سلام من چگونه ميتوانم به تنظيمات اوليه ي فتو شاپ برگردم كلا" فتوشاپم بهم ريخته 8) :oops:
سيروس فخر Member Jun 24, 2004 #1 سلام من چگونه ميتوانم به تنظيمات اوليه ي فتو شاپ برگردم كلا" فتوشاپم بهم ريخته 8)
mehrdad-k Member Jun 24, 2004 #2 چرا زحمت نصب مجدد رو نمي كشي كه از همه دردسرها راهت شي!!؟؟ :mrgreen:
سيروس فخر Member Jun 24, 2004 #4 مي دوني چي شد آخه؟ من داشتم يك كاري مي كردم بعد يك تيكه از عكس رو انتخاب كردم كه با Hue/saturation رنگش كنم بعد كه رنگ شد خواستم اضا فه ها را پاك كنم بعد بجاي اين كه پاك شود بيشتر شد
مي دوني چي شد آخه؟ من داشتم يك كاري مي كردم بعد يك تيكه از عكس رو انتخاب كردم كه با Hue/saturation رنگش كنم بعد كه رنگ شد خواستم اضا فه ها را پاك كنم بعد بجاي اين كه پاك شود بيشتر شد
R Rabianhood Member Jun 24, 2004 #5 سيروس جان سلام . در موقع لود شدن فتوشاپ كليدهاي Alt+ctrl+shift را باهم بگير . ازت يه سوال مي پورسه (كه فتوشاپ رو به حالت تنظيمات ادوب برگردونه يا نه ) شما yes بزن. اميدوارم كه مشكلت حل بشه
سيروس جان سلام . در موقع لود شدن فتوشاپ كليدهاي Alt+ctrl+shift را باهم بگير . ازت يه سوال مي پورسه (كه فتوشاپ رو به حالت تنظيمات ادوب برگردونه يا نه ) شما yes بزن. اميدوارم كه مشكلت حل بشه
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Jun 25, 2004 #8 Rabianhood گفت: سيروس جان سلام . در موقع لود شدن فتوشاپ كليدهاي Alt+ctrl+shift را باهم بگير . ازت يه سوال مي پورسه (كه فتوشاپ رو به حالت تنظيمات ادوب برگردونه يا نه ) شما yes بزن. اميدوارم كه مشكلت حل بشه کلیک کنید تا باز شود... دست مريضاد.
Rabianhood گفت: سيروس جان سلام . در موقع لود شدن فتوشاپ كليدهاي Alt+ctrl+shift را باهم بگير . ازت يه سوال مي پورسه (كه فتوشاپ رو به حالت تنظيمات ادوب برگردونه يا نه ) شما yes بزن. اميدوارم كه مشكلت حل بشه کلیک کنید تا باز شود... دست مريضاد.