چگونه بعضی از سایت ها سرعت دانلود بی نهایت دارند؟

nima-s

New Member
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوریه که بعضی از سایت های دانلود بعضی از برنامه هاشون رو با سرعت نامحدود برای دانلود بازدیدکنندگانشون قرار میدن؟
مثلا از یکی از سایت های دانلود معروف برنامه یاهو مسنجر رو با میخواستم دانلود کنم.سرعت اینترنت خودم 128 بود اما این برنامه رو با سرعت بالای 300 داشت دانلود میکرد.
بعضی از سایت ها هم این کار رو برای همه فایل های دانلودشون انجام میدن.مثل مایکروسافت.تا اینجا هر برنامه که دانلود کردم با سرعت بالای 300 دانلود میشد
میخوام بدونم چطوری این سرعت رو برای دانلود قرار میدن؟در واقع برای دانلود برنامه ای خاص یا دانلود کل برنامه های سایت چطوری سرعت دانلود رو بی نهایت میکنن؟
ایا از cdn خصوصی استفاده میکنن؟یا علت چیه که سرعت دانلود از بعضی از سایت ها این قدر بالاست؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوریه که بعضی از سایت های دانلود بعضی از برنامه هاشون رو با سرعت نامحدود برای دانلود بازدیدکنندگانشون قرار میدن؟
مثلا از یکی از سایت های دانلود معروف برنامه یاهو مسنجر رو با میخواستم دانلود کنم.سرعت اینترنت خودم 128 بود اما این برنامه رو با سرعت بالای 300 داشت دانلود میکرد.
بعضی از سایت ها هم این کار رو برای همه فایل های دانلودشون انجام میدن.مثل مایکروسافت.تا اینجا هر برنامه که دانلود کردم با سرعت بالای 300 دانلود میشد
میخوام بدونم چطوری این سرعت رو برای دانلود قرار میدن؟در واقع برای دانلود برنامه ای خاص یا دانلود کل برنامه های سایت چطوری سرعت دانلود رو بی نهایت میکنن؟
ایا از cdn خصوصی استفاده میکنن؟یا علت چیه که سرعت دانلود از بعضی از سایت ها این قدر بالاست؟

1) داده ها در حین انتقال تا حدودی فشرده میشه، به همین جهت بعضی فایل ها که از ابتدا فشرده نشده اند و امکان فشرده کردن شون هست با نرخ بیشتری دانلود می شوند.
مثلا از روی یک سرور یکسان، یک فایل html یک مگابایتی از یک فایل mp3 یک مگابایتی سریعتر دانلود میشه.
2) سرویس دهنده های اینترنتی معمولا از حافظه کش (cache) برای افزایش سرعت انتقال داده های پر طرفدار استفاده می کنند، فرضا احتمال اینکه یک فایل روی یک سایت مشهور
قبل از شما توسط کاربران دیگری درخواست شده باشه هست، این فایل سریعتر دانلود خواهد شد، چون یک نسخه اش در حافظه کش سرویس دهنده اینترنتی موجوده و نیازی به
دریافت مجدد اش از سایت مبداء نیست.
3) گروهی از سایت های دانلود ایرانی در داخل کشور میزبانی می شوند، محدودیت هایی که شبکه دیتای مخابرات در مورد سرور های خارجی بوجود آورده در مورد اینگونه سایت ها
به مراتب خفیف تره.

nima-s

New Member
بسیار خوب توضیح دادین
پس تا اینجای کار 3 مورد روشن شد
1-استفاده از سرور های داخلی بجای استفاده از سرور های خارجی و حتی بجای cdn
2-استفاده از کش برای دانلودهای پر طرفدار تر
3-عدم فشرده سازی فایل قبل از آپلود

خوب اینها توضیحات خوبی بودن اما دلایل دیگه ای هم میمونه.مثل تنظیمات کانفیگ آپاچی وبسرور.که با تغییر یک سری اعداد و ارزش ها میشه سرعت دانلود رو بالا برد
و غیر از تنظیمات وب سرور آپاچی میشه موارد دیگه ای هم وجود دارند.از دوستانی که مطلع هستن خواهشمندم در مورد موارد باقی مونده لطفا راهنمایی بفرمایند
با احترام مجدد

سرعت دانلود به عوامل زیادی بستگی داره یکی اینکه سرور در کجا قرار گرفته
دومیش پورت سرور هست که دیتاسنتر اون رو تعین میکنه اکثرا پورت شیر میگیرن
biggrinsmiley.gif
ولی در هر حال مثلا یه نفر اگه بره خرج کنه یه سرور راه میندازه با پورت 1 گیگ واقعی (البته هزینه اش واقعا زیاده حدود 800 یورو که تومنشو اصلا جا نمیشه بگم
biggrinsmiley.gif
) خوب معلومه سرعت دانلودی که شما از این سرور داشته باشید و در کل سرعت اتصال شما به اون سرور بیشتره حتی وقتی پینگ میگیرید نتیجه فرق میکنه.
یه عامل مهم دیگه هم اینه که اولا از چه وب سروری استفاده میکنه و دوما وب سرورش چطور کانفیگ شده مثلا در اپاچی قسمتی که حداکثر کانکشن هر کاربر - حداکثر کارگر های فعال - حداکثر کارگر های فعال - تعداد نخ های وصل شده به هر فرزند - حداکثر فرزندان اپاچی - حداکثر تعداد کانکشن در هر نخ و... میتونه تاثیر بذاره.
یه عامل مهم دیگه فایروال سرور طرف و کانفیگش هست به طور مثال وقتی طرف میاد رو فایروالش تنظیماتی مثل synflood protection یا tcp flood protection یا udp flood protection قرار میده خیلی تاثیر داره که حداکثر اینا برا هر کاربر چقدر باشه (حتی ممکنه کلا وسط دانلود طرف بن بشه) و همینطور محدودیت در دقیقه باشه یا ثانیه اگه طرف میخواد بزنه در ثانیه 5 syn خوب بهتره که بزنه در دقیقه 300 syn چون ممکنه در یه ثانیه یهو به 6 برسه و طرف بن شه اما در ثانیه بعدی مثلا 2 باشه که در دقیقه حساب کنیم همون امنیت رو با کیفیت بیشتر داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا