سلام، در مورد
دیتابیس که گفتید، شما تنها کاری که باید بکنید، اینکه شما یک table میسازید، مثلا با نام news، خوب بعد 3 تا فیلد بهش اختصاص میدین.
یعنی اولی رو title و بدش news و language خوب اولی رو عنوان خبرتون و دومی رو متن خبرتون و مهمتر از همه سومی رو زبان خبرتون قرار میدین.
خوب بعد از این کارا شما باید در قسمت درج اخبار، باید 2 تا text یکی برا عنوان و دیگری برا متن خبر و سومی مثلا میتونید از تگ <select><option>LANG</option></select> استفاده بکنین خوب در سومی زبان ها رو درج میکنین، fa، en و غیره.
حالا در موقعی که خبری درج کنین، اون سومی رو مثلا بر روی fa میقرا میدین و ok میکنید، و متن با مقادیر مورد نظر رو در بانک اطلاعاتی insert میکنین.
خوب حالا وقتی میخواین مطالب رو از دیتابیس بکشید بیرون و چاپ کنید، فقط کافیه به table بگید که اونایی که language برابر fa و یا هر چیز دیگهای هست select کنه، پایان
نکته: شما همیشه به فکر این نباشید که حتما باید سه زبونه باشه، همیشه کداتونو طوری بسازید که بشه بینهایت دستور بش داد.
--------------------------------------------------------------------------------------
خوب برا
کوکی که گفتین، کوکی یه مشکل داره، get هم یه مشکل دیگه، ولی من get رو پیشنهاد میکنم.
اگه از کوکی استفاده کنین، باید شما با یه فرم، مقدار language پست کنین، و بار دیگه که صفحه load شد اولش بش بگید که این مقدار پست شده رو در کوکی بزار و سپس به برنامتون بگید که با این کوکی و این مقدارها پوشهی زبان مورد نظر رو فراخوانی کنه.
تازه به همین سادگیا هم نیست، این خودش یه مشکل بزرگ توشه که کوکی با یک بار load شدن صفحه تازه ساخته میشه و load بدی مقدار دهی میشه، که خودش یه مشکل اساسی دیگست.
حالا به get توجه کنین، شما ممکنه براتون پیش بیاد که بخواین یک دستور دیگه هم به get وصل کنین، حالا شما از کجا میخواین بفهمین که get زبان وصله یا نه، که get بدی رو بش وصل کنین ( index.php&other Get )
این براش دو راه هست، یا در موقعی که میخواین یه get دیگه وصل کنین، اون lang رو هم وصل کنین ( index.php?lang=fa&other Get) و یا راه دیگه اینه که یه صفحه اول سایتتون بزارید، که انتخاب کنه، کاربر که میخواد با چه زبونی سایت بالا بیاد و در همون موقع lang رو به get وصل کنین، نمونش مثلا این سایت
http://www.ehsanlighting.com
--------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه کد با کوکی، که همون مشکلی که گفتم رو داره.