چگونه می توان جستجوگر برای سایت خودم درست کنم(فوری)

vahid_3d

Active Member
سلام.چطور می تونم با چند صفحه کد که شما امیدوارم زحمتش رو بکشید یک جستجو گر خوب برای سایت خودم داشته باشم.یعنی هرچی می خوان پیدا کنن رو بنویسند و بعد پیدا بشه/
سایتم خودش یه جستجوگر ساده داره ولی فقط برای کلمات انگلیسی هستش.
کدش رو لطفا بذارید همچنین کمی هم اگه شرح بدین خیلی خوب می شه:sad:

YTERROR

Active Member
سلام سایت شما اچ تی ام ال و سرچتونم از گوگل گرفتید اگه بخواین می تونم کل سایتتون اسکن کنم و براتون یک جستجو گر بسازم که لازمه اش اینه شما مطلاب سایتتون رو بعد از اتمام کارتون گزارش بدید تا اسکن رو شروع کنم

موفق و پیروز باشید

vahid_3d

Active Member
نه اون جسنجوگر گوگل الکی .من سایتم مدام تغییر می کنه و اونجوری هم نمی شه که جستجوگر همه رو حفظ کنه بعد دنبالش بگرده.می خوام یه جوری باشه که همیشه مطالبی که می ذارم رو ذخیره کنه.مثل جستوگر های دیگه

YTERROR

Active Member
پس باید کلا بنیاد سایتتون رو باید تغییر بدید که بنا بر بانک اطلاعاتی باشه

amin100amin

Member
شما میری تو یه قسمت گوگل(که نمیدونم کجاشه) یه کد میگیری که میتونی نتایج جستجو سایت خودت رو با قالب و رنگبندی دلخواه خودت نمایش بدی

YTERROR

Active Member
شما میری تو یه قسمت گوگل(که نمیدونم کجاشه) یه کد میگیری که میتونی نتایج جستجو سایت خودت رو با قالب و رنگبندی دلخواه خودت نمایش بدی

دوست عزیز سایت ایشون در حال حاضر از گوگل داره استفاتده می کنه می خوان عوض کنند

vahid_3d

Active Member
بله.من فعلا گوگل گذاشتم.چون گوگل دیر به دیر سایت من و آپدیت می کنه من می خوام مال سایت خودم باشه تا راحت تر مطالب جدید رو سرچ کنه.

vahid_3d

Active Member
همین الان تغییر دادم و جستجو سایت خودم گذاشتم/جستجو سایت خودم فقط این مشکل رو داره که کلمات فارسی رو سرچ نمی کنه.لطفا آزمایش کنید: http://www.galfaa.com

جدیدترین ارسال ها

بالا