری از عکس از بین ببره راهنمایی کنه.
ممنون

پیوست ها

• DSC01822.JPG
    DSC01822.JPG
    140 کیلوبایت · بازدیدها: 14

Mandana

Active Member
خوب این عکسی که الان گذاشتین که نویز نداره
zthinking2.gif

یه unsharp mask بهش ببندین درست میشه
128fs4051321.gif

ولی در حالت عادی من از همین نیوزور استفاده می کنم و ازش هم راضی هستم.
موفق باشی
bibop_baby.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
یکی از بهترین راهها استفاده از فیلتر Dust and Scratches هست. (انشالله که درست نوشته باشم)
از قسمت filter> noise میتونی پیداش کنی (فتوشاپ 7 و 8 بقیشو نمیدونم )
اگه با اسلایدرها بازی کنی بهترین نتیجه ها رو بهت میده

GFX Master

شما هم گشتی گشتی یه جا رو پیدا کنی ازش عکس بگیری اصل از فرش عکس گرفتی؟! خود فرش بخوای نخوای نویز داره تو عکس.
glassesf.gif

به هر حال من بهتون همون نرم افزار Noise Ninja رو پیشنهاد میدم چون رتبه اول رو بین اینجور برنامه ها داره. البته نباید انتظار معجزه ازش داشته باشی ولی در حد قابل قبولی میتونه کمک کنه.
magik.gif

royal999

Member
خیلی ممنون ولی من به همتون نرم افزار NeatImage رو پیشنهاد میکنم.
در مورد عکس فرش هم باید بگم نرم افزار نویز بر باید از این جور جاها بتونه سر بلند بیرون بیاد تا جاهای دیگه.
ولی خوب ممنونم.
اگر کسی تجربه خاصی داره بگه.

GFX Master

حرف شما کاملا درسته منتها تو این تصویر فرش مشخص نیست که کدوم قسمت واقعا نویز هست و کدوم قسمت نقطه های روی فرش. برای تست اینجور برنامه ها بیشتر سعی کن اولا از چهره عکس بگیری و تست کنی دوما محیط هر چی تاریک تر باشه نویز بیشتر خودش رو نشون میده. تو محیطای روشن نویز کمتری وجود داره.

Rezaei

Member
میگم اگه کارم دخالت توی کار مدیران محترم نباشه امضای این دوستمون (رویال 999) از نظر قوانین سایت ایراد داره.
نداره؟

GFX Master

بچه هایی که دنبال یه برنامه خوب برای از بین بردن نویز هستن واقعا پیشنهاد میکنم این برنامه ای که تو این لینک پایین گذاشتم رو دانلود کنن. یه پلاگین برای فتوشاپ هست که کارائی واقعا فوق العاده ای داره. از سری پلاگینهای Imagenomic هست که پلاگینهاش واقعا محشره. یه پلاگین هم برای رتوش عکس داره که من به شخصه میتونم بگم بهترین پلاگین برای رتوش عکسه. نمونه کارش رو هم گذاشتم. حجمش هم زیاد نیست.

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=477668&postcount=402

جدیدترین ارسال ها

بالا