چگونه روی محصول قفل بزاریم ؟

سلام 2 تا سوال دارم :

1- میشه طریقه ی ساخت ماسک و استفاده در MMB برای برداشتن دور زائد برنامه رو بگید ؟ باید پسوندش jpg باشه ؟ تو فتوشاپ باید از کدوم قسمت ساخت ؟

2- من میخوام یه برنامه بسازم که قابل کپی کردن نباشه ! مثلا 2000 نسخه ازش بسازم و یه جورایی حق ما ضایع نشه و زحمتمون بی نتیجه نمونه ! یه راه پیدا کردم تو سایت MMBsamples.com که یک نمونه از برنامه ی رمزگذاری و لاگین هست ، اما کار کردن باهاشو نفهمیدم !
اگه میشه بهترین راه واسه این کار رو توضیح بدید !

msnv

Well-Known Member
سلام 2 تا سوال دارم :

1- میشه طریقه ی ساخت ماسک و استفاده در MMB برای برداشتن دور زائد برنامه رو بگید ؟ باید پسوندش jpg باشه ؟ تو فتوشاپ باید از کدوم قسمت ساخت ؟

سلام علیکم
برای اینکار باید تصویر Alphaی تصویر فعلی را در کنار آن قرار دهید، فرمت تصویر jpg یا bitmap هرکدام باشد مشکلی ایجاد نمیکند، برای ساختن Alphaی یک تصویر برنامه های مختلفی نظیر فتوشاپ و ساده ترین آنها نیز Real-DRAW که یکی دیگر از محصولات شرکت mediachance است وجود دارد

2- من میخوام یه برنامه بسازم که قابل کپی کردن نباشه ! مثلا 2000 نسخه ازش بسازم و یه جورایی حق ما ضایع نشه و زحمتمون بی نتیجه نمونه ! یه راه پیدا کردم تو سایت MMBsamples.com که یک نمونه از برنامه ی رمزگذاری و لاگین هست ، اما کار کردن باهاشو نفهمیدم !
اگه میشه بهترین راه واسه این کار رو توضیح بدید ![

در مورد امنیت پروژه در mmb متاسفانه باید بگویم؛ شواهد نشان میدهند که mmb دارای پایین ترین سطح امنیتی است و فایل های پروژه آن به آسانی کرک و سورس کامل برنامه تان را در اختیار کاربر قرار میدهد

موفق باشید

در مورد سوال اولم واقعا ازتون ممنون !

ولی سوال دومم رو درست متوجه نشدید !

من نمیخوام که از سورس شدن برنامه جلوگیری کنم ! من فقط میخوام وقتی کارم تکمیل شد و اونو خواستم به بقیه بدم ، نتونن از برنامه کپی بگیرن و به راحتی زحمت منو هدر بدن و مجبور شن که از من بخرن !
یه سورس تو MMBsamples گیر آوردم که یه حالت صفحه لاگین درست می کنه ! اما کار باهاش رو متوجه نشدم !

میشه یه راه خوب و مطمئن واسه این کار بگید ؟ سخت هم بود قبول دارم ! :D

داداش این لینک اون صفحه لاگینه که میگفتم :

http://mmbsamples.com/login-maker/

حالا نمیدونم این راهشه یا نه ! من میخوام راه اینکه نتونن از برنامه ای که من میسازم کپی کنن و رایت کنن و دست بقیه بدن ! (البته به غیر از التماس از اونایی که میخرن و قسم دادنشون) :D

بعد یکی یه سوالی پرسیده تو همون سایت قسمت نظرات ! که چه جوری میشه به دیتابیس وصل کردش ! اگه جواب بدید که دعاتون می کنم !

خیر ببینید ایشاا... !

aghighco

New Member
به نظر بنده بهترین راه اینه که در مرحله اول ثبت نام یه فیلدی باشه که مثلا طراحی سی دی کدی رو از طریق اس ام اس به کاربر بده و کاربر اگر کد رو درست وارد کرد بتونه وارد سی دی بشه

m javad

کاربر متخصص
داداش این لینک اون صفحه لاگینه که میگفتم :

http://mmbsamples.com/login-maker/
این که فقط یه نمونه هست برای ساخت login
ربطی هم به اون چیزی که شما میخواهید نداره
من میخوام راه اینکه نتونن از برنامه ای که من میسازم کپی کنن و رایت کنن و دست بقیه بدن !
برنامه بیلدر سورسش رو هواست ، پس هر کاری هم بکنید و هر روشی توش به کار ببرید
اگر کسی بخواد اونو رایت کنه ، اول ریسورسش میکنه و بعد اون قسمتی که مثلا الان دارید دنبالش میگردید و تو برنامتون به کار میبرید رو از توش حذف میکنه و بعد دیگه مشکل حله
منظورم اینه که با بیلدر یه پروژه هاییی رو انجام بدید که کسی به فکر رایت و استفاده از اون نباشه
بیخیال این موضوع بشید

من یه نرم افزار در مورد بازیهای کامپیوتری میخوام بسازم ، تو این زمینه هم افراد متخصص تو زمینه بیلدر وجود ندارند که بخوان وقت بزارن و سورسشو در بیارن !

مهم برام این نیست که فایل هایی که تو بیلدر به کار بردم ، استخراج بشه ! مهم برام اینه که این برنامه ای که من ساختم رو فقط کسی نتونه کپی کنه !

ببخشید ، من فکر کردم . به این نتیجه رسیدم که این راه به نظر خوب میرسه :

همین که عین بسیاری از نرم افزارهای موجود در بازار ، ابتدا شخص نرم افزار رو نصب کنه ، موقع اجرا رمز عبور بخواد !

رمز عبور هم وقتی داده بشه که Hardware ID رو از کاربر بگیرم و خودم بهش کد رو بدم !

یعنی Coder این دست من باشه و شخص خودش نتونه که کد بسازه و کد خودش رو به دیگران بده (کار نکنه واسه بقیه )

میشه یه نمونه واسه این قضیه بزارید ؟

Anisi

Member
ببخشید ، من فکر کردم . به این نتیجه رسیدم که این راه به نظر خوب میرسه :

همین که عین بسیاری از نرم افزارهای موجود در بازار ، ابتدا شخص نرم افزار رو نصب کنه ، موقع اجرا رمز عبور بخواد !

رمز عبور هم وقتی داده بشه که hardware id رو از کاربر بگیرم و خودم بهش کد رو بدم !

یعنی coder این دست من باشه و شخص خودش نتونه که کد بسازه و کد خودش رو به دیگران بده (کار نکنه واسه بقیه )

میشه یه نمونه واسه این قضیه بزارید ؟
سلام دوست عزیز
در این مورد قبلا بحث شده و پروژه های متنوعی هم قرار گرفته.
یک جستجو بکنید پیدا میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا