چگونه فایل sql رو امپورت کنم (( جوابم رو بديد :?: ))

با سلام
من در سايتم در قسمت پشتيبان گيري از بانك اطلاعاتي رو زدم و فايلش رو هم سيو كردم حالا روي سايتم يك نوك جديد نصب كردم چطوري بايد اطلاعاتم رو باز گردونم؟؟؟؟؟؟

zfarhad2003

Member
شما مي تونيد از طريق PHPmyAdmin فايل رو روي پايگاه داده اي كه ساخته Import كني همه چيز درست مي‌شه

sarallah

Member
thebestcomputer جان لطفا عنوان مناسبتری برای پستتون انتخاب کنید

با تشکر
ثارا...

با سلام
من نفهميدم چكار كنم لطفا توضيح بيشتري بدين من وارد phpMyAdmin شدم حالا بايد فايل رو چكار كنم كه اطلاعاتم باز گردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zfarhad2003

Member
بعد از اينكه وارد PHPmyadmin شدين از طريق ليست موجود در سمت چپ پايگاه داده‌اي رو كه براي اينكار درستكردي انتخاب كن تا اون پايگاه داده نشان داده بشه
به احتمال قوي بايد اون پايگاه داده خالي باشه حالا از منوهاي موجود در بالاي صفحه گزينه SQL رو انتخاب كن تا صفحه مربوط به فايلهاي SQL باز بشه در پايين اين صفحه يك دكمه Browse است كه به وسيله اون مي‌توني فايل موردنظر خود رو كه همون فايل SQL پشتيبان است رو انتخاب كني و در آخر روي دكمه Go كليك كن تا تمامي اطلاعات در پايگاه داده وارد بشه
فكر كنم به طور كامل توضيح دادم اگه بازم اشكالي داشتي بگو تا كمكت كنم

با سلام
آقا من از داخل قسمت ادمين سايتم روي پشتيبان گيري از بانك اطلاعاتي كليك كردم و يك فايل sql سيو كردم حالا وقتي نوك جديد رو نصب كردم بايد چطوري اطلاعاتم رو بر گردونم؟؟؟؟؟/

من اين فايلي كه سيو كردم رو داخل بانك اطلاعاتي جديدم ايمپورت كردم ولي ارور ميده چار كنم؟؟؟؟؟؟

zfarhad2003

Member
مي‌شه بگين چه خطاهايي مي‌ده شايد بتون كمك كنم.
همه خطاها رو تايپ كنين

thebestcomputerthe جان شرمنده عزيز من تازه پيام شما رو خوندم

بعد از اينكه توسط كنترل پنل سايتت از ديتابيس پشتيبان گرفتي فقط كافيه كه در ديتابيس جديد روي قسمتsql كليك كني و از Browse آدرس فايل پشتيبانت رو بدي و روي دكمه go كليك كني

Sql.jpg

اما در مورد خطا , شما خطايي رو كه ميده بنويس تا ببينيم مشكل از كجاست

موفق باشي
اشكان

اشكان جون من داخل ادمين نوك قسمت پشتيبان گيري رو زدم و يك فايلي رو سيو كردم خوب بعد هم و قتي امدم اون رو داخل ديتابيس جديد ايمپورت كنم يك پيغام خطا داد بايد چكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

overcrash

Active Member
عزيز دل برادر اون پيغام خطارو بده ... همه چي حل ميشه به حول و قوه الهي :wink:

اين ارور رو ميده :
کد:
SQL-query :  

CREATE TABLE nuke_4nguestbook(

id int( 9 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
name varchar( 50 ) NOT NULL ,
email varchar( 60 ) NOT NULL ,
url varchar( 70 ) NOT NULL ,
date int( 11 ) DEFAULT '0' NOT NULL ,
host varchar( 60 ) NOT NULL ,
COMMENT text NOT NULL ,
nukeuser smallint( 1 ) DEFAULT '0',
PRIMARY KEY ( id ) 
) 

MySQL said: 

#1050 - Table 'nuke_4nguestbook' already exists

guilanict

Member
مي توني بري اول اين table بنام 'nuke_4nguestbook'
رو پاك كني و بعد import كن.
نگي بلد نيستما !!! :)
برو تو phpmyadmin بعد هم ديتابيس رو انتخاب مي ياد table مربوطه رو انتخاب كن و تو همون رديف drop كن.

بازم نشد آيا من بايد برم table ها رو همنام همین هایی که ست بکنم چون نام اولش با هم فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zfarhad2003

Member
من همون اول گفتم اگه يك پايگاه داده مجزا و خالي درست مي‌كردي هيچ مسكلي به وجود نمي‌اومد و اگه پايگاه داده‌اي كه داري ديگه اطلاعات قبلي رو احتياج نداري كل پايگاه رو حذف كن با همون نام يكي ديگه درست كن

thebestcomputer جان سايت جديد مي طلبه كه يه ديتا بيس جديد داشته باشه يا حد اقل تمتمي محتواي موجود در ديتابيس قديمي پاك بشه تا در ايمپورت كردن فايل پشتيبان مشكلي پيش نياد اميد وارم كه مشكلت حل بشه
باز هم اگه مشكلي بود بگو تا يه فكر ديگه بكنيم

ببين اشكان جان مشكل من هنوز حل نشده ببين آقا من اين ديتابيسم كلي چيز ها اضافه تر از قبلي داره و اسمش هم فرق داره چكار كنم؟؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا