چگونه می توان بایک گروه انیم سازی کارکرد؟

ZANYARRAHIMI

New Member
میخام بایه گروه انیمیشن سازی کارکنم ولی کسی رونمیشناسم......هلپمی پلیز..............مدل ریگ اسکین انیم وبایپد,بلدم.

rezaoptic

Well-Known Member
من خودم شخصا که نمیشناسم اما اینجا هم نگرد کسی هم بدونه بهت نمیگه.
نمیدونم شاید میترسن دست تو کارشون زیاد بشه کسی رو راهنمایی نمیکنن.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
من خودم شخصا که نمیشناسم اما اینجا هم نگرد کسی هم بدونه بهت نمیگه.
نمیدونم شاید میترسن دست تو کارشون زیاد بشه کسی رو راهنمایی نمیکنن.
سلام
این چه نوع حرف زدنه دوست عزیز؟ به قول خودم یا مسلمون باشید یا اروپایی، چرا تهمت میزنی به دوستان، برو تو بخش های متعدد این فروم و ببین خیلی از دوستان امدن تا فقط کمک تازه کارها باشن حالا شما قشنگ توهین میکنید به این دوستان. خوب چرا خودتون راهنمایی نکردین؟ حتما میگین چون من نمیشناسم، ایشون هم نگفت اسم یکی رو به من بگین من برم اونجا گفت بهم بگین که چجوری پیدا کنم. من جای شما بودم همین جا حلالیت میطلبیدم از اونهایی که تهمت زدم بهشون. حرکتتون غیر حرفه ای بود

حالا جواب شما دوست عزیز، سوالت و جواب سوالت خیلی ساده هست، خوب هر کسی هر حرفه ای یاد بگیره باید مکاناهای کسب در آمدش هم بشناسه، مثلا همین کار، هم میتونی از تو نیازمندی ها پیدا کنی، که داشتم دوستانی اینکاره که شرکت های تبلیغاتی رو از این روزنامه های پیدا کردن و شروع به کار کردن با مبالغ خوب که البت کار خودشون هم خوب بوده که در آدم خوبی داشتن، هم سایتی به نام cgjobs.ir که از زیر مجموعه های cgart.ir هست، اینجا هم میتونی پروفایلی از مشخصات و توانایی های خودت قرار بدی ( که تا بحال 3 بار از همین سایت برای کار با من تماس گرفتن که من مشغول به کار بودم و نتونستم) هم این که گروه هایی که نیاز به هنرمند دارن با بیان نیازمندیشون مشخصات تماس و نوع همکاریس رو قرار دادن.

حق یارت

navanama

Active Member
سلام
این چه نوع حرف زدنه دوست عزیز؟ به قول خودم یا مسلمون باشید یا اروپایی، چرا تهمت میزنی به دوستان، برو تو بخش های متعدد این فروم و ببین خیلی از دوستان امدن تا فقط کمک تازه کارها باشن حالا شما قشنگ توهین میکنید به این دوستان. خوب چرا خودتون راهنمایی نکردین؟ حتما میگین چون من نمیشناسم، ایشون هم نگفت اسم یکی رو به من بگین من برم اونجا گفت بهم بگین که چجوری پیدا کنم. من جای شما بودم همین جا حلالیت میطلبیدم از اونهایی که تهمت زدم بهشون. حرکتتون غیر حرفه ای بود

حالا جواب شما دوست عزیز، سوالت و جواب سوالت خیلی ساده هست، خوب هر کسی هر حرفه ای یاد بگیره باید مکاناهای کسب در آمدش هم بشناسه، مثلا همین کار، هم میتونی از تو نیازمندی ها پیدا کنی، که داشتم دوستانی اینکاره که شرکت های تبلیغاتی رو از این روزنامه های پیدا کردن و شروع به کار کردن با مبالغ خوب که البت کار خودشون هم خوب بوده که در آدم خوبی داشتن، هم سایتی به نام cgjobs.ir که از زیر مجموعه های cgart.ir هست، اینجا هم میتونی پروفایلی از مشخصات و توانایی های خودت قرار بدی ( که تا بحال 3 بار از همین سایت برای کار با من تماس گرفتن که من مشغول به کار بودم و نتونستم) هم این که گروه هایی که نیاز به هنرمند دارن با بیان نیازمندیشون مشخصات تماس و نوع همکاریس رو قرار دادن.

حق یارت

سید دوستت دارم البته دوستمون منظوری نداشت ، بعضی وقتها به اقتضای محیط و رفتاری که باهامون میشه این حرفها زده میشه

شما عزیز نمونه کار هات را بزن و به نظر من اگه تو ایران دنبال کار می گردی خودت یه انیمشین کوتاه بساز و با بقیه نمونه کارات ببر شرکت های انیمیشین شهرتون فقط این جا یعنی ایران نیست که آدم را به عنوان نمونه کار می شناسند کل دنیا کسایی را که 3بعدی کار می کنند با نمونه کار می شناسند کدوم شهر هستید ؟

maxmore

Member
سلام چیزی که زیاد پیدا میشه کننده کار من تو همین مجید انلاین انیمیشنو یاد گرفتم و 8 ماه از زندگیمو وقف یه کار 10دقیفیه ای کردم اما بعدش کم اوردم.. کار فعلا
ول شد اما اگه بخوای می تونی... من از سن 35 سالگی دنبال انیمیشن افتادم و خوب نمی خوام بگم که تو کارم خبرم... با آرزوی موفقیت یه سری به تایپیک های من بزن

شاید خدا را چه دیدی یه وقت با هم یه کاری رو شروع کردیم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا