چگونه از این متریال وری سمپل استفاده کنم؟!

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام. من یک متریال وری دارم که وقتی تو مکس بازش می کنم. این شکلی میشه. 20 30 تا متریال هستش تازه بعضی هاش هم سیاه رنگه. حالا من چه جوری از این متریال استفاده کنم. این متریال مواد اتشفشانی هستش. یکی توضیح میده چه کار باید کرد!؟ این هم عکس

madmaster_3d

Well-Known Member
البته خودم داشتم از مولتی استفاده می کردم ولی 30 40 تا متریاله کلی زمان میبره

sallarmelli

Active Member
اگه مال وی ری باشه باید مسیر تکسچرها روبهش نشون بدی احتمالا کارت راه میافتهcustomize/confiurge user paths در تب external مسیر تکسچرها رو اضافه می کنی
احتمالا درست می شه.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی سالار جون. ولی نه مشکل این نیست. من متریال های دیگه رو به طور معمولی باز کردم و درستن . این یکی رو که باز می کنم این همه میشه. به هر حال مرسی از راهنماییت :rose:

max vray

کاربر VIP
اون سیاها تکسچر هایی هستش که نشناخته.متریال همینجوری بگیر به یک جسم بده و بعد تو bitmap مسیر اصلاح کن درست میشه.بازم میگم اون شیاه ها تکسچر هستش نه متریال.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی مکس ولی کدوم متریال رو بهش بدم؟ این همه هستش. والا تکسچر نداشت. فقط یک فیال ,mat بودش.

max vray

کاربر VIP
نگاه الان یک متریال ویری اونجا هست نوشته premium bambo اونو باید به جسمت بدی بعد تکسچراش براش تعریف کنی.اگه تکسچر باهاش نداشته که دیگه فایده نداره باید خودت بهش تکسچر بدی.

madmaster_3d

Well-Known Member
به هر حال مرسی. ولی این یکی از این متریال های اماده اون سایته بود که متریال های وری رو گزاشته. حتما باید یک راه دیگه ای باشه برای استفاده از این متریال ها. بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا