چک کردن حجم فایل آپلودی

greencat

Member
سلام
می‌خواستم بدونم که قبلا از ارسال شدن فرم آپلود به آدرسش و چک شدن حجم فایل توسط php ایا راه دیگه ای هستش برای چک کردن حجم فایل ارسال شده قبل از ارسالش یا موقع دریافت درخواست ؟
چون اگر حجم فایل بیشتر از حد مجاز باشه این طوری اول میره داخل رم سرور و بعدش توسط php که یه زبون تحت سرور هستش حجمش چک میشه و اگر بیشتر از حد مجاز باشه اجازه آپلود داده نمیشه و فایل از رم به هارد منتقل نمیشه اما فضای رم اشغال شده !!
حالا می‌خوام بدونم که راهی هستش که موقع دریافت درخواست توی همون لحظه اولیه با httacess یا apachi چیزی بشه این کار رو کردش که رم سرور اشغال نشه ؟؟و به سرور فشار نیادش ؟؟؟

Milad

Well-Known Member
اینجا ( البته با جاوا اسکریپت هست ، که میشه دورش زد و برای اینکه نتونند دورش بزنند میتونی اسکریپتت رو وابسه به js کنی ، البته بازم میشه دور زد )

آخرین ویرایش:

greencat

Member
ممنون از جوابت
ولی این رو خودم قبلا دیده بودم اینجا چندتا مشکل هستش :
1- همون طور که گفتی اگه باجاوا اسکریپت باشه راحت می‌شه دورش زد و غیرفعال کردش جاوا اسکریپت رو !!
2- برای فرم‌های خارجی که به صفحه آپلود فرستاده میشه هیچ کاری انجام نمیده و براشون بی تاثیر هستش!! و اگر از کد‌های امنیتی توی فرم و یا season و غیره هم استفاده کنم باز هم فرم اراسل میشه اول و رم اشغال و بعد شرط‌های امنیتی چک میشه.
برای همین گفتم با استفاده از apache .
مثلا اینجا رو نگاه کنید من یه چیزایی فهمیدم اما نه به طور کامل چون زیاد ه apache وارد نیستم متاسفانه! شما هم یه نیگاهی بندازید ببینید چیزی دستگیرتون میشه.
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا