چگونه روی فیلم صداگذاری کنم؟

سلام
با دوربین فیلمی آموزشی ساختم ولی صدایی که ضبط شده مورد قبول نیست می خواستم مجددا خودم صداگذاری کنم ولی یاد ندارم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

Afterlife

Active Member
سلام دوست عزیزم - منظورت رو از این که میگی مورد قبول نیس متوجه نشدم اما واسه صدا گذاری روی فیلم کافیه صداتو ضبط کنی و بزاری روی فیلم حالا من دو روش توضیح میدم
1 - معمولی - یه میکروفون معمولی داشته باش و با Sound records خود ویندوز هم میتونی ضبط کنی و بعد با هر برنامه ای حتی ulead video studio هم میتونی صدا گذاری کنی .
2 - حرفه ای - یه میکروفون خوب - نرم افزار Adobe Audition نرم افزار خیلی خوبیه واسه ضبط از اون استفاده کن و با ادیوس به راحتی با تصویرت تر کیب کن البته خود ادیوس هم صدا ضبط می کنه که در صورت پیدا نکردن نرم افزار از خود ادیوس استفاده کن
حالا هر کدومو خواستی بیشتر توضیح بدم اما همه چیز بستگی داره به اینکه چه سطح کیفی مد نظرت هست لطفا یه کم بیشتر در مورد کارت توضیح بده ...

سلام دوست عزیز ممنون از جوابت

خوب ما موقع فیلم برداری توپوق می زنیم و بعد مجبور هستیم تا دوباره فیلم های گرفته شده رو صداگذاری کنید. ما فیلم هایی آموزشی از کارمون داریم درست می کنیم البته هنوز اول راه میکس هستیم و مبتدی. ولی من چند وقتی هست که تا حدی ادیوس رو یاد گرفتم و اگه با ادیوس میشه صدا رو در حین پخش فیلم در تایم لاین ادیوس ضبط کرد، بهم آموزش بدین.

تشکر و سپاس

Afterlife

Active Member
سلام - خواهش میکنم - بله با ادیوس میشه صدا رو ضبط کرد اما همزمان نه یا اگه میشه من با ادیوس بلد نیستم اما با Adobe Audition میشه . نرم افزار رو باز می کنید و ویدئو رو ایمپورت می کنید سپس در حالت Multitrack نرم افزار رو قرار بدید و ویدئو رو تو یه لاین قرار بدید بعد از لاینهای دیگر یکی رو علامت R رو کلیک کنید تا میکروفون فعال شه بعد وقتی رکورد رو بزنید همزمان ویدئو پخش میشه و صدای شما هم روی اون ضبط میشه در نهایت بعد از ضبط و افکت های صدا خروجی گرفت . اگه خواستی بازم توضیح بدم ...

سلام - خواهش میکنم - بله با ادیوس میشه صدا رو ضبط کرد اما همزمان نه یا اگه میشه من با ادیوس بلد نیستم اما با Adobe Audition میشه . نرم افزار رو باز می کنید و ویدئو رو ایمپورت می کنید سپس در حالت Multitrack نرم افزار رو قرار بدید و ویدئو رو تو یه لاین قرار بدید بعد از لاینهای دیگر یکی رو علامت R رو کلیک کنید تا میکروفون فعال شه بعد وقتی رکورد رو بزنید همزمان ویدئو پخش میشه و صدای شما هم روی اون ضبط میشه در نهایت بعد از ضبط و افکت های صدا خروجی گرفت . اگه خواستی بازم توضیح بدم ...

یک تشکر کم بود ...
ممنون Afterlife عزیز :rose:

برنامه Adobe Audition رو دانلود و نصب می کنم و اگه سوالی داشتم می پرسممممم

1- نرم افزار Adobe Audition را باز کردم
2- یک فایل با نام test.mp4 ایمپورت کردم. دو تا خط به جعبه فایل اضافه شد (test.mp4 و test_audio)
3- در قسمت بالا سمت چپ روی دکمه Multitrack کلیک کردم
4- یک پنجره دیگه با عنوان New Multitrack Session باز شد که یک Session name میخواد. روی OK کلیک کردم
5- در جعبه فایل یک خط دیگه که نام یک فایل با پسوند secx اضافه شد
6- قسمت سمت راست برنامه هم یک باکس با 3 قسمت با نام های track 1 و track 2 و track 3 اضافه شد
7- از جعبه فایل روی نام فایل ویدئو test.mp4 کلیک می کنم و میکشم و میندازمش روی Track 1
8- یک سطر یا لاین با نام ویدئو رفرنس ایجاد شد
9- روی R کلیک می کنم ولی ویدئو نمایش داده نمیشه!

من تا حالا با Adobe Audition کار نکردم اگه قدم به قدم بگی چیکار کنم ممنون میشم

تشکـــــــــــــر

خوب درست شد الان چطوری خروجی بگیرم؟
فقط باید از صدا خروجی گرفت
یا صدا و تصویر
یا ...

پیوست ها

• error2.jpg
    error2.jpg
    241.8 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:
صدا از میکروفون ضبط شده ولی وقتی play می کنم چیزی پخش نمیشه !!!
صدا رو که ضبط کردم به تنهایی خروجی گرفتم و درست بود ولی در برنامه وقتی فیلم پخش میشود صدایی شنیده نمیشود یا حتی وقتی به تنهایی هم با دابل کلیک کردن روی صدا می خوام صدا را پخش کنم باز هم صدایی شنیده نمیشود!!!!
چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من با راهنمایی های دوست عزیز Afterlife تونستم روی فیلم بدون مشکل صداگذاری کنم :rose:

حالا یک سوال دارم ممنون میشم اساتید کمک و راهنمایی کنند

چطور کیفیت صدای ضبط شده رو بهتر کنم؟
یعنی نویز و صداهای ریز اضافه رو حذف کنم

مرسیییییییییییییییییی
:oops:

کسی نیست جواب منو بده
لطفا راهنمایی کنید

چطور کیفیت صدای ضبط شده رو بهتر کنم؟
یعنی نویز و صداهای ریز اضافه رو حذف کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا