Fa چگونه می تونم بوسیله دکمه ای در پروژه دستور پرینت فایل خارج از پروژه رو بدم

safireeshgh

New Member
سلام به دوستان عزیز. من یه کار نرم افزار با mmb انجام دادم که تو صفحاتش یه سری متن به عنوان جزوه آموزشی قرار داره ، حالا طرف میخواد من یه دکمه ای براش تعبیه کنم که بتونه از متون پرینت بگیره. مشکل اینجاست که میخواد متنها بصورت دیزاین شده و با لوگو و ... پرینت بشن. که اینجور متون رو فقط میشه تو word یا pdf کرد
حالا میخوام بدونم چطور میشه به یک دکمه دستور پرینت یه فایل pdf یا word رو داد، با توجه به اینکه این فایلها نمیتونن داخل mmb وارد بشن، بنابراین باید این فایلها خارج از پروژه باشن.
ممنون میشم اگه کمکم کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به دوستان عزیز. من یه کار نرم افزار با mmb انجام دادم که تو صفحاتش یه سری متن به عنوان جزوه آموزشی قرار داره ، حالا طرف میخواد من یه دکمه ای براش تعبیه کنم که بتونه از متون پرینت بگیره. مشکل اینجاست که میخواد متنها بصورت دیزاین شده و با لوگو و ... پرینت بشن. که اینجور متون رو فقط میشه تو word یا pdf کرد
حالا میخوام بدونم چطور میشه به یک دکمه دستور پرینت یه فایل pdf یا word رو داد، با توجه به اینکه این فایلها نمیتونن داخل mmb وارد بشن، بنابراین باید این فایلها خارج از پروژه باشن.
ممنون میشم اگه کمکم کنید

اولا به راحتی میتونید فایل pdf و word رو توی mmb وارد کرده و نشون بدید

که اگه فایل هاتون به صورت pdf باشه میتونید از شی Browser استفاده کنید و فایل pdf اتون رو نشون داده و

با دستور Print مربوط به شی Browser ازون به راحتی پرینت بگیرید .

و اگه فایل هاتون به صورت Word هستند میتونید از پلاگین TRichEditPlugIn برای مشاهده و پرینت اون استفاده

کنید البته پلاگین ها دیگه ای هم هست و در ضمن فایلتون رو باید به فرمت rtf تغییر بدید

و اگر این نوشته ها و عکس ها توی صفحه قرار داده شده باشه میتونید از یه نمونه که پیوست کردم هم استفاده

کنید

پیوست ها

• Print.zip
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 53

safireeshgh

New Member
آقا محمود بسیار متشکرم بابت توضیحاتتون
2 تا سوال برام پیش اومد
1. برای باز کردن pdf بوسیله ی browser حتما باید adobe reader یا نرم افزار شبیه اون باید روی سیستم کاربر نصب باشه؟
2. پلاگین دیگه ای برای وارد کردن فایل ورد یا پرینتش خارج از پروژه نمی شناسید؟ ( چون TRichEditPlugIn دو تا مشکل داره ،
اول اینکه باید حتما از فایل با پسوند rtf استفاده کرد که این نوع پسوند فقط متن فایل رو نشون میدن و دیزاین اطرافش رو مثل حاشیه و فوتر و هیدر و ... نشون نمیدن
دوم هم اینکه فایلهای rtf رو این پلاگین به صورت چپ به راست نمایش میده که کل جمله بندی متن بهم میریزه و جملات نامفهوم میشن

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

آقا محمود بسیار متشکرم بابت توضیحاتتون
2 تا سوال برام پیش اومد
1. برای باز کردن pdf بوسیله ی browser حتما باید adobe reader یا نرم افزار شبیه اون باید روی سیستم کاربر نصب باشه؟

ممنون

بله باید نرم افزار adobe reader نصب باشه البته پلاگین هایی هستن که نیازی ندارن تا نصب باشه ولی ریجستر

شده نیستن مثل Acrobat Reader Plug-In

البته PDF Viewer 1.1 هم هست که دقیق نمیدونم آدوبی ریدر نصب نشه هم اجرا میکنه یا نه یه سرچی بکنید

پلاگینش نبود بگید پیوست کنم.

2. پلاگین دیگه ای برای وارد کردن فایل ورد یا پرینتش خارج از پروژه نمی شناسید؟ ( چون TRichEditPlugIn دو تا مشکل داره ،
اول اینکه باید حتما از فایل با پسوند rtf استفاده کرد که این نوع پسوند فقط متن فایل رو نشون میدن و دیزاین اطرافش رو مثل حاشیه و فوتر و هیدر و ... نشون نمیدن
دوم هم اینکه فایلهای rtf رو این پلاگین به صورت چپ به راست نمایش میده که کل جمله بندی متن بهم میریزه و جملات نامفهوم میشن

پلاگین دیگه که نه حضور ذهن ندارم ولی نباید باشه

ولی میتونید یه کار دیگه هم بکنید فایل word دتون رو به Html تبدیل کنید و سپس با شی Browser نشون بدید

و پرینت بگیرد.

اگه به فایل html تبدیل کنید فکر نکنم به مشکل توی نشون دادن و بهم ریختگی و اینجور چیزا بر بخورید.

safireeshgh

New Member
من کار با این سوئیچ ها رو بلد نیستم.
مثلا اگه من بخوام به وسیله یه دکمه در پروژه دستور پرینت یه فایل pdf به نام "01" در درایو E رو با آدرس: E:\01.pdf بدم با این سوئیچ ها چطور میتونم انجامش بدم؟؟؟

MahmoodM30

با استفاده از کد های زیر

این کد میره و از مسیر داده شده فایل رو اجرا و پرینت میگیره

PHP:
Run("AcroRd32.exe"," /P G:\pdf books\ebook.pdf")

این کد میره و از مسیر داده شده فایل رو اجرا و از صفحه ای که تعیین کردیم پرینت میگیره

PHP:
Run("AcroRd32.exe"," /P /A "page=7 =OpenActions" G:\pdf books\ebook.pdf")

اگرم بخوایی به صورت ُSilent اجرا کنی از کد زیر استفاده کن

PHP:
/N /T PdfFile PrinterName [ PrinterDriver [ PrinterPort ] ]
</strong>

safireeshgh

New Member
ممنون آقا محمود - خیلی گلی
این کد سوم ،یعنی چی که اجرای سایلنت میکنه ؟؟؟ من میخوام فایل pdf بدون اینکه اجرا بشه فقط از روش یه سری پرینت بگیره

امکان داره کد سوم رو برام توضیح بدی و مثل دو تای قبلی با مثال بگی؟ یعنی بجایPdfFile وPrinterNameوPrinterDriver وPrinterPort یه مثال بزاری؟ مثل قبلی ها( البته اسامی
گویا هستن ولی تو کدنویسی بعضی اوقات یه فاصله یا " کلی تغییرات بوجود میاره
من کار MMB انجام میدم ولی متأسفانه از کدنویسی زیاد سر در نمی یارم، که انشاءالله بعد
این پروژه میخوام یه چیزاییش رو یاد بگیرم

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

دوست عزیز من موفق به تست نشدم ولی شما خودت اگه رو سیستمت پرینتر داری توی قسمت PrinterDriver

که معلومه باید نام درایور مروبط به پرینترنت رو بنویسی و توی
PrinterPort باید نوع پورت رو مشخص کنی که از چه Port داره استفاده میکنه.

PHP:
Run("AcroRd32.exe","/N /T g:\m30 pdf books\m30 books 1\369.pdf [ PrinterDriver [ PrinterPort ] ]")

جدیدترین ارسال ها

بالا