]'چگونه با صبا همکاری کنیم

mahdilal

Member
خوب من این تایپک را گذاشتم تا دوستانی که با صبا در حال حاضر همکاری می کنند راجع به همکاریشون توضیح بدهند برای بقیه و اینکه اگر بقیه بخوان همکاری کنند چی کار باید بکنند ممنون میشم اگر در این مورد دوستان همکاری کنند و همه اطلاعاتشون را در اختیار دیگران قرار بدهند

خوب اینکه واضحه!
راه اول: طرحتون رو بردارید برید صبا، فقط قبلش یک دسته چک سفید با امضاء با خودتون ببرید! میرید حراست یک چک اونجا پیاده میشید! وارد میشد باغبان رو میبیند! یک چک دیگر پیاده میشید! وارد ساختمان میشید آبدارچی رو میبیند، یک چک دیگر اونجا پیاده میشد! خلاصه هر کی رو میبینی باید یک چک براش پیاده شید تازه طرحتون رو قبول میکنند که بررسی کنند!!!!!!!!! و همینطور چک پیاده میشید تا بلکه موقع ظهور امام زمان (عج) طرحتون تصویب بشه!
راه دوم و خیلی سریع اینه که یه پارتی پیدا کنی 50 الی 60 درصد پورسانت بدی کارتون نهایت تا یک هفته اوکی میشه!
دوست عزیز نمیخوام ناامیدتون کنم ولی این یک واقعیته!

rainbmaya

Active Member
خوب اینکه واضحه!
راه اول: طرحتون رو بردارید برید صبا، فقط قبلش یک دسته چک سفید با امضاء با خودتون ببرید! میرید حراست یک چک اونجا پیاده میشید! وارد میشد باغبان رو میبیند! یک چک دیگر پیاده میشید! وارد ساختمان میشید آبدارچی رو میبیند، یک چک دیگر اونجا پیاده میشد! خلاصه هر کی رو میبینی باید یک چک براش پیاده شید تازه طرحتون رو قبول میکنند که بررسی کنند!!!!!!!!! و همینطور چک پیاده میشید تا بلکه موقع ظهور امام زمان (عج) طرحتون تصویب بشه!
راه دوم و خیلی سریع اینه که یه پارتی پیدا کنی 50 الی 60 درصد پورسانت بدی کارتون نهایت تا یک هفته اوکی میشه!
دوست عزیز نمیخوام ناامیدتون کنم ولی این یک واقعیته!
واقعیته ، من این مسیر احمقانه رو رفتم. این کارو نکنید. بعد از چند سال میفهمید چه کلاهی سرتون رفته. یه چک تسویه دارم مال دو سال پیش هنوز بهم ندادنش! کار آرشیو شده و تکمیل. میگن بودجه نداریم. خلاصه وقتی اونجائید فکر میکنید تو باغ وحش اید چون انواع و اقسام حیوونها رو توش میبینید. کار با کیفیت تلویزیونی با استاندارد جهانی تولید کنید ببرید تو بازارهای بین المللی بفروشید اگر هم بودجه اشو ندارید با شرکتهای گردن کلفت تر قرارداد ببندید تا اونا این کارو براتون بکنند. سمت سیما نرید که برشکست میشید.

rezaoptic

Well-Known Member
wow تو بازار انیمیشن چه گرگ بازاریه و من خبر نداشتم.
بعد پولا رو میبرن میدن انیمیشن خارجی میگیرن تو تلویزیون نمایش میدن خدا وکیلی همین شبکه پویاشون از هر 10 تا بر نامه کودک 11 تاش خارجیه!!!!
نمیدونم واسه خودم متاسف باشم الان یا برای اونا. یکی کمکم کنه.

mahdilal

Member
حالا یک چیزی دوستان همونطور که می بینید همه با این صبا مشکل دارند خوب فکر نمی کنید مشکل از خود ماست که نمی تونیم حقمون را بگیریم و دارن حقمون را می خورن و یک آبم روش حالا فکر می کنید راهکاری برای بیرون آمدن از این وضعیت وجود داره چون مشکلیه که همه ما با هاش کم و بیش درگیر هستیم منتهی از قدیم گفتن یک دست صدا نداره به نظره من باید ما هم یک قدرت بشیم تا بتونیم با یک قدرت مقابله کنیم باید از شهرهای مختلف همگی با هم یکی بشیم تا بتونیم آن را از بین ببریم این نظر منه اگر بقیه هم نظر بدن فکر کنم بتونیم به یک راهکار خوب برسیم

rezaoptic

Well-Known Member
خب مطمئنن برای این کار باید یه صنفی تشکیل بشه که همه رو پیش هم جمع کنه که صد البته ارگان های دولتی این کار رو نمیکنن و یه شخص هم نمیدونم از لحاظ قانونی نمیتونه همچین کاری رو بکنه اگه هم قانون اجازشو بده نیازمند منابع مالیه زیادیه که بازم فکر نکنم کسی این پولو خرج کنه.
(البته برای خرجش میشه راه حل های رو پیشنهاد داد بازم دردسرش زیاد هستو فکر نکنم کسی بیاد و از خود گذشته گی کنه)

rainbmaya

Active Member
بی خیال ، من که دلم نمیخواد بعد کلی ش..ه نصف باقی مونده عمرمو تو اوین بگذرونم. بیخیال تجمع مجمع بابا. من راه حل دادم که کلی پول نصیبتون میشه. حالا میمونه به کیفیت کار شماها. انیمیشن که چیزی نیست اگه تمام صنعتمون و کشاورزیمون هم بخوابه آقایون گرانقدر ککشون هم نمیگزه. چرا؟ چون چین هر چیزی براشون تولید میکنه اونم کیلویی و مفت. پس فکر نون باشید که خربزه آبه.
راستی اون یه کاری هم که تو پویا پخش میشه مطمئن باشید یا دسته چک پر و پیمونی داشته یا به جایی وصله...

davoodice

Well-Known Member
دوستان سازمان صدا سیما ر یه ....... فرا گرفتن که دنبال مال مفتن و....... خوری شده براشون مث اب خوردن. اگه این مسولین دلشون به حال کشور میسوخت این حال و روز ما نبود.
اما راه نفوذ انیمیشن به سینما شبکه خانگی و همچنین ایجاد شبکه های خصوصی است

آخرین ویرایش:

mahdilal

Member
شبکه خانگی راه خیلی خوبی همونطور که گیم سازای ما هم از این طریق می تونن در کاراشون موفق بشن چون طرف حسابمون مردم هستند البته حساب شده باید رفت جلو ولی لازمش اینه که یکجوری با هم باشیم مثلا هر کسی در شهر خودش حداقل یک موسسه فرهنگی و هنری داشته باشه و از طریق همین موسسه ها بتونیم ارتباط خودمون با هم دیگه را قویتر کنیم و در عین حال همکاری نزدیکی هم داشته باشیم

mahdilal

Member
سال 88 حوزه هنری کل کشور یک طرحی داشت اجرا می کرد که البته با تغییر مدیرش همه چیز نیمه کاره رها شد و آن این بود که تقریبا 75 نفر از انیمیشن کارهای کل کشور را جمع کرد در تهران و یک دوره 10 روزه مبانی انیمیشن برگزار کردن قرار بود که هر استانی در یک زمینه فعالیت کنه به این صورت که مثلا اگر قراره یک انیمیشن درست بشه یک استان مسئولیت مدل سازی و تکسچر و یک استان داستان و فیلمنامه و الی آخر که ایده خوبی بود منتهی با عوض شده مدیر همه چیز به هم خورد نظرتون درباره این روش چی؟ البته درسته که تیم انیمیشن باید همه کنار هم باشن ولی فکر کنم با توجه به شرایطی که الان ما داریم و اینترنت پر سرعت و همکاری و تلاش زیاد بشه در موردش فکر کرد

Hamed_8

Member
هیچ فکری برای درست کردنش نکنین
اونایی که اون بالان انقدر گردنشون کلفت هست که به راحتی گردن امثال مارو خرد میکنن

بهترین راه حل = تغییر شغل !

rainbmaya

Active Member
به قول شاعر گفتنی:ریش بزار - یقه ببند ،به جایی مثل س...اه وصل شو یا یه پارتی گردن کلفت مثل ولا...ی پیدا کن. اگه نتونستی تغییر شغل بده یا از ایران برو.

چه قدر دل همه پره!!!! پارسال یکی از همین پارتی ها اومد دفترم گفت انیمیشن میارم ولی با پررویی تمام 60 درصد پورسانت میخواست!!!

mahdilal

Member
چه عجبی یک نفر پیدا شد و بگه خدایی هست فکر کنم هممون باهاشون برخورد داشتیم منم یکی آمده بود می گفت 70 مال اون 30 هم برای من و منم قبول نکردم ولی این راهی هست که تا به حال اومدم و اگر بخوام الان بندازمش کنار یعنی نصف بیشتر مسیر زندگیم را اشتباه رفتم و از آن بدتر جلوی خانوادم تا حالا هر چی گفتم چرت و پرت و بوده و حالا هم اگر بخوام برم سراغ یک کار دیگه یا باید کلی دوندگی کنم تا به جایی برسم که در آن صورت دیگه پیر شدم و دیگه کاری نمی تونم بکنم یا اینکه باید پدرم پولدار باشه که به اون تکیه کنم که نیست یا اینکه با توکل بر خدا برم جلو و سعی خودم را بکنم چون خودش گفته هر کسی که در مقابل ظلم ساکت بشینه و کاری نکنه گناهش با اون ظالمه یکی هست پس می رم جلو تا ببینم خدا چی می خواد شما ها هم یا سیرید که می گید بی خیال و یا دارید با جایی کار می کنید و خیالتون راحته از این بابت و مشکلی ندارید و بقول معروف صداتون از جای گرم در میاد و یا مثل اون دوستمون از اوین و این حرفها میترسید ولی من که توی شهرستان هستم و از صدا و سیمای شهرمون هم خیری ندیدیم سعی و تلاشمون را می کنم و به این آسونی جا نمی زنم یکبار رفتم جلو ولی چون تنها بودم صدام به جایی نرسید ولی دوباره سعی خودم را می کنم اما نه با زور و ... بلکه با همین ابزاری که الان بلدم و عمرم را روش گذاشتم

dust

Member
بهترین راه تغیر شغل نیست ، دوستمون درست میگه ، خدا ست ، اینا خر کی باشن ، اصلاً اینا خر کی باشن که ماها منتظرشون بمونیم و التماسشون کنیم ، ایرانی های موفق در انیمیشن رو بینید ، مطمئن باشید بهرام عظیمی نیست ، کامران و امیرحسین سحرخیز نیستن ، موفق های انیمیشن اونایی ان که الان دارن با شرکت های خارجی (هر چند ضعیف ) کار میکنند و حق واقعیشون رو میگیرن . برای مثال حبیب زرگرپور

بالا