چگونه به كليدم لينك بدم؟

hidden061

New Member
من يه كليد (Button) ساختم.
حالا ميخوام بهش Action بدم كه روش كه كليك شد سايتي كه ميخوامو باز كنه.

يكي كمكم كنه بدجور گيرشم

:rose:تقديم به تو كه جوابمو دادي

++Hadi++

Active Member
سلام
برا اکشن 3 هم از این دستور استفاده کنین:

PHP:
var URLReq:URLRequest=new URLRequest("adress");
navigateToURL(URLReq,'_self');
اگه خواستی سایتت در همون صفحه مرورگرت باز شه (یعنی بتونی با دکمه back به صفحه قبلی بری) self_ می نویسی و اگه خواستی برا باز کردن اون یه صفحه جدید مرورگر باز شه بجای اون می نویسی blank_ و اگه خواستی در html یه فریم (جدول) طراحی کنه مثلا به اسم Main_ و فقط لود شدن سایت جدید در اون صورت بگیره بدون اینکه کل صفحه ات تغییر کنه ،به جای اون اسم فریمت مثلا Main_ رو می نویسی . حالت آخریه برا وقتیه که می خوای صفحه ات ثابت بمونه و با کلیک بر روی اون دکمه، صفحه جدید در یه table از html لود می شه.main_ هم فرض کن اسم اون table یا بهتر بگم اسم اون فریم هست).
بای...

++Hadi++

Active Member
دوست عزیز برای اینکه یه وقت پست قبلی موجب کج فهمی نشه و چون در ادیت کردن پست ها ، کد های پی اچ پی اکشن خراب می شه و تنظیم دوباره اونا دردسر داره این پستو می زنم.
منظور من از دستور آخر و فریم Main_ همون مبحث آیفریم ها در html هست نه فریم فلش.
شما با asp یا الباقی برنامه های طراحی در html می تونین تگ جدولی رو با اسم خاص درست کنین و فقط در اون چیزهایی رو لود کنین بدون اینکه کل صفحه تون دوباره لود شه...

++Hadi++

Active Member
سلام
من کد رو در کاملترین حالتش نوشتم و کار ندارم به اینکه طولانی تره یا کوتاه تره. شاید بشه کوتاهتر هم نوشت.
اکشن 3 کلاس بندی شده تره و در استفاده از متد ها و غیره باید درست و حسابی تر و کامل تر از اکشن 2 پیش بری .
و برا هر چیزی در اون متد و کلی چیز میز تعریف شده.همه چیز در اون نکته به نکته دنبال شده .
خیلی از اکشن 2 کارها در ابتدای کار کردن با اکشن 3 دچار مشکل شدن ولی اکشن 3 اگه در برخی مسائل کد هاش طولانی تر باشه دستتو در استفاده در همه چیز باز تر می کنه.
بای...

بالا