چگونه خلاق باشیم ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir3dmax

Member
سلام به همه دوستان و استادید گرافیست می خواستم سوالی رو مطرح کنم که شاید گریبانگیر اکثر کسانی که گرافیک کار می کنند می باشد

من خودم به شخصه به تمام نرم افزار های گرافیکی مانند کورل فوتوشاپ و ایلیستراتور و 3dmax وارد هستم یعنی می شه گفت از جنبه نرم افزاری هیچ مشکلی ندارم . ولی نمی دونم چرا نمی تونم کار های گرافیکی جالبی طراحی کنم البته شاید کسانی در همین انجمن باشن که فقط فتوشاپ بلند هستند و به قول معروف قلنبه استعداد هستند و با نیم ساعت کار ، کار های با حالی ارائه می دهند .

می خواستم از اساتیدی که در این ضمینه تجربه ای دارند ما آماتور ها رو راهنمایی کنند

من محتاج خلاقیت هستم چه گونه می تونم در کار هام خلاقیت داشته باشم

لطفاً خواهش می کنم راهنماییم کنید

aliReza

Well-Known Member
درود!
خلاقيت كه چگونگي نداره، خلاقيت يك قدرت دروني هست كه بايد تقويت بشه و فكر كنم با ديدن كارهاي مختلف و نمونه هاي مختلف كاري ميشه تقويتش كرد. شما وقتي يه اثر هنري و گرافيكي رو ميبينيد، شايد با ديدنش يه ايده جديد به ذهنتون برسه. من كه اينطور فكر ميكنم.

اميدوارم بزرگتر ها هم بيان جواب بدن :lol:
قربانت، عليرضا :rose:

LordEfazati

Member
به نظر من نمونه کار دیدن خیلی تاثیر می ذاره ... یعنی باید آدم خودش دنبالش باشه که فک کنه چجوری این کارو درست کرده و ...
آموزش های موجودم خیلی خوبه چون همه اش ایدست
ولی همه اینا مثل اینه که بگیم iq رو چجوری افزایش بدیم ؟ جوابی که بهتون میدن اینه که سوالات فلان رو تمرین کنید و بعد از مدتی بهتر میشید ولی همش مقدار کمیه
...
این چیزایی بود که من می دونستم

A2D3D

Well-Known Member
سلام

خلاقیت اکتسابی نیست و ذاتی هست .
اگه خلاقیت در ذات شماست ، پس گرافیست خوبی میشید .
و اگه خلافیت در ذات شما نیست ، برید دنباله برنامه نویسی و یا یه کار دیگه ( غیر گرافیک )

اینا حرف هایی بود که در اوایل شروع کار با فتوشاپ می شنیدم .
من خلاقیت ندارم ، اما به خودم ثابت کردم که خلاقیت اکتسابی هم میشه :wink:
1- انجام انواع آموزش
2- نمونه برداری از کارهای دیگران
3- وقت گذاشتن روی کاری که می خوای انجام بدی
4- تکرار تمرین و آموزش
5- مقایسه کارهای خودت با هم ( طی یک هفته - که بهتر شده یا بدتر )
6- گذاشتن کارهات برای نظر دهی
7- تمرکز روی کاری که می خوای انجام بدی
8- پیاده کردن کار اصلی روی کاغذ ( با خودکار یا مداد )
9- استفاده از سبک های مدرن
10- تلاش و کوشش شخصی ( جا نزدن )

به نظرم با این 10 تا کار ، شما گرافیستی قابل میشید .

arashsoft

Well-Known Member
سلام

خلاقیت اکتسابی نیست و ذاتی هست .
اگه خلاقیت در ذات شماست ، پس گرافیست خوبی میشید .
و اگه خلافیت در ذات شما نیست ، برید دنباله برنامه نویسی و یا یه کار دیگه ( غیر گرافیک )

.

زیاد موافق نیستم ... با این
به نظرم همون نمونه طرح های کاربران حرفه ای دیدن و سعی که مثل اون درست کردن خیلی کمک می کنه

iAmBehzad

New Member
اما برنامه نویسی هم خلاقیت می خواد .. و همه خلاقیت ها با اون کارهایی که گفتی پرورش پیدا میکنه

A2D3D

Well-Known Member
زیاد موافق نیستم ... با این
به نظرم همون نمونه طرح های کاربران حرفه ای دیدن و سعی که مثل اون درست کردن خیلی کمک می کنه
سلام
این حرف هایی هست که دیگران به من میزدن .
خوب من قبول نکردم و حالا هم یه گرافیستم .
و شکر خدا ، کارهام هر روز بهتر از دیروز میشه :wink:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
j

شما برای خلاقیت بهتره چشماتونو خوب باز کنید ببینید کجا هستید و تو قسمت مباحث آموزشی و مقالات نباید تاپیک سوال زد نمیدونم چرا همه به قول سارا خانم ده دقیقه وقت نمیزارن تا قوانین را بخونن:mad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز برای سوالتون فقط یک تاپیک ایجاد کنید.

بحث رو توی همون تاپیک که توی بخش سوالات مطرح کردید ادامه بدید.

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا