چگونه تصاویر پیکسلی رو به وکتور تبدیل کنم

deldade

Member
سلام دوستان می خواستم بدونم چجوری می شه یه تصویر پیکسلی رو به وکتور تبدیل کرد
من تازه کارم اگر میشه یه کم واضح توضیح بدین
از همتون ممنونم

باسلام
توسط corel traceمیشود ابتدابه blak & witeتبدیل کنید وبعد به cmxذخیره کنید وتوکارل بازش کنید
اگه مدیر گروه اجازه بدهند میتونید به ایمیلم پیام بدید تا کامل بگم

آخرین ویرایش:

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
اگه مدیر گروه اجازه بدهند میتونید به ایمیلم پیام بدید تا کامل بگم
دوست عزيز لطف كنيد مسايلي كه مربوط به آموزش ميشه رو همينجا مطرح كنيد كه بقيه بچه ها هم استفاده كنند.

در جواب دوستم و تكميل توضيحات اين كه شما مي تونيد در برنامه كرل 13 فايلتون رو كه ترجيحا Grayscale باشه رو ايمپورت كنيد بعد روش كليك راست كنيد و گزينه Trace‌رو انتخاب كنيد بسته به نوع وكتوري كه مي خواهيد مي توانيد از گزينه هاي Logo و يا Lineart استفاده كنيد.
بعد از اين عمل صفحه اي باز مي شه كه شما در چپ شكل اصلي و در راست شكل Trace (وكتور) شده رو مي بينيد با دستكاري تنظيمات منوهاي سمت راست مي تونيد وكتور دلخواهتون رو بدست بياريد .
اشتباه نكنم سايتي كه دوستمون معرفي كردند مي تونست همين كار رو انجام بده اما به شرط داشتن خط كمي پرسرعت و IE7‌ و فلش پلير جديد

موفق باشيد
مهدي

chatroom

New Member
با سلام
من وقتی با کورل تریس این کارو انجام میدم کیفیت کار پایین میاد ، چیکار کنم

amir_s

Active Member
من از Flash استفاده می کنم ، تصویرم رو روی یک لایه قرار میدم و در لایه بالایی اون رو از نو میکشم !
البته برنامه های بهتری هم وجود دارن ... ولی چه کنیم ! معتاد Flash هستیم !

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
با سلام
من وقتی با کورل تریس این کارو انجام میدم کیفیت کار پایین میاد ، چیکار کنم

با تنظيمات كرل تريس كار بكنيد مي تونيد نتايج بهتري بگيريد مثلا smoothneth و detail رو جابجا كنيد
حداقل اينكه مي تونيد همون فايل رو خروجي بگيريد در ضمن اين كه در كرل 13 و X4 نتيجه ها بهتره
بعد هم در كرل با حذف نقاط اضافي مي تونيد شكل خوبي به دست بياريد
ضمناً مي تونيد يه نمونه از كارتون رو پيوست كنيد تا براتون نمونه اجرا شده قرار بدم

موفق باشيد
مهدي

جدیدترین ارسال ها

بالا