چگونه برنامه ام رو به نسخه آزمایشی تبدیل کنم

saeidcarlos

New Member
سلام
برايه trial يا ازميشی کردن برنامه چه برنامه ای را پيشنهاد ميکند که با اون کار کنم و برام کمی توضيح دهيد که چگونه بايد کار کنم که يک برنامه ای که مينويسم چطوری ازميشی کنم که مثلاً بدن کرک براش بسازم که فول بشه متشکرم

mazoolagh

Active Member
saeidcarlos گفت:
سلام
برايه trial يا ازميشی کردن برنامه چه برنامه ای را پيشنهاد ميکند که با اون کار کنم و برام کمی توضيح دهيد که چگونه بايد کار کنم که يک برنامه ای که مينويسم چطوری ازميشی کنم که مثلاً بدن کرک براش بسازم که فول بشه متشکرم

عليك سلام!
عزيز جان كسي كه براي برنامه خودش كرك نميسازه! يك سري از امكاناتش رو بايد حذف يا محدود كني (مثلا حداكثر تعداد ركورد - اگر ديتابيس داره يا طول يك سري عبارات و ...) براي اينكار هم بايد از روشهايي استفاده كني كه يك cracker نتونه اونها رو دور بزنه!

saeidcarlos

New Member
سلام
آقا شما مثله اين که نميدونين که الان کرک ميسازند هال کنين برنامش هم پيدا کردم

MnavidM

Active Member
سلام.

saeidcarlos گفت:
سلام

ببینید برای ساختن یک برنامه آزمایشی بهتره که خود شما یک سری از امکانات برنامه رو بردارید .

یعنی اینکه کلا کد اون قسمت ها از برنامه رو جدا کنید و به این صورت نباشه که فقط مثلا یک منو رو

غیر فعال کنید .

چون اگه اصل برنامه رو بزاری و فقط با یک سری تغییرات کوچک امکانات رو غیر فعال کنید بعدا تقریبا راحت میشه اون رو کرک کرد.

پس بهتره کلا برای نسخه آزمایشی کدهای اون قسمت رو که می خواهید غیر فعال کنید رو حذف کنید .

mazoolagh

Active Member
saeidcarlos گفت:
سلام

بهتره اول سطح زبان فارسي و اصول اوليه برنامه نويسي تو بالا ببري تا حداقل يك سري مفاهيم و اصطلاحات اساسي رو درك كني و بتوني بطور صحيح يك جمله معني دار بنويسي بعد بري دنبال خود برنامه نويسي!

جدیدترین ارسال ها

بالا