Fa چگونه اوتورانی که با مالتی بیلدر ساختیم کاری کنیم که با هر مانیتوری فیت بشود

سلام خسته نباشید سایت خیلی خوبی دارید خیلی واقعا خوبه

سوال؟؟؟چگونه اوتورانی که با مالتی بیلدر ساختیم کاری کنیم که با هر مانیتوری فیت بشود
اوتورانی ساختم در ابعاد 1024*768 که بهش دستورات خود مالتی بیلدر را هم Display Resolution دادم

اما مثلا در لپ تاب که اجرا میشه صفحه را به 1024 تغیر میده و اوتوران خیلی کوچیک میشه میخوام در هر مانیتوری به ابعاد خودش فیت بشه ممنون میشم زودتر جواب بدین .مرسی:oops::oops::rose:

msnv

Well-Known Member
چگونه اوتورانی که با مالتی بیلدر ساختیم کاری کنیم که با هر مانیتوری فیت بشود
سلام علیکم
بنده دو راه برای اینکار پیشنهاد میکنم

راهکار اول
دستور زیر را در اسکریپت صفحه قرار دهید
کد:
[COLOR=Navy][B]SysCommand[/B][/COLOR]("MoveWindow","0,0")
[COLOR=Navy][B]SysCommand[/B][/COLOR]("ResizeWindow","ScreenWidth(),ScreenHeight()")

مزایا
: اندازه فرم اتوران متناسب با WH سیستم تنظیم میشود
معایب: اما اندازه و همچنین مکان اشیاء موجود بر روی اتوران همچنان ثابت و بدون تغییر خواهند ماند که برای این نیز بایستی یک برنامه نویسی مناسب انجام دهید

و دوم
اتوران را در حالت fullscreen قرار دهید (از فرم settings گزینه "Full Screen Background" را روشن نمائید) که البته در این حالت اندازه فرم اتوران تغییر نخواهد کرد به عبارت دیگر زمینه fullscreen در زمان اجرای اتوران کل زمینه رایانه را پوشش میدهد (روشی که بیشتر اتوران ساز ها از ان استفاده میکنند) ، برای زیباتر شدن اتوران همچنین جور شدن بهتر ان با محیط fullscreen کادر اطراف فرم را غیرفعال کنید (از فرم settings گزینه "Standard Window" را خاموش و گزینه "Client Border" را روشن کنید)

مزایا: دیگر لازم نیست اندازه و مکان اشیاء نسبت به تغییر اندازه فرم اتوران تغییر کنند
معایب: که البته نمیشه گفت عیب اندازه فرم اتوران تغییر نمیکند

برای اینکه فرم اتوران در وسط زمینه قرار گیرد دستور زیر را در اسکریپت فرم کپی کنید:
کد:
[COLOR=Navy][B]SysCommand[/B][/COLOR]("CenterWindow","")
بیشترین تاکید بنده نیز بر روی راه دوم است

اوتورانی ساختم در ابعاد 1024*768 که بهش دستورات خود مالتی بیلدر را هم Display Resolution دادم
اما مثلا در لپ تاب که اجرا میشه صفحه را به 1024 تغیر میده و اوتوران خیلی کوچیک میشه
برای اینکه رزولوشن ویندوز کاربر به اندازه فرم اتورانتان تغییر نکند جعبه "Tray to Change" موجود در پنجره Settings را خاموش کنید یعنی حالت "Display Resolution" را غیر فعال کنید

موفق باشید

آخرین ویرایش:
جناب سلام علیکم راهی که گفتید جواب نداد بازم تو صفحه 800*600 مثلا که جواب نداد من اوتوران در ابعاد 1024*768 طراحی شده تو صفحات بزرگتر ازخودش مشکلی نیست فیت میشه اما کوچکتر نمیشه یعنی اصلا بقیه اوتورانم پیدا نیست لطفا راهنماییم کنید مرسی

msnv

Well-Known Member
جناب سلام علیکم راهی که گفتید جواب نداد بازم تو صفحه 800*600 مثلا که جواب نداد من اوتوران در ابعاد 1024*768 طراحی شده تو صفحات بزرگتر ازخودش مشکلی نیست فیت میشه اما کوچکتر نمیشه یعنی اصلا بقیه اوتورانم پیدا نیست لطفا راهنماییم کنید مرسی

سلام علیکم
بایستی اندازه اولیه اتورانتان را بر روی حداقل مقدار ممکن که میتواند 800x600 یا 640x480 باشد تنظیم کنید تا برای اندازه های بزرگتر مشکلی ایجاد نکند وگرنه چون اغلب اتوران ها را برخلاف فرم برنامه های معمولی -که مشکل تغییراندازه آن ها با چند دستور برنامه نویسی قابل حل شدن است- گرافیکی هستند در اینصورت نمیتوانند با اندازه های کوچکتر از خود متناسب شوند (اندازه اضافی آنها از صفحه نمایش خارج میشود) ، برای جلوگیری از این مشکل باید تنظیم اندازه اتوران را از پایه انجام داد

بنده سعی میکنم حداقل اندازه استاندارد ممکن را تا جایی که امکان دارد برای اتوران هایم انتخاب کنم تا نسبت به مشکلاتی اینچنینی نگرانی نداشته باشم؛

موفق باشید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
در تكميل توضيحات جناب msnv عرض مي‌كنم لازمه ابعاد استانداردي رو مدنظر قرار بديد تا تمام مانيتورهاي مقصد بتونن تمام ابعاد برنامه‌تون رو به نمايش بزارن. بله قاعدتا اگه ابعاد برنامه شما بزرگتر از ابعاد مانيتور باشه بخشي از برنامه رو از دست خواهيد داد و اينطور نيست كه پروژه شما كوچك بشه

مگه اينكه Alternative ي هم طراحي كرده باشيد كه البته كاري عبث و وقت‌گير هست كه مثلا در صورتي كه ابعاد مانيتور x بود پروژه 1 رو اجرا كنه و در صورتي كه ابعاد مانيتور y بود پروژه 2 رو اجرا كنه

با توجه به تكنولوژي سخت‌افزاري امروز ديگه بعيد هست ابعاد 768 × 1024 رو مانيتوري نتونه نمايش بده. پس حداقل ابعاد پروژتون رو ميتونيد اين رزولوشن انتخاب كنيد

موفق باشيد

im110

Member
فیت کردن اوتوران با همه اسکرینها

سلام خسته نباشید سایت خیلی خوبی دارید خیلی واقعا خوبه

سوال؟؟؟چگونه اوتورانی که با مالتی بیلدر ساختیم کاری کنیم که با هر مانیتوری فیت بشود
اوتورانی ساختم در ابعاد 1024*768 که بهش دستورات خود مالتی بیلدر را هم display resolution دادم

اما مثلا در لپ تاب که اجرا میشه صفحه را به 1024 تغیر میده و اوتوران خیلی کوچیک میشه میخوام در هر مانیتوری به ابعاد خودش فیت بشه ممنون میشم زودتر جواب بدین .مرسی:oops::oops::rose:

سلام
تنها راه ، عوض کردن رزولوشن هست که دوستان بهش اشاره کردند . ولی به هر صورت دنبال فیت کردن اوتورانت با همه اسکرینها نباشید . چون mmb این قابلیت رو نداره . . سعی کنید یه سایز مشخص پیدا کنید و اوتورانتون رو تو همون سایز اجرا بفرمایید .

سلام به همه دوستان من چیزهای که گفتید را میدونم اما میخوام فیت فیت بشه مثلا اگر صفحه کاربر رو 700*600 بود و اوتوران من که رو 1024*768 طراحی شده رو اون صفحه کاربر فیت بشه و صفحه کاربر تغییر نکنه مطئنم که میشه چون دیدم هم چین چیزی تو فلش راحت میشه همچنیم کاری کرد خودم کردم اما با بیلدر هنوز نتونستم حالا اگر کسی چیزی به ذهنش رسید بگه خودم روش کار میکنم بلاخره میتونم وقتی تموم شده براتون پیغام میزرام.باتشکر از همه کاربران و انجمن....

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام به همه دوستان من چیزهای که گفتید را میدونم اما میخوام فیت فیت بشه مثلا اگر صفحه کاربر رو 700*600 بود و اوتوران من که رو 1024*768 طراحی شده رو اون صفحه کاربر فیت بشه و صفحه کاربر تغییر نکنه مطئنم که میشه چون دیدم هم چین چیزی تو فلش راحت میشه همچنیم کاری کرد خودم کردم اما با بیلدر هنوز نتونستم حالا اگر کسی چیزی به ذهنش رسید بگه خودم روش کار میکنم بلاخره میتونم وقتی تموم شده براتون پیغام میزرام.باتشکر از همه کاربران و انجمن....

دوست عزيز
داستان خروجي فلش با خروجي mmb متفاوته. شما تو يك فايل swf با كوچك يا بزرگ كردن فضاي نمايش عناصرتون هم به تناسب كوچك يا بزرگ ميشن (گرچه در بزرگنمايي تصاوير كيفيت افت ميكنه مگه اينكه تصاوير استفاده شده در فايل از نوع وكتور باشه)

اما تو mmb همه تصاوير و عناصر داراي ابعاد ثابت و غيرقابل تغيير هستن مگه اينكه با كدنويسي ابعاد تعدادي از عناصر محدود رو تغيير بديد.

با تغيير رزولوشن مانيتور تغييري در ابعاد پروژه به وجود نمياد و فقط نوع نمايش تغيير ميكنه. بنابراين وقتي پروژه‌اي در ابعاد 768*1024 طراحي ميشه و تو رزولوشن 600*800 نمايش داده ميشه طبيعتا بخشي از پروژه از بين ميره نه اينكه پروژه كوچك ميشه.

اميدوارم متوجه منظورم شده باشين

جدیدترین ارسال ها

بالا